Vores politik, din beskyttelse af personlige oplysninger

Sonos, Inc. Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Senest opdateret: Marts 2019

Vi respekterer dit privatliv og din ret til at kontrollere dine persondata. Vores principielle retningslinjer er ganske enkle. Vi gør det helt tydeligt, hvilke data vil indsamler, og hvorfor vi gør det. Vi gør alt i vores magt for at beskytte dine persondata. Vi sælger ikke - og vil aldrig sælge - dine persondata til tredjeparter.

Vores primære formål med at indsamle dine persondata er at forbedre din lytteoplevelse. Hvad enten vi samarbejder med musiktjenester for at sikre os, at du har adgang til dine yndlingsplaylister og kan opdage nye kunstnere, eller vi giver dig muligheden for at afspille musik ved hjælp af stemmestyring eller med touch-betjeningen på dit smart home-system, eller vi tilbyder dig en optimal og effektiv kundeservice, hvis noget går galt, så du kan få musikken i gang igen - er det vores overordnede mål, at du kan lytte så ubesværet som muligt.

Privatlivspolitikken, ("Politikken"), forklarer hvilke persondata, vi indhenter fra dig - enten direkte eller indirekte - og om, hvordan vi bruger disse oplysninger. Persondata er enhver form for oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller som kan tilknyttes dig. Politikken dækker også de valg, du kan foretage mht. de persondata, vi indsamler, og hvordan du kan kontrollere disse beslutninger. Den er gældende for alle Sonos-produkter ("Sonos produkt/er"), og også for vores Sonos kontrolapp,("Sonos app" eller "appen"). Derudover er den ligeledes gældende for alle de websider, som Sonos styrer, samt ligeledes for andre offline interaktioner, såsom besøg i en Sonos forretning eller ved deltagelse i en Sonos begivenhed (kollektivt betegnet som, "servicetjenester"). Vi beder dig gennemlæse denne Privatlivspolitik for at få klarhed over, hvordan Sonos kan indhente, bruge og dele dine persondata. Betegnelserne, "vi", "os" eller "Sonos" er hver især beregnet til at referere til Sonos, Inc.

Privatlivspolitikken forklarer nedenstående:


Den slags personoplysninger, vi indsamler

Oplysninger, som du giver os

Vi indsamler de oplysninger, som du frivilligt giver til os, såsom dit navn, dit telefonnummer og din e-mailadresse, f.eks. når du gerne vil vide mere om Sonos-produkter og -tjenester, eller når du kontakter vores kundeservice med en anmodning om at modtage support mht. dine Sonos-produkter.

Oplysninger, som vi indsamler automatisk

Vi indsamler automatisk oplysninger om dig, såsom funktionsdata (som defineret herunder) og yderligere brugsdata (som defineret herunder) om, hvordan du bruger dit Sonos-produkt, eller oplysninger indsamlet ved brug af cookies og lignende teknologier, når du bruger, tilgår eller interagerer med os via vores hjemmesider eller app. Vi kan for eksempel indsamle oplysninger om den slags enhed, du bruger til at tilgå vores hjemmesider, operativsystemet og versionen, din IP-adresse, din generelle geografiske placering ifølge din IP-adresse, din browsertype, de websider, du besøger på vores websteder, og om og hvordan du interagerer med indholdet, der er tilgængeligt på vores websteder.

Oplysninger, indsamlet fra andre kilder

Vi kan modtage oplysninger om dig fra andre kilder, herunder tredjeparter, så som musiktjeneste-partnere og tredjeparter, sammen med hvem, vi tilbyder samarbejds-servicetjenester eller engagement i fælles marketingsaktiviteter. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra sociale medieplatforme, f.eks. når du interagerer med os gennem disse platforme. Vi beskytter de data, som vi har indsamlet fra tredjeparter, i overensstemmelse med de metoder, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, og derudover anvender vi yderligere restriktioner, der er pålagt af datakilden.

Oplysninger om børn

Sonos henvender sig ikke til børn og har ikke til hensigt at tiltrække sig opmærksomheden hos børn under 16 år. Selvom besøgende i alle aldre kan navigere på vores webside eller bruge vores app, indsamler vi ikke bevidst personlige oplysninger om personer, der er under 16 år, uden forældrenes samtykke. Hvis en forælder eller en værge har modtaget en meddelelse om, eller på anden måde har erfaret, at et barn under 16 år er blevet fejlagtigt registreret på dette websted ved at bruge falske oplysninger, annullerer vi barnets konto og sletter barnets personlige oplysninger i vores system.

Gå til toppen

Kunders interaktioner med Sonos

For at gøre informationen i denne erklæring nem at forstå, har vi fremhævet forskellige tilfælde, hvor Sonos muligvis kunne indsamle personoplysninger fra kunder. Kunders interaktioner med Sonos opdeles i følgende segmenter:

Lær mere om Sonos

Efterhånden som du indsamler flere oplysninger om Sonos, besøger du os muligvis på en virtuel eller fysisk måde. Eksempler kan være, at du surfer på vores webside, ringer til vores interne salgsrepræsentanter, besøger en fysisk Sonos-forretning eller deltager i arrangementer, der er sponsoreret af Sonos. For at lære mere om Sonos produkter, kan du frivilligt oplyse nogle persondata, såsom dit navn og din e-mailadresse, under forløbet af disse interaktioner. Vi kan også indsamle oplysninger om dig online gennem cookies eller lignende teknologier, når du besøger vores websider.

Vi indsamler: navn, e-mailadresse, IP-adresse og oplysninger fra cookies eller lignende teknologi.
Hvorfor: Vi bruger denne information til at dele nyheder om arrangementer og produkter, der tilbydes af Sonos. Desuden hjælper IP-adresser os med bedre at forstå geografiske oplysninger om dem, der besøger vores hjemmeside, så vi kan forbedre hjemmesiden for alle besøgende. Det er i vores legitime interesse at behandle dine persondata til disse formål.
Køb af Sonos-produkter

Når du har besluttet dig for at købe et Sonos-produkt, tilbyder vi dig muligheden for at købe direkte fra os på vores webside: www.sonos.com eller hos en Sonos-forhandler. Når du køber hos os, bliver du muligvis anmodet om at afgive oplysninger, så vi kan gennemføre dit køb.

Vi indsamler: dit navn, dit telefonnummer (frivilligt), din e-mailadresse, din forsendelses-/leveringsadresse og dine betalingsoplysninger.
Hvorfor:Vi bruger disse personlige oplysninger til at gennemføre dit køb, lave en opfølgning på dit køb, hjælpe med leveringsproblemer, behandle returneringer og andre problemer, der eventuelt vil kunne opstå i forbindelse med dit køb af Sonos-produkter. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig. Bemærk venligst, at vi ikke gemmer betalings- eller kreditkortoplysninger. Vi bruger kun betalingsoplysningerne i forbindelse med dit køb af Sonos-produkter.
Registrering af dit Sonos-system

Når du har modtaget dit Sonos-produkt, vil du blive anmodet om at tilslutte dit produkt til et netværk i dit hjem. Hvert enkelt Sonos-produkt skal tilsluttes en internet-forbindelse for at kunne installeres korrekt. Som en del af den indledende installation, vil du blive anmodet om at downloade Sonos-kontrolappen, enten fra vores webside eller fra en tredjeparts webside, som f.eks. Google Play Store. Sonos-appen giver dig mulighed for at styre dit Sonos-system fra den valgte enhed (som f.eks. din telefon eller din tablet). Under installationsprocessen vil Sonos-appen anmode dig om at oprette en konto og registrere dit system hos Sonos. For at dine Sonos-produkter kan fungere korrekt, skal du registrere dine Sonos-produkter.

Som led i registreringen af dit Sonos-produkt anmoder appen dig om at indtaste personlige oplysninger, såsom din e-mailadresse og lokationsdata (land, postnummer). Det er nødvendigt at give os disse oplysninger for at kunne registrere dit Sonos-system. Derefter vil dit Sonos-system generere et unikt alfanumerisk identifikationsnummer, som vi bruger til at identificere dit specifikke Sonos-system på en mindre personlig måde. Dette ID-nummer bliver knyttet til den e-mailadresse, som du oplyste sammen med produktets serienummer og IP-adressen fra det sted, hvor produktet blev tilsluttet. Som en del af denne registrering skal du oprette en Sonos-konto. Vi indsamler dit password til din Sonos-konto, som kun bruges til godkendelse og adgang til Sonos-kontoen.

Vi indsamler: dit navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dine lokationsdata, dit password og din IP-adresse. Bemærk venligst, at dit password er lagret via en envejs-hash, hvilket betyder, at det ikke kan genskabes (eller videregives) af nogen, herunder Sonos.
Hvorfor: V indsamler disse oplysninger, så vi kan hjælpe dig og sørge for, at dine produkter fungerer sikkert, (hvilket hjælper med til at forhindre en uautoriseret adgang til dine produkter eller dit netværk i dit hjem) og for at sikre, at vi tilbyder dig de rigtige alternativer mht. valg af musik, baseret på din geografiske placering, (f.eks. radiostationer, der findes i dit land). Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig. Vi bruger også din e-mailadresse til at sende Sonos-relaterede meddelelser, såsom reklame og salgsfremmende meddelelser, software-opdateringer, information om Sonos-produkter og/eller -tjenester og til at dele spændende nyheder om Sonos-produkter med dig. Det er i vores legitime interesse at behandle dine persondata til disse formål.
Brug af Sonos-produkter

Der er tre hovedårsager til, at vi indsamler oplysninger fra dine Sonos-produkter: (1) For at kunne tilbyde dig at vælge imellem musiktjenester eller andet lydindhold, (f.eks. tv eller spil), idet disse persondata er nødvendige, for at kunne gennemføre aftalen, vi har indgået med dig, (2) for at tilbyde dig kontrol over dit Sonos-system, idet disse persondata er nødvendige, for at kunne gennemføre aftalen, vi har indgået med dig, og (3) for at kunne forbedre dine Sonos-produkter med tiden, hvilket er i vores legitime interesse.

Brugen af et Sonos-produkt indebærer at vælge det lydindhold, der skal afspilles i de rum, som du vælger. Selv om du kan afspille gratis fra internetradio eller musikfiler, der er lagret lokalt på dit hjemmenetværk, (f.eks. din computers harddisk), foretrækker de fleste Sonos-ejere at tilføje en streaming-musiktjeneste til afspilning via deres Sonos-produkter. Eksempler omfatter, Spotify, Apple Music, Pandora og andre musiktjenester. Tilføjelsen af nogle af disse musiktjenester kræver, at du skal forbinde din individuelle musiktjeneste til dit Sonos system. Når du først er begyndt at afspille musik eller andet lydindhold gennem dine Sonos-produkter, vil de oplysninger, som vi modtager, afhænge af dine præferencer.

Funktionsdata:

Disse oplysninger er absolut nødvendige for, at dit Sonos-produkt kan udføre dets grundlæggende funktioner korrekt og sikkert, og du vil ikke kunne fravælge denne dataindsamling, deling og/eller behandling af disse persondata, hvis du fortsat gerne vil bruge dine Sonos-produkter.

Vi indsamler:
  • Registreringsdata. Disse oplysninger omfatter din e-mailadresse, din placering, dine sprogpræferencer, dit Sonos-produkts serienummer, IP-adresse og logindata til din Sonos-konto, (som beskrevet ovenfor).
  • Systemdata. Disse oplysninger omfatter data som f.eks. produkttype, controller-enhedstype, controller-enhedens styringssystem, oplysning om softwareversion, indholdskilde, (audio line in), signalindgang (f.eks. om dit tv apparat sender et bestemt lydsignal som Dolby til dit Sonos system), information om WiFi-antenner, lydindstillinger, (såsom udligning eller stereopar), produktorientering, navne på den/de musiktjeneste(r), du har tilføjet til/udstyret dit Sonos-produkt med, de navne, du har givet dit Sonos-produkt i forskellige rum, om dit produkt er blevet indstillet ved hjælp af Sonos TruePlay teknologi samt fejloplysninger.
Hvorfor vi indsamler funktionsdata: Vi indsamler disse oplysninger for at sikre, at dine Sonos-produkter fungerer korrekt, for at give dig en optimal kundeservice og for at respektere dine lydpræferencer, hvilket er nødvendigt for gennemførslen af kontrakten, som vi har indgået med dig. Vi indsamler også disse oplysninger for at guide forbedringen af vores Sonos-produkter og beslutninger mht. vores kundeservice, hvilket er i vores legitime interesse.
Yderligere brugsdata

For at forbedre din oplevelse med Sonos-produkter og tilbyde dig bedre, personligt tilpassede Sonos-produkter og -tjenester, der opfylder vores kunders behov og forventninger, indsamler vi følgende yderligere brugsdata. Behandlingen af disse oplysninger er i vores legitime interesse, som anført nærmere herunder (under "Hvorfor"). Du kan fravælge deling af disse oplysninger ved at følge de trin, der er nævnt her.

Vi indsamler:
  • Ydelsesinformation. Dette omfatter ting, såsom temperaturen på dit produkt, WiFi-information, såsom signalstyrke, hvor ofte du bruger de musiktjenester, du har tilsluttet til dit Sonos-system (herunder for nogle tjenesters vedkommende, dit login-brugernavn - men ikke dit password - til denne tjeneste), oplysning om, hvor tit du bruger Sonos-appen i forhold til en anden betjeningsmekanisme, hvor ofte du bruger de fysiske betjeningsmuligheder på enheden, og lokationsdata, når Sonos-appen er i brug, strømmen af interaktioner i Sonos-appen og varigheden af brugen af Sonos-produktet.
  • Aktivitetsoplysninger. Disse omfatter varigheden af brug af musiktjenester, oplysninger om produkt- eller rumgruppering, oplysning om kommandoer (såsom afspil, pause, ændring af lydstyrke eller overspringning af musiknumre), oplysninger om playliste- eller stationobjektbeholderdata, herunder lyttehistorik ("Senest afspillet"), og oplysninger om Sonos-playlister eller Sonos-favoritter, der hver især er tilknyttet individuelle Sonos-produkter og dine interaktioner med dem. Hvis du aktiverer stemmestyring, vil vi også indsamle oplysninger om musiknummerdata.
Hvorfor: Vi indsamler disse oplysninger for at hjælpe med at sikre, at Sonos-produkter fungerer korrekt, tilvejebringe en personligt tilpasset oplevelse for vores kunder, afgøre, hvilke slags produkt- eller funktionsforbedringer der ville glæde vores kunder mest, og hjælpe med at forudsige potentielle problemer med Sonos-produkter. Indsamling af disse oplysninger er i vores legitime interesse for at støtte en brugervenlig oplevelse, som opfylder dine behov og hjælper dig med problemer, du måtte komme ud for. Det er dit valg, om du ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, og derfor kan du fravælge deling af disse oplysninger ved at følge de trin, der er nævnt her.

Bemærk, at tjenester til personlig tilpasning (f.eks. Senest afspillet), stemmestyring og den direkte betjeningsfunktion ikke kan bruges, hvis du fravælger denne indsamling af oplysninger, eftersom disse funktioner skal bruge disse yderligere brugsdata for at fungere. Du kan altid rydde listen over Senest afspillet ved at følge vejledningerne i Sonos-appen.
Direkte betjening eller stemmestyringsfunktionalitet

Eftersom verden og vores kunders hjem er blevet mere knyttet til hinanden, har vi indset, at vores kunder muligvis foretrækker at kunne styre deres Sonos-produkter på en anden måde end gennem deres Sonos-app, f.eks. ved at bruge et stemmeaktiveret produkt, (som f.eks. Amazon Alexa), gennem en kontrolmekanisme i hjemmet, (f.eks. en Lutron Pico fjernbetjening), eller via appen, som tilbydes af kundernes foretrukne musiktjeneste.

For at aktivere denne funktion vil du blive anmodet om at tillade, at sådanne enheder opretter forbindelse til dit Sonos-system (meget lig den proces, du gennemgår, når du tilslutter en musiktjeneste). Når du har aktiveret denne funktion, indsamler og behandler vi funktionsdata, de yderligere brugsdata og lyddata.

Sonos vil dele en del af disse oplysninger med partnere, som yder de tjenester, du har bedt om. Deling af dine relevante oplysninger med disse partnere og videre behandling af disse oplysninger er nødvendig for opfyldelsen af kontrakterne med disse partnere til din fordel for at sikre, at funktionen til stemmestyring eller direkte betjening fungerer korrekt. Hvis du ønsker at afvise den slags behandling, skal du blot deaktivere funktionen (for eksempel deaktivere stemmestyring) eller fjerne funktionens tilknytning (fjern for eksempel tilknytningen til din hjemmeautomatiseringsfjernbetjening) fra dine Sonos-produkter. Imidlertid vil stemmestyringsfunktionen, eller en anden direkte kontrolfunktion, ikke fungere, med mindre du giver os tilladelse til at indsamle og behandle de data, som er beskrevet i dette afsnit.

Vi indsamler: funktionsdata, yderligere brugsdata og visse lyddata
Hvorfor: Disse oplysninger indsamles for at opfylde den aftale, som vi har indgået med dig, for at sikre korrekt funktionalitet og for at hjælpe med til at forbedre funktionerne, hvilket er i vores legitime interesse.

Lyddata

Sonos optager ikke konstant lyd, der forekommer i dit hjem. Der er to tidspunkter, på hvilke vi indsamler lyd fra dit hjem: (1) Når du aktiverer stemmestyringsteknologien på det stemmeaktiverede Sonos-produkt (som f.eks. Sonos One eller Beam), og (2) når du bruger vores innovative Trueplay-rumtuningsteknologi.

Stemmestyring. Stemmestyring fungerer ved, at du med din stemme gør det "lyttende" Sonos-produkt i stand til at vågne af sig selv med et bestemt aktiveringsord. Bemærk venligst, at ikke alle Sonos-produkter er stemmeaktiverede, og hvis dit Sonos-produkt er stemmeaktiveret, skal du slå "lytning" til på dit Sonos-produkt for at aktivere stemmestyringen. På et mere detaljeret niveau betyder "lytte", at de stemmeaktiverede Sonos-produkter buffer og genindspiller lokalt uden at sende eller lagre oplysninger, indtil det registrerer det ord eller den sætning, (såsom "Alexa"), som forårsager, at enheden begynder at optage aktivt. Hvis produktet ikke registrerer opvågningsordet, fortsætter det med at overspille sig selv i en uendelig løkke, der varer nogle få sekunder. Dette sker lokalt på dit Sonos-produkt, og optagelsen bliver ikke videresendt til Sonos eller til en anden tredjepart. Hvis aktiveringsordet bliver genkendt, begynder Sonos-produktet at optage. Med andre ord optager og opbevarer det ikke nogen lyddata, og starter heller ikke med at sende data, før det "vækkes". Du informeres om, at produktet er i gang med at optage takket være et visuelt element, såsom en lampe på Sonos-produktet. Sonos-produktet fortsætter med at optage, indtil du er færdig med din stemmekommando. Den nuværende optagelse af din stemmekommando bliver derefter sendt til den stemmepartner, som du har autoriseret til at modtage denne optagelse, (f.eks. Amazon). Sonos gemmer ikke en kopi af din stemmeoptagelse. Under afviklingen af stemmeoptagelsen vil dit Sonos-produkt indsamle oplysninger, (f.eks. om decibelniveauet for hver frekvens), om støjniveauet i rummet. Det er ikke muligt at udtrække nogen tale fra denne form for oplysninger. Vi indsamler disse oplysninger for at hjælpe os med at forbedre teknologien til stemmegenkendelse, hvilket er i vores legitime interesse. Hvis du f.eks. forsøger at angive en stemmekommando, imens der bliver afspillet musik, kan Sonos forbedre teknologien ved at skrue ned for musikken, så din stemmekommando kan blive forstået korrekt.

Trueplay tuning af rum. Den innovative Trueplay tuning af rum analyserer akustiske faktorer, der kan have indflydelse på lydkvaliteten i rummet, hvor dit Sonos-produkt er placeret. Du skal foretage en aktiv aktivering af Trueplay. Formålet med Trueplay-analysen er at tilpasse dine Sonos-produkter sådan, at lyden forbedres. For at gøre dette gennemgår en bruger en interaktiv proces (se videoen her), som indsamler visse oplysninger om dit rum (for eksempel om antallet af højtalere og deres placering), herunder oplysninger om niveauet af baggrundsstøj (for eksempel decibelniveauet ved hver frekvens). Denne information bliver brugt til at hjælpe med at sikre, at tuningen giver dig det bedst mulige lydoutput. Hvis f.eks. din hund gør under Trueplay-testen, så ved Sonos-produktet, at baggrundsstøjen fra en gøende hund skal ignoreres under testningen. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig, hvis du aktiverer Trueplay.

Få hjælp fra Sonos

Du vil måske af og til beslutte dig for at kontakte vores kundeservice for at få teknisk support mht. dine Sonos-produkter. For at kunne tilbyde dig en optimal kundeservice, kan vi indsamle visse oplysninger fra dig personligt eller gennem dine Sonos-produkter.

Vi indsamler: Dette kan omfatte kontaktoplysninger, såsom dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dine identifikatorer på sociale medier (hvis du kontakter os gennem en socialmediekanal) og indholdet af dine chats og andre kommunikationer med Sonos' kundesupport (herunder i nogle tilfælde stemmeoptagelse, hvis du ringer til kundeservice). I visse tilfælde er det nyttigt for kundeserviceteamet at have en "diagnose" mht. dit Sonos-system. Dette er i væsentligt omfang et teknisk øjebliksbillede af alle relevante oplysninger om, hvad der er sket i dit system inden hændelsen, og diagnosen indeholder information om den musiktjeneste, der er blevet anvendt, lydniveau, produktindstilling, WiFi-signal og routeroplysning, fejlkoder, enhedsoplysninger, (som f.eks. det operativsystem og den version af Sonos-appen, der er i brug). Indsamling af de ovennævnte informationer er nødvendige for at kunne yde en optimal kundeservice. Du vil blive informeret på forhånd, inden vi tager et øjebliksbillede. Vi tager ikke øjebliksbilleder, uden at fortælle dig om det på forhånd. Hvis du er en betatester, laver vi automatisk en daglig diagnosticering af dit Sonos-system (ifølge vilkårene i betatesteraftalen).
Hvorfor: Vi indsamler disse oplysninger for at give dig den optimale og mest effektive kundeservice. For at behandle kundens henvendelser og tekniske spørgsmål, bruger vi kontaktoplysninger for at svare kunden gennem kundens foretrukne metode (pr. telefon, e-mail eller gennem de sociale netværk). Hvis der er tale om tekniske problemer, bruger vi systemdiagnostiske data for effektivt af finde frem til problemet. Hvis der er tale om returneringer og/eller ombytninger af produkter, bruger vi kontaktoplysninger for at sikre, at produktet modtages og/eller leveres korrekt. Brugen af denne form for oplysninger er nødvendig for at gennemføre aftalen, som vi har indgået med dig.

Gå til toppen

Hvordan vi bruger persondata

Sonos bruger de oplysninger, som vi indsamler, for at kunne give dig de Sonos-produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, hvilket omfatter at bruge disse oplysninger til at forbedre og tilpasse dine lydoplevelser. Vi bruger også de indsamlede data til at kommunikere med dig, f.eks. til at informere dig om din konto, nye tilgængelige Sonos-produkter eller serviceydelser, sikkerhed og andre former for opdateringer.

Sonos bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

Levering af vores produktoplevelse

Vi bruger oplysninger til at levere, betjene, understøtte og forbedre de Sonos-produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, for at sikre, at vores kunder kan lytte så ubesværet som muligt. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig.

Kundeservice

Vi bruger oplysninger til at besvare henvendelser fra vores kunder, diagnosticere produktproblemer, reparere kundernes Sonos-produkter og til at yde andre former for kundepleje og kundeservice. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig, samtidig med at det er i vores legitime interesse.

Produktforbedring

Vi bruger konstant oplysninger til forskningsformål og til at forbedre vores Sonos-produkter og servicetjenester, herunder vedligeholdelse og forbedring af ydeevnen af vores Sonos-produkter og servicetjenester, udvikling og tilføjelse af nye funktioner eller egenskaber, såsom at bruge fejlrapporter til at forbedre sikkerhedsfunktioner, bruge søgning og klik for at forbedre relevansen af søgeresultaterne, og anvendelsen af brugsdata for at beslutte, hvilke af de nye funktioner, der skal have førsteprioritet. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

Beskyttelse, sikkerhed og konfliktløsning

Vi bruger oplysninger til at beskytte vores Sonos-produkters og vores kunders sikkerhed, til at opdage og forebygge svindel, til konfliktløsning og til at håndhæve vores aftaler. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

Forretningsmæssige aktiviteter

Vi bruger data til at udvikle aggregatanalyser og business intelligence, der gør det muligt for os at operere, beskytte, træffe velbegrundede beslutninger og udfærdige rapporter om vores virksomheds resultater. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

Kommunikation, markedsføring og annoncering

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere og gøre vores kommunikation med dig mere personlig. F.eks. kan vi kontakte dig via e-mail eller gennem andre former for e-kommunikation, (herunder via Sonos-appen), for at informere dig om nye Sonos-produkter eller servicetjenester, om nye musiktjenester, der er tilgængelige i dit område, om sikkerheds- eller softwareopdateringer, om opdatering af et supportproblem eller til at invitere dig til at deltage i en undersøgelse. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse. Du kan finde flere oplysninger om dette ved at se Retsgrundlag for brug af personoplysninger.

Derudover bruger vi cookies og lignende teknologier til at vise dig den mest relevante Sonos-annoncering. Du kan finde oplysninger om administration af e-mailabonnementer og reklamemeddelelser ved at se Dine rettigheder og valgmuligheder.

Gå til toppen

Hvordan vi kan dele persondata

Sonos sælger ikke og vil ikke sælge nogen form for personlige oplysninger om vores kunder. Vi offentliggør kun dine persondata, i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Vi kan dele oplysninger med følgende typer af tredjeparter.

Tredjepartsleverandører

Sonos bruger en række tredjepartsleverandører til at udføre tjenester som hjemmesideadministration og -hosting, cloudrelaterede tjenester, onlinekøb af produkter og forsendelse, kreditkortbehandling og e-mailkommunikation. Vi deler kun de af dine persondata, som er nødvendige for at afslutte en transaktion eller levere et produkt eller en service, som du har anmodet om og eller godkendt, og kun med leverandører eller agenter, der arbejder på vores vegne med det formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik. I sådanne tilfælde vil dine personlige oplysninger blive delt med disse agenter eller leverandører, men kun med det formål at tilvejebringe serviceydelser i overensstemmelse med instruktioner fra Sonos og med indholdet i denne Privatlivspolitik. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredjeparter til disse formål. Vedrørende spørgsmål om tredjepartsleverandører bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Musiktjenester

For at sikre den bedste brugeroplevelse, og at musiktjenesterne fungerer korrekt, kan Sonos dele relevante produktaktivitetsoplysninger og dine instruktioner med musiktjenester, som du har autoriseret til at interagere med dine Sonos-produkter. F.eks. hvis du bruger en musiktjeneste på dit Sonos-produkt eller til at kontrollere dit Sonos-produkt, er vi nødt til at dele visse oplysninger med denne musiktjeneste for at muliggøre dette. At dele oplysninger med disse musiktjenester, i overensstemmelse med dine instruktioner, er nødvendigt for at opfylde den aftale, som vi har indgået med dig.

Betjeningspartnere

Når du har aktiveret den direkte betjening af dit Sonos-system, kan vi dele relevante produktaktivitetsoplysninger med betjeningspartnere, som du har autoriseret til at interagere med dine Sonos-produkter. At dele oplysninger med betjeningspartnere, i overensstemmelse med dine instruktioner, er nødvendigt for at opfylde den aftale, som vi har indgået med dig.

Stemmestyringspartnere

Når du har aktiveret stemmegenkendelse, kan vi dele relevante produktaktivitetsoplysninger og lyddata med stemmestyringspartnere, som du har autoriseret til at modtage disse oplysninger, med henblik på at styre dit Sonos-system. Det er nødvendigt at dele oplysninger med stemmestyringspartnere ifølge dine instruktioner for at opfylde den aftale, vi har med dig.

Sonos-kontrollerede partnerselskaber og datterselskaber

Vi deler oplysninger med Sonos-kontrollerede partnerselskaber og datterselskaber til forretningsmæssige formål såsom intern administration, salgsfremstød for Sonos-produkter og levering af vores Sonos-produkter og -tjenester til kunder. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredjeparter til disse formål.

Tvungen oplysning og retshåndhævelse

Når det er vedtaget ved lov, og strengt nødvendigt for udførelsen af funktionen af serviceydelserne, eller for at beskytte vores rettigheder, eller de rettigheder, der tilkommer vores tilknyttede selskaber eller vores brugere, udleverer vi dine persondata til de retshåndhævende myndigheder, undersøgelsesorganisationer, vores tilknyttede selskaber eller til brug i retssager. Vi vil dele dine personoplysninger, når vi i god tro mener, at det er nødvendigt for os at gøre det for at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til gældende lov eller reagere på et gyldigt retsskridt (f.eks. en ransagningskendelse, retskendelse eller vidneindkaldelse).

Salg eller fusion

Vi kan dele dine persondata i forbindelse med en fusion, køb eller salg af alle eller af en del af vores aktiver. Du vil naturligvis modtage en meddelelse derom pr. e-mail og/eller med en meddelelse offentliggjort på vores webside, hvor du vil modtage oplysning om dine rettigheder.

Deling og offentliggørelse af indsamlede oplysninger

Vi deler oplysninger i en samlet form og/eller på en sådan måde, at modtageren af disse data, f.eks. en tredjepart, der bruger dem til en brancheanalyse, ikke er i stand til at kunne identificere dig.

Bemærk venligst, at vores Sonos-produkter indeholder links til produkter eller applikationer fra tredjeparter, hvis privatlivspolitik kan være anderledes end Sonos Privatlivspolitik. Hvis du afgiver personlige oplysninger til nogle af disse tredjeparter eller deres produkter, vil dine persondata være omfattet af disse tredjeparters privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at gennemlæse disse privatlivspolitikker omhyggeligt.

Når du deler dine persondata med tredjeparter, kan dine persondata blive overført til lande, hvor lovgivningen om databeskyttelse af dine personlige oplysninger kan være mindre omfattende, end den er i dit eget land. Vi er meget omhyggelige med at beskytte dine persondata og har iværksat passende mekanismer for at beskytte dem, når de bliver overført til udlandet. Vi overdrager dine persondata i overensstemmelse med den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, og vi iværksætter passende foranstaltninger, for at sikre os, at dine persondata opbevares sikkert af enhver tredjepart, som vil få adgang til dine personlige oplysninger, (f.eks. ved at anvende de standardklausuler, der er godkendt af EU-Kommissionen). Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have flere oplysninger om den internationale overførsel af dine personoplysninger eller de iværksatte sikkerhedsforanstaltninger, bedes du sende os en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Retsgrundlaget for brug af persondata

Retsgrundlaget for brug af dine personlige oplysninger er baseret på forskellige grunde, som beskrevet nedenfor:

Opfyldelse af kontrakt

Det kan være nødvendigt at bruge dine personlige oplysninger for at opfylde den kontrakt, som vi har indgået med dig. For eksempel til at gennemføre dit køb af dit Sonos-produkt, til at registrere dig og vedligeholde din konto, til at hjælpe med leveringsproblemer, til at behandle returneringer, til at registrere dit Sonos-system og til at sørge for, at dit Sonos-produkt udfører sine grundlæggende funktioner på en sikker måde, eller at det opfylder dine forventninger.

Samtykke

Når det er et lovmæssigt krav, kan vi være afhængige af dit samtykke til at bruge dine personoplysninger. Når det er tilfældet, giver vi dig mere specifik information, når vi faktisk beder om dit samtykke. Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst ved at sende os en e-mail til privacy@sonos.com. Din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af behandling på grundlag af dit samtykke før din tilbagetrækning.

Overholdelse af juridisk forpligtelse

Vi kan bruge dine relevante personoplysninger til at sikre overholdelse af gældende love, for eksempel til at overholde lovlige anmodninger fra retshåndhævende myndigheder samt til lovgivningsmæssig efterforskning og overholdelse.

Legitime interesser

Vi kan bruge dine personlige oplysninger i vores legitime interesse. For eksempel henholder vi os til vores legitime interesse i at analysere og forbedre vores Sonos-produkter og -tjenester og indholdet af vores hjemmesider og app, at sende dig notifikationer om softwareopdateringer eller oplysninger om Sonos-produkter og -tjenester og at bruge dine relevante personoplysninger til administrative formål og afsløring og forebyggelse af svig eller bedrageri. Desuden henholder vi os til vores legitime interesse i at sende dig relevant markedsføringskommunikation, undtagen hvor samtykke kræves i henhold til gældende lokal lov.

Når vi anvender personoplysninger til at tjene vores legitime interesser, vil vi altid afveje dine rettigheder og interesser i beskyttelsen af dine personoplysninger mod vores rettigheder og interesser.

Hvor vi behandler dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, og der ikke er nogen fravælgelsesmekanisme til rådighed for dig (f.eks. i indstillingerne i dit Sonosprodukt), kan du gøre din ret til at gøre indsigelse gældende ved at sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Sikkerhed, lagring og opbevaring af personoplysninger, vi indsamler

Sikkerhed

Sonos tager beskyttelsen og sikkerheden af dine personlige oplysninger yderst seriøst. Selvom vi gør en betydelig indsats for at beskytte dine persondata, som vi har indsamlet, findes der ikke noget sikkerhedssystem, der er uigennemtrængeligt.

Vi anvender en række af tekniske og organiseringsmæssige foranstaltninger og industristandarder for at beskytte dine persondata og hjælpe med til at beskytte dine personoplysninger imod tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse. F.eks. gemmer vi de personlige oplysninger, som du oplyser, på computersystemer med begrænset adgang og i kontrollerede omgivelser. Derudover sikrer vi os, at vores tredjeparts datacenterleverandører iværksætter passende og tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger. Desuden er dine persondata beskyttet med kryptering, som f.eks. Transport Layer Security (TLS), under deres forsendelse via internettet. Yderligere er dit password lagret via en envejs-hash, hvilket betyder, at det ikke kan genskabes, (eller videregives), af nogen, herunder Sonos. (Det kan kun nulstilles).

Du kan kun få adgang til dine Sonos-kontooplysninger og vores servicetjeneste ved at bruge et individuelt bruger-login og et password. For at kunne beskytte dine persondata skal du holde dit password fortroligt og ikke udlevere det til andre personer. Du bedes venligst meddele os omgående, hvis du tror, at dit password er blevet misbrugt. Derudover bør du altid logge ud og lukke din browser, når du er færdig med din session. Bemærk venligst, at vi aldrig vil bede dig om at oplyse dit password.

Hvis du har spørgsmål om sikkerheden af dine personoplysninger, kan du kontakte os på privacy@sonos.com.

Opbevaring

Persondata, som er indsamlet af Sonos, kan lagres og behandles i din region, i USA, (f.eks. i vores større datacentre), eller i et andet land, hvori Sonos eller dets tilknyttede selskaber, datterselskaber eller tjenesteudbydere befinder sig eller har faciliteter. Sonos har iværksat passende mekanismer til at beskytte persondata, når disse bliver overført internationalt, f.eks. gennem vores brug af de standard kontraktklausuler, der er godkendt af EU-Kommissionen.

Tilbageholdelse

Sonos opbevarer dine personoplysninger:

  • så længe vi har et kundeforhold med dig, og/eller så længe det er nødvendigt for at gøre det muligt for dig at bruge hjemmesiden, din Sonos-konto og/eller dit/dine Sonos-produkt(er)
  • i den periode det er nødvendigt for at yde de tjenester, du anmoder os om
  • i den periode det er nødvendigt for at levere markedsføring eller andre salgsfremmende materialer, du anmoder os om
  • for at overholde vores juridiske forpligtelser, herunder krav fra tilsynsmyndigheder og offentlige myndigheder, som har autoritet over os, såsom skatte- og/eller bogføringsforpligtelser, som normalt kræver opbevaring af visse transaktionsdata, i perioder mellem 7 og 10 år efter at en transaktion fandt sted
  • i perioder, der er nødvendige for at løse tvister med andre parter og/eller efterforske eller bestride potentielle juridiske krav
  • i øvrigt efter behov for at gøre det muligt for os at udføre vores forretning i overensstemmelse med gældende lovgivning og forskrifter.

Alle personoplysninger, vi opbevarer, vil være genstand for denne privatlivserklæring og vores interne retningslinjer for opbevaring. Sonos sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for ovennævnte formål. Hvis der er nogen personoplysninger, som vi af tekniske årsager ikke kan slette helt fra vores systemer, vil Sonos træffe de fornødne foranstaltninger for at forhindre, at disse oplysninger fortsat behandles eller bruges. Hvis du har spørgsmål om en bestemt opbevaringsperiode for visse slags personoplysninger, vi behandler om dig, bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Dine rettigheder og valgmuligheder

Dine rettigheder

Vi vil gerne have, at du har kontrollen over, hvordan vi bruger dine persondata. Med forbehold for den lokalt gældende lovgivning, kan du gøre dette på følgende måder:

  • Du kan anmode om en kopi af dine persondata, som vi er i besiddelse af.
  • Du kan oplyse os om enhver form for ændringer i dine persondata, eller om, at du gerne vil have, at vi foretager en rettelse i nogle af de persondata, som vi opbevarer om dig.
  • I visse situationer kan du anmode om at slette, blokere eller begrænse de persondata, vi opbevarer om dig eller fremsætte indsigelse mod bestemte måder, som vi bruger dine persondata på, og
  • i visse situationer kan du ligeledes anmode om at sende de persondata, som du har givet til os, til en tredjepart.

Når vi bruger dine persondata med dit forudgående samtykke, kan du tilbagetrække dit samtykke når som helst. Derudover, når vi behandler dine persondata baseret på vores legitime interesse eller i offentlighedens interesse, har du ret til at fremsætte indsigelse imod denne brug af dine personlige oplysninger, når som helst.

Vi stoler på, at de persondata, som du har givet os, er fuldstændige, nøjagtige og opdaterede. Du bedes straks oplyse os om alle ændringer af eller unøjagtigheder i dine personoplysninger ved at rette henvendelse til privacy@sonos.com.

Vi svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt, og i alle tilfælde indenfor 30 dage. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan kontrollere indsamlingen og brugen af yderligere brugsdata og dine præferencer for kommunikation, markedsføring og reklamer, ved at se afsnittene Dine valg herunder.

Vi forpligter os til at samarbejde med dig for at finde frem til en rimelig løsning på en klage eller en bekymring, som du måtte have mht. brugen af dine personlige oplysninger. Hvis du alligevel er af den opfattelse, at vi ikke har behandlet din klage eller din henvendelse korrekt, kan du have ret til at indgive en anmeldelse til den myndighed, der er kompetent mht. beskyttelse af persondata i dit land, (hvis dit land har en sådan myndighed), eller til en tilsynsførende myndighed.

Dine valgmuligheder

Sonos-konto og Sonos-app

Hvis du ønsker at tilgå, redigere eller fjerne profiloplysninger, ændre dit password, lukke din konto eller anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at logge ind på din Sonos-konto eller Sonos-app eller sende en e-mail til privacy@sonos.com. Hvis du ikke kan tilgå visse personoplysninger indsamlet af Sonos gennem din Sonos-konto, Sonos-appen eller direkte via det Sonos-produkt, du bruger, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til privacy@sonos.com. Vi svarer på din henvendelse om adgang til eller sletning af dine persondata snarest muligt, men i alle tilfælde indenfor 30 dage.

Yderligere brugsdata

Du kan altid fravælge indsamlingen af Yderligere brugsdata ved at logge ind på din Sonos-app til IOS eller Android. Det kan du gøre med et par klik. For at fravælge, bedes du venligst følge de nedenstående anvisninger.

Brug af Sonos-appen til IOS eller Android:

  1. Fra Sonos-musikmenuen skal du vælge Mere og dernæst Indstillinger.
  2. Åbn Avancerede indstillinger, og kig så efter, hvor Yderligere brugsdata-notifikation kan slås til/fra.
  3. I IOS-appen skal du deaktivere "Slå brugsdeling til" eller skubbe den fra. I Android skal du fjerne afkrydsningen i feltet, hvor der står "Slå deling af brugsdata til".

Brug af Sonos-appen til Mac:

  1. Klik på menulinjen, som du ser øverst på skærmen, klik på Sonos og derefter præferencer
  2. Klik på Avanceret i venstre side af vinduet
  3. Klik på forbedring af Sonos
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvor der står "Ja, slå deling af brugsdata til for at hjælpe Sonos med at forbedre sine produkter."

Brug af Sonos-appen til PC:

  1. Klik på Administrer, derefter på Indstillinger i menulinjen øverst på Sonos-appen.
  2. Klik på venstre side af vinduet, klik på yderligere brugsdata.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvor der står "Slå deling af brugsdata til."

Du kan ændre dine indstillinger når som helst med den samme fremgangsmåde.

Dine præferencer vedrørende kommunikation, markedsføring og annoncering

Hvis du ikke længere ønsker at modtage direkte tilbud fra Sonos pr. e-mail, kan du afmelde vores meddelelser ved at følge de instruktioner, som du kan se i hver enkelt e-mail, som sendes til dig gennem fanen "Afmeld". Du kan ligeledes fravælge e-mailabonnementer eller beskeder via appen ved at opdatere dine profil- og kontaktindstillinger i din Sonos konto. Vi respekterer dit valg, og vi vil ikke længere sende e-mails med reklame til dig, når du har afmeldt dig eller ændret dine kommunikationsindstillinger.

Bemærk venligst, at uanset dine kommunikationsindstillinger, vil vi fortsætte med at kommunikere med dig angående vilkår og betingelser, opdateringer i Privatlivspolitikken og af software til Sonos-produkter, rutine meddelelser fra Sonos kundeservice, såsom information om nuværende og om tidligere køb, levering af produkter, afbrydelser i servicetjenesten, databrud eller anden relevant information om et produkt, som du ejer, såsom ophør af support eller sikkerhedsproblemer.

Du kan tilpasse mængden af interessebaseret annoncering, du kan modtage, ved at ændre dine cookieindstillinger, ændre indstillingerne på din enhed og/eller fravælge visse annonceringsnetværk. Hvis du har fravalgt at modtage meddelelser fra os pr. e-mail, vil vi ikke bruge din e-mail til interessebaseret annoncering. Du kan finde flere oplysninger om vores brug af interessebaseret reklame ved at se Vores brug af cookies og lignende teknologier.

Gå til toppen

Annoncering og moderne markedsføringsværtøjer

For at hjælpe flere mennesker med at lytte til mere musik på Sonos, benytter vi os af adskillige moderne markedsføringsværktøjer til støtte i vores annonceringsindsats.

Sonos kan samarbejde med tredjepartsannoncører, der bruger cookies og lignende teknologier, for at vise en mere relevant annoncering om Sonos-produkter og -tjenester på vores hjemmesider og på hele internettet. For at levere denne "interessebaserede annoncering" kan disse parter kombinere ikke-personlige data om dine onlineaktiviteter, som de har indsamlet gennem tiden, hvilket er med til at kunne tilpasse de reklamer, som vi leverer til dig. Eksempler herpå kan omfatte visning af en Sonos-annonce på en Facebook-side, på en side ejet af Google, såsom en side med søgeresultater eller YouTube, eller på en side i Googles annoncerings-netværk. Vi deler ikke dine personlige oplysninger som led i denne proces. Når det er nødvendigt, indhenter vi dit samtykke til denne proces. Du kan når som helst fravælge disse personligt tilpassede annoncer fra tredjepartsannoncører og annoncenetværk, som er medlemmer af Network Advertising Initiative (NAI), eller som følger Digital Advertising Alliance's Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising, ved at besøge siderne med fravalg på NAI-hjemmesiderne og DAA-hjemmesider. Hvis du vælger at fravælge, kan det gøre de annoncer, du ser på internettet, mindre relevante for dig. Brugere, som har rettigheder i henhold til EU's databeskyttelseslovgivning, kan besøge www.youronlinechoices.com for at finde ud af, hvordan de fravælger at få deres oplysninger brugt til interessebaseret reklame fra virksomheder, der er medlem af EDAA (the European Interactive Digital Advertising Alliance). Canadiske brugere kan besøge www.youradchoices.ca.

Hvis du vælger at fravælge, kan det gøre de annoncer, du ser på internettet, mindre relevante for dig.

Hvis du har fravalgt modtagelse af kommunikation fra os, vil vi ikke bruge din e-mail til interessebaseret annoncering.

Gå til toppen

Hvordan vi bruger cookies og andre lignende teknologier

Vi anvender cookies og lignende teknologier, såsom pixels, tags, web-beacons og andre identifikatorer for at hjælpe os med at personliggøre vores webside for dig, huske dine præferencer, forstå hvordan brugere anvender vores webside eller appen, og være med til at tilpasse vores markedsføringstilbud.

Cookies

En cookie er en lille datafil, der indeholder en række kendetegn, som sendes til din computer, når du besøger et websted. Når du besøger det samme websted igen, tillader cookien, at webstedet genkender din browser. Hvor lang tid en cookie bliver på din computer eller på din mobilenhed, afhænger af, om det er en "vedvarende cookie" eller en "sessionscookie". Sonos bruger begge typer af cookies. Sessionscookies bliver kun i din enhed, indtil du stopper med din internet-browsing. Vedvarende cookies forbliver i din computer eller i din mobilenhed, indtil de udløber eller slettes. Vi bruger følgende typer cookies på vores webside.

  • Strengt nødvendige cookies. Disse cookies er afgørende for, at du kan surfe rundt på vores webside og bruge dennes funktioner. Uden disse cookies kan der ikke leveres servicetjenester, såsom indkøbskurve, når du shopper.
  • Præstations-cookies. Disse cookies indhenter oplysninger om, hvordan du bruger vores websider. Disse data kan bruges til at forbedre og optimere vores webside og gøre den mere brugervenlig for dig.
  • Funktions-cookies. Disse cookies giver vores websider mulighed for at huske de valg, som du har foretaget under din søgning på nettet. Vi kan gemme din geografiske placering i en cookie for at sikre os, at vi viser dig de websider, der er relevante for dit område.
  • Tredjeparts-cookies. Tredjeparts-cookies er cookies, der anbringes af websider og/eller af parter, der ikke er Sonos. Disse cookies kan bruges på vores webside til at forbedre vores produkter eller servicetjenester, eller for at hjælpe os med at levere en mere relevant annoncering. Disse cookies er underlagt de respektive privatlivspolitikker for disse eksterne tjenester, for eksempel Facebooks datapolitik.
  • Analyse-cookies. Vi anvender analytiske cookies, såsom dem, der tilbydes af Google Analytics, for at hjælpe os med at forstå ting som, hvor længe en besøgende er på vores websider, hvilke sider de finder mest nyttige, og hvordan de er kommet til sonos.com. Du kan få mere at vide om Google Analytics og dine oplysninger ved at besøge denne Googlewebside.

Der er mere information om de cookies, vi bruger på vores hjemmeside, her.

Sådan kontrollerer du indstillinger for cookies

De fleste webbrowsere giver dig mulighed for at styre cookies gennem deres indstillinger. Men hvis du begrænser hjemmesiders mulighed for at sætte cookies, kan det få indflydelse på din overordnede brugeroplevelse. Nogle browsere tilbyder "Do Not Track" ("DNT") signal, gennem hvilket du kan oplyse dine præferencer mht. sporing af din internetaktivitet og din cross-site tracking. Selvom vi på nuværende tidspunkt ikke anvender teknologier, der genkender DNT-signaler, vil vi kun behandle dine persondata i overensstemmelse med herværende Privatlivspolitik. Nedenfor kan du få mere at vide om, hvordan du kontrollerer indstillinger af cookies på populære webbrowsere:

Pixels

Ud over cookies bruger vi af og til små grafiske billeder, kendt som "pixels" (også kendt som web-beacons, clear GIFs, eller pixel-tags). Vi anvender pixels i vores e-mailkommunikation til dig, (hvis du har valgt at modtage en sådan kommunikation), for at hjælpe os med at forstå, om vores e-mailkommunikation er blevet set. Desuden bruger vi pixels fra tredjeparter, (såsom fra Google, Facebook og andre annoncerings-netværk), til at hjælpe os med at levere annoncer, der er relevante for dig. Få mere at vide om vores annoncering og markedsføring nednefor.

Andre identifikatorer

Når du bruger vores app, indsamler vi en unik identifikator til sporing af annoncer fra din enhed, (annoncerings-identifikatoren eller "IDFA" på IOS-enheder, og Google Ad ID eller "AID" på Android-enheder), så vi kan få mere at vide om brugerne af vores app og levere de mest relevante meddelelser og markedsføring. Selvom disse identifikatorer er unikke for din enhed, indeholder de ingen af dine personlige oplysninger, såsom navn eller e-mailadresse.

Sådan kontrollerer du indstillinger af identifikatorer

Du kan styre, hvordan disse identifikatorer anvendes, idet du herunder har mulighed for at nulstille dem, gennem indstillingerne på din enhed. Nedenfor kan du få mere at vide om, hvordan du kontrollerer indstillinger af cookies på populære webbrowsere:

Hvordan du kan kontakte os

Hvis du har spørgsmål om brugen af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Medmindre andet er oplyst, er Sonos, Inc. dataansvarlig for persondata, som vi har indsamlet gennem Sonos-produkter og servicetjenester, der er omfattet af denne Privatlivspolitik. Vores adresse er: 614 Chapala Street, Santa Barbara, CA 93101, USA.

Sonos Europe B.V. er vores databeskyttelsesrepræsentant for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz. Sonos Europa B.V.'s databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på følgende adresse: Schuttersweg 10, 1217 PZ Hilversum, Holland eller via e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Ændringer i vores Privatlivspolitik

Sonos kan ændre eller opdatere herværende Privatlivspolitik, når det er nødvendigt for at afspejle kundernes feedback og ændringer i vores Sonos-produkter og serviceydelser. Derfor bedes du venligst gennemlæse den med jævne mellemrum. Når vi opdaterer denne politik, vil vi forny "Senest opdateret" datoen, som du finder øverst i Privatlivspolitikken. Hvis der sker væsentlige ændringer i politikken eller i, hvordan Sonos bruger dine persondata, vil du modtage en besked om dette, enten ved at vi offentliggør nyheden om disse ændringer eller ved, at vi sender en besked direkte til dig. Vi anbefaler dig at gennemse denne Privatlivspolitik med jævne mellemrum for at finde ud af mere om, hvordan Sonos bruger og beskytter dine persondata.

Gå til toppen