Lyder

Feel More with Sonos

Steven Saftig

Global Head of Editorial

Sonos-lyttere er en lojal og lidenskapelig gruppe mennesker. Det var med dem i tankene at vi ble inspirert til å skape vår siste merkevarekampanje, Feel More. Vi blir fortsatt begeistret over de unike og spesielle måtene Sonos kommer til syne i våre liv. I dette innlegget deler vi kampanjevideoen og noen av historiene som holder oss inspirert hver dag.

Det er jobben min på heltid å beskrive hva som er flott med Sonos-opplevelsen, og jeg kommer alltid til kort. Alltid. Før jeg kan forklare hvorfor det skjer, må jeg si noe som kanskje virker freidig for de som ikke har opplevd Sonos selv, men her er det: Å ha Sonos i hjemmet ditt er ikke det samme som å ha høyttalere i hjemmet.

For å virkelig beskrive hvordan det er å ha Sonos, må jeg kommunisere veldig mye mer enn bare funksjonene til produktene. Ja, høyttalerne våre er enkle å konfigurere og bruke. Ja, høyttalerne våre har fantastisk lyd. Ja, de har vakkert design. Men dette er som biter i et puslespill, blandet sammen og spredt ut over spisebordet. Du kan virkelig ikke verdsette det komplette bildet av hvorfor folk elsker Sonos før du setter sammen alle disse bitene, lener deg bakover og tar inn det hele. Det er da det slår deg. Og du skjønner at Sonos ikke bare handler om å lytte – det handler om å føle.

En av de fine tingene ved å jobbe i Sonos er at når folk finner ut dette, ønsker de ofte å dele historiene sine om Sonos med oss. Måten øynene deres lyser opp når jeg forteller dem hvor jeg jobber, treffer meg hver gang. Og så er de i gang og forteller ivrig om hvordan det føltes for dem den første gangen de hørte musikk fra to Five i stereopar. Eller hvor utrolig favorittfilmen deres høres ut med Arc. Og etter å ha jobbet her i fire år, føler jeg meg fremdeles nødt til å gjøre det samme, og like ivrig dele mine egne Sonos-fortellinger.

Når jeg tenker over det, tror jeg at en av grunnene til at disse møtene skjer er fordi det er så gøy å snakke om Sonos med en annen som «skjønner det». Fordi, i likhet med meg, har lytterne våre antakelig prøvd å beskrive hvorfor de elsker Sonos til venner som ikke har det og følt at de ikke klarte å yte opplevelsen rettferd. Derfor er det overraskende tilfredsstillende å kunne snakke om det med en annen som forstår.

Det var dette vi hadde i tankene da vi besluttet å la de som vet best hvordan det er å ha og elske Sonos, ta seg av snakkingen. Vi har tatt med et lite utvalg av historiene deres nedenfor. Noen ble delt gjennom sosiale medier, noe ble sendt med e-post til vår CEO, Patrick Spence, og andre ble delt direkte med de av oss som jobber her. Men de har alle én ting felles: De viser kjernen i hva det betyr å oppleve Sonos. Det er pulserende spenning og lysten til å danse. Det er komforten fra et klassisk album og ærefrykt inspirert av nye verdener. Det er mat som smaker bedre, kjære som kommer nærmere og hverdager som føles mindre hverdagslige, fordi du føler mer.

«Forrige helg giftet min kone og meg oss i en liten seremoni med utsikt over havet i Santa Cruz. Siden vi skulle gifte oss på en klippe, var det masse vind – så vi var ikke helt sikre på hvordan vi skulle ordne musikken, men jeg bestemte meg for å ta frem Move-en min bare for å se hvor godt den kunne greie seg. Vi ble sjokkert. Selv uten å ha volumet på fullt kunne vi tydelig høre musikken, hele veien langs den improviserte «kirkegangen» som min kone vandret nedover.

Senere samme kveld vendte vi tilbake til huset vi hadde leid, som hadde en liten takterrasse vi hadde dekorert for middag og skåling. Takterrassen hadde innebygde utendørshøyttalere, men da vi ankom oppdaget vi at de ikke virket lenger. Heldigvis var Move igjen perfekt og gjorde at vi fikk musikk med høy kvalitet under middagen og til dansene. Jeg har vært Sonos-fan i årevis, men hvert nytt produkt jeg kjøper synes å overgå det forrige, og jeg tror denne opplevelsen har sementert min kjærlighet til Move. Nok en gang takk for alt selskapet deres gjør, og fortsett det fantastiske arbeidet!»

—Chris

«Vi tok med oss vår Sonos Move inn på fødestuen denne uken, og spillelisten vår var virkelig en viktig del av fødselen til det første barnet vårt.»

«Vi tok med oss vår Sonos Move inn på fødestuen denne uken, og spillelisten vår var virkelig en viktig del av fødselen til det første barnet vårt. Jeg er så glad for at vi tok den med. Jeg ville bare si tusen takk for at dere lager produkter som gjør en forskjell!»

—Eric og Morgan

«Siden jeg jobber hjemmefra på grunn av koronaen, grep jeg sjansen til å bo hos foreldrene mine i noen uker i november og desember. Mens jeg var der la jeg merke til at lyden fra TV-en var helt forferdelig, så jeg visste at faren min (som har høreapparat i begge ørene) må ha hatt det strevsomt. Jeg har vært en Sonos-kunde i årevis, så jeg foreslo at jeg kunne kjøpe et anlegg til dem til jul. Etter en tur til Best Buy for en lydplanke, Sub og flere One, konfigurerte vi anlegget på noen minutter. Foreldrene mine var begeistret over hvor enkelt det var å bruke og lydkvaliteten. Senere på dagen satt faren min og jeg på terrassen og hørte på litt musikk. Han sa til meg, ‘Jeg kan ikke komme over hvor god lyd det er fra denne lille høyttaleren. Det har vært årevis siden jeg kunne høre og forstå ordene i sangene.’ Jeg måtte nesten gråte. Den setningen alene gjorde dette til den beste julegaven jeg noen sinne har gitt! Tusen takk for at faren min fikk denne musikkgaven!»

—Jessica

Nå der det din tur. Hva får Sonos deg til å føle? Hvordan vises det i livet ditt? Hva er noen av de beste øyeblikkene du har hatt med produktene våre, store eller små? Vi vil gjerne høre fra deg. Bare tagg @sonos eller send oss en DM. #FeelMore

Les mer