Sonos One SL

Högtalaren för stereokoppling och surroundljud till hemmabion.

Kontroller och lampor

Volymkontroll

• Tryck och håll nere för att snabbt ändra volymen:

• Höj volymen (höger); sänk volymen (vänster).

Spela upp/pausa

• Tryck en gång för att spela upp eller pausa musik.

• Tryck och håll nere för att lägga till musik som spelas i ett annat rum.

Nästa/föregående

• Swipa åt höger över touchkontrollerna för att hoppa till nästa låt.

• Swipa åt vänster för att gå tillbaka till föregående låt.

Obs!Det går inte att hoppa över eller gå tillbaka när du lyssnar på en radiostation.

Statuslampa

Visar aktuell status. Se https://faq.sonos.com/led för mer information.

Anslutningspanel

Anslutningsknapp

Tryck på knappen för att ansluta under installationen.

Nätverksport

Använd medföljande nätverkskabel om du vill ansluta till en router, dator eller nätverksansluten lagringsenhet (NAS) (valfritt).

Växelström (elnät), ingång

Använd endast medföljande strömsladd (om du använder en strömsladd från tredje part gäller inte garantin).

Obs!Sätt i strömsladden ordentligt tills den ligger platt mot högtalarens undersida.

Välj en plats

Du kan placera högtalaren nästan var som helst. Här är ett par riktlinjer:

Högtalarfästen och stativ

Se Tillbehör på vår webbplats för väggmonteringssatser och stativ som är särskilt utformade för
Sonos-produkter.

Specifikationer

Funktion

Beskrivning

Ljud

Förstärkare

Två digitala klass D-förstärkare.

Diskant

En diskant skapar ett skarpt och exakt högfrekvenssvar.

Mid-woofer

En mid-woofer garanterar sann återgivning av mellanregistret plus djup, fyllig bas.

Stereopar

Använd två högtalare som separata vänster- och högerkanalshögtalare för att skapa bredare och djupare ljud.

Hemmabio

Lägg till två högtalare som surroundenheter för en sann surroundljudsupplevelse.

Nätverk*

Trådlös anslutning

Kopplas till ditt hemma-Wi-Fi med valfri 802.11b/g/n-router.

Nätverkskonfiguration med bara 802.11n stöds inte. Du kan antingen ändra routerinställningarna till 802.11b/g/n eller ansluta en Sonos-produkt till routern.

Nätverksport

En 10/100 Mbps nätverksport. Om ditt Wi-Fi är instabilt kan du ansluta en Sonos-produkt direkt till routern.

Allmänt

Strömförsörjning

Automatisk växling 100–240 V ~ 50–60 Hz 1 A AC-universalingång

Mått (H x B x D)

161,45 x 119,7 x 119,7 mm

Vikt

1,85 kg

Arbetstemperatur

0 ºC till 40 ºC

Förvaringstemperatur

-20 ºC till 70 ºC

Fukttålig

Utformad för att tåla hög fuktighet, som i ett badrum med duschen på. (Den är inte vattentät eller vattenbeständig.)

Produktfinish

Vit med vitt galler, svart med svart galler

Förpackningens innehåll

Sonos One SL, strömsladd, nätverkskabel och snabbstartsguide.