Play:5

Vår största hemmahögtalare med det djärvaste ljudet.

Obs!Det främre gallret går inte att ta bort. Att mixtra med gallret kan skada Play:5-enheten.

Kontroller och lampor

Volymkontroll

Tryck och håll nere för att snabbt ändra volymen

• Höj volymen (höger)

• Sänk volymen (vänster)

Spela upp/pausa

• Tryck en gång för att spela upp eller pausa musik.

• Tryck och håll nere för att lägga till musik som spelas i ett annat rum.

Nästa/föregående låt

• Swipa åt höger över touchkontrollerna för att hoppa till nästa låt.

• Swipa åt vänster för att gå tillbaka till föregående låt.

Obs!Det går inte att hoppa över eller gå tillbaka när du lyssnar på en radiostation.

Statuslampa

Visar aktuell status. Se https://faq.sonos.com/led för mer information.

Anslutningspanel

Anslutningsknapp

Tryck på knappen för att ansluta under installationen.

Nätverksport

Använd medföljande nätverkskabel om du vill ansluta till en router, dator eller nätverksansluten lagringsenhet (NAS) (valfritt).

Växelström (elnät), ingång

Använd endast medföljande strömsladd (om du använder en strömsladd från tredje part gäller inte garantin).

Obs!Sätt i strömsladden ordentligt tills den är i linje med högtalarens undersida.

Stereoljud in (3,5 mm)

Använd för att ansluta fristående musikspelare.

Välj en plats

Du kan placera högtalaren nästan var som helst. För bästa resultat har vi ett par riktlinjer:

Högtalarfästen och stativ

Se Tillbehör på vår webbplats för väggmonteringssatser och stativ som är särskilt utformade för Sonos-produkter. Följ medföljande bruksanvisning.

Linjeingång

Anslut en extern källa, till exempel en förförstärkare (din vinylspelare kan ha en inbyggd förförstärkare), eller någon annan ljudenhet. Läs mer.

Specifikationer

Funktion

Beskrivning

Ljud

Förstärkare

Sex digitala klass D-förstärkare, perfekt inställda för att matcha högtalarens sex dedicerade högtalarelement och den akustiska konstruktionen.

Diskant

Tre diskanter skapar det skarpaste och renaste högfrekvenssvaret.

Mid-woofer

Tre mid-wooferenheter garanterar sann återgivning av mellanregistret plus djup, fyllig bas utan förvrängning ens vid höga volymer.

Fasad högtalaruppsättning (tre högtalarelement upptill och tre nertill)

Skapar brett stereoljud som riktar ljudet åt vänster, höger och rakt fram.

Stereopar

Använd två högtalare som separata vänster- och högerkanalshögtalare för att skapa bredare och djupare ljud.

Hemmabio

Lägg till två högtalare som surroundenheter för en sann surroundljudsupplevelse.

Nätverk*

Trådlös anslutning

Kopplas till ditt hemma-Wi-Fi med valfri 802.11b/g/n-router.

Nätverkskonfiguration med bara 802.11n stöds inte. Du kan antingen ändra routerinställningarna till 802.11b/g/n eller ansluta en Sonos-produkt till routern.

Nätverksport

En 10/100 Mbps nätverksport. Om ditt Wi-Fi är instabilt kan du ansluta en
Sonos-produkt direkt till routern.

Allmänt

Mikrofoner

Högtalare vars serienummer inleds med 1704 och högre har inga mikrofoner.

Högtalare vars serienummer inleds med 1703 och lägre har två mikrofoner, men dessa är inte aktiverade och kan inte användas. Besök www.sonos.com/supportnågot.

Automatisk växling 100–240 V ~ 50–60 Hz 2,3 A AC universalingång.

Ljudingång

Autoigenkännande 3,5 mm ljudingångsanslutning.

Mått (B x H x D)

364 x 203 x 154 mm

Vikt

6,36 kg

Gängat fäste

Inget

Produktfinish

Matt vit eller mattsvart exponering, grafitgaller

Förpackningens innehåll

Play:5, strömsladd, nätverkskabel och snabbstartsguide.