Play:3

Mellanhögtalaren med stereoljud.

Obs!Det främre gallret går inte att ta bort. Att mixtra med gallret kan skada Play:3-enheten.

Kontroller och lampor

Höj volymen (+)

Sänk volymen (-)

Tryck för att justera volymen.

Obs!Du kan också använda appen.

Spela upp/pausa

• Tryck en gång för att spela upp eller pausa musik.

• Tryck två gånger för att hoppa till nästa låt (om detta är möjligt med den valda musikkällan).

• Tryck tre gånger för att gå tillbaka till föregående låt.

• Tryck och håll nere för att lägga till musik som spelas i ett annat rum.

Obs!Det går inte att hoppa över eller gå tillbaka när du lyssnar på en radiostation.

Statuslampa

Visar aktuell status. Se https://faq.sonos.com/led för mer information.

Anslutningspanel

Gängat fäste, 1/4-tums/20-gängad

Integrerad monteringsfattning så att enheten kan väggmonteras (fäste medföljer ej). Se
Högtalarfästen och stativ för mer information.

Nätverksport

Använd medföljande nätverkskabel om du vill ansluta till en router, dator eller nätverksansluten lagringsenhet (NAS) (valfritt).

Växelström (elnät), ingång

Använd endast medföljande strömsladd (om du använder en strömsladd från tredje part gäller inte garantin). Sätt i strömsladden ordentligt tills den är i linje med högtalaren.

Välj en plats

Du kan placera högtalaren nästan var som helst. För bästa resultat har vi ett par riktlinjer:

Högtalarfästen och stativ

Play:3 har en 1/4-tums 20-gängad monteringsfattning av standardmodell. Om så önskas kan den enkelt monteras på väggen med ett lämpligt fäste (medföljer ej). Välj en plats i närheten av ett eluttag (strömsladdens längd är 2 m), var noga med att undvika värme, ånga, droppande vatten och dolda ledningar och följ anvisningarna som medföljer fästet.

Obs!Se till att väggmonteringsfästet som du köper tål minst 4,5 kg och har en 1/4-tums 20-gängad stång.

Se Tillbehör på vår webbplats för väggmonteringssatser och stativ som är särskilt utformade för Sonos-produkter. Följ medföljande bruksanvisning.

Specifikationer

Funktion

Beskrivning

Ljud

Förstärkare

Tre digitala klass D-förstärkare.

Högtalare

Högtalarsystem med tre högtalarelement – två 3-tums mellanregister och en diskant. Varje högtalarelement drivs individuellt av en dedicerad förstärkare.

Baselement

Ett bakre baselement med ett ytområde på 60 kvadratcentimeter.

Stereopar

Använd två högtalare som separata vänster- och högerkanalshögtalare för att skapa bredare och djupare ljud.

Hemmabio

Lägg till två högtalare som surroundenheter för en sann surroundljudsupplevelse.

Nätverk*

Trådlös anslutning

Kopplas till ditt hemma-Wi-Fi med valfri 802.11b/g/n-router.

Nätverkskonfiguration med bara 802.11n stöds inte. Du kan antingen ändra routerinställningarna till 802.11b/g/n eller ansluta en Sonos-produkt till routern.

Nätverksport

En 10/100 Mbps nätverksport. Om ditt Wi-Fi är instabilt kan du ansluta en Sonos-produkt direkt till routern.

Mått (H x B x D)

132 x 268 x 160 mm

Vikt

2,6 kg

Gängat fäste

1/4-tums 20-gängad monteringsfattning av standardmodell.

Produktfinish

Vit med ljust metallgaller, svart med grafitgaller

Förpackningens innehåll

Play:3, strömsladd, nätverkskabel och snabbstartsguide.