Sonos-appen

Ladda ner appen på din mobila enhet. Du kommer att använda den för att konfigurera och styra ditt
Sonos-system.

När systemet är installerat kan du även använda datorn för att styra musiken. Ladda ner appen för datorn.

Saker du kan göra:

Kontroller

Obs!Du kan hoppa över innehåll genom att trycka på quick_skip_rewind.jpg eller mobile-app00004.jpg (endast tillgängligt med vissa tjänster).

Tryck på en ikon för att hitta och spela upp musik.

Mitt Sonos

En plats där du kan spara och spela upp din favoritmusik och dina samlingar så att du alltid vet var du hittar musiken som du älskar.

Bläddra

Bläddra igenom musiktjänster, ditt musikbibliotek och musiken på din mobila enhet.
När du hittar musik som du gillar, spela den i valfritt rum.

Rum

Se vad som spelas i dina rum. Gruppera rum för att spela samma musik i olika rum
eller överallt.

Sök

Sök i dina musikkällor.

Inställningar

Lägg till musik- och rösttjänster, ställ in väckningar, besök Hjälp och tips och Inställningar.

När du spelar en låt läggs den automatiskt till i musikkön. Du kan också lägga till låtar i kön medan du bläddrar. Ändra, radera eller spara kön som en Sonos-spellista så att du enkelt kan lyssna på den igen senare. Tryck på H_queue.jpg eller Visa kö (surfplattor) för alternativ, inklusive:

Se mer information på vår webbplats.