Boost

När det befintliga Wi-Fi-nätverket inte är tillräckligt pålitligt för att streama musik.

När ska jag använda Boost?

Kontroller och lampor

Anslutningsknapp

Tryck för att ansluta under installationen.

Statuslampa

Visar aktuell status. Se https://faq.sonos.com/led för mer information.

Anslutningspanel

Nätverksportar (2)

Använd en nätverkskabel om du vill ansluta till en router, dator eller en nätverksansluten lagringsenhet (NAS) (valfritt).

Växelström (elnät), ingång

Använd endast medföljande strömsladd (om du använder en strömsladd från tredje part gäller inte garantin).

Obs!Var noga med att använda rätt nätadapter för ditt land.

Välj en plats

Om du har köpt Boost för att ersätta en Sonos-produkt som är ansluten till routern måste du först lägga till Boost i Sonos-systemet, sedan ansluta den till routern och koppla från den enhet som ursprungligen var ansluten.

Om du har köpt Boost för att utöka Sonos-systemets räckvidd placerar du Boost-enheten mellan den Sonos-högtalare som är utom räckhåll och resten av Sonos-systemet.

Väggmontering

1. Välj en plats som är nära ett vägguttag (strömsladdens längd är 1,8 m), på avstånd från värmekällor, dolda kablar, gasledningar osv.

2. Skruva in en M3,5-skruv med runt huvud i väggen. Lämna ett avstånd på cirka 3,3 mm mellan väggen och skruvhuvudet.

3. Obs!Skruvar med koniskt huvud fungerar också.

4. Håll Boost-enheten mot väggen och dra den rakt neråt så att skruvhuvudet glider in bakom den mindre änden på hålet på baksidan av Boost.

Specifikationer

Funktion

Beskrivning

Nätverksanslutning

2-portars omkopplare, 10/100 Mbit/s, auto MDI/MDIX

Nätverksbryggning

2-portars omkopplare som gör det möjligt att ansluta till ditt nätverk eller till andra Sonos-högtalare. Utöka räckvidden för SonosNet – använd Boost för att utöka SonosNet-signalen till områden som inte når resten av Sonos-systemet.

Trådlös anslutning

Fungerar i SonosNet™, ett säkert AES-krypterat, peer-to-peer, trådlöst meshnätverk som endast används av Sonos för att undvika Wi-Fi-störningar.

Strömförsörjning

Automatisk växling 100–240 V ~ 50–60 Hz 0,3 A AC universalingång.

Mått (H x B x D)

33 x 115 x 115 mm

Vikt

0,191 kg

Rekommenderad monteringsskruv

M3,5-skruv med runt huvud

Arbetstemperatur

0 °C till 40 °C

Finish

Vit/polykarbonatmaterial av hög kvalitet

Förpackningens innehåll

Sonos Boost, strömsladd, nätverkskabel och snabbstartsguide.