Kom igång

Detta är vad du behöver:

Obs!Se mer information om de senaste systemkraven för Sonos.

Har du inte använt Sonos tidigare?

Ladda ner appen från appbutiken på din mobila enhet. Öppna appen så guidar vi dig genom installationen.

När Sonos-systemet är installerat kan du även använda datorn för att styra musiken. Hämta appen för din PC eller Mac på www.sonos.com/support.

Se mer information om de senaste systemkraven och kompatibla ljudformat.

Alternativ vid installation

I de flesta hem är det enklast att installera Sonos på ditt hemma-Wi-Fi.

Om ditt Wi-Fi är långsamt, inte når alla rum där du vill använda Sonos eller redan är utsatt för hög belastning kan du ansluta en Sonos-produkt direkt till routern med en nätverkskabel för att skapa ett separat trådlöst nätverk för Sonos-systemet.

Obs!Dina Sonos-produkter och den mobila enheten med Sonos-appen måste vara anslutna till samma
Wi-Fi-nätverk.

Du kan byta mellan trådbunden och trådlös installation om någonting förändras i ditt hem. Läs mer om att installera dina Sonos-produkter.

Har du redan Sonos?

Du kan enkelt lägga till en ny Sonos-produkt när du vill – bara koppla in den, öppna Sonos-appen på din mobila enhet och klicka på ALL_more_sm.jpg > System > Lägg till produkt.

Lägg till ett annat Sonos-system

Sonos gör det snabbt och enkelt att komma åt olika Sonos-system. När du lägger till ytterligare ett Sonos-system i appen kommer du automatiskt att anslutas när du förflyttar dig från en plats till en annan så att du kan lyssna på Sonos hemma, hos en vän eller i sommarstugan utan minsta avbrott.

Läs mer om att ansluta till ett befintligt Sonos-system på en annan plats.

Läs mer om att installera ett nytt Sonos-system på en ny plats.