Sonos stativ

Ett paket med specialdesignade stativ för Sonos One och Play:1 erbjuder en elegant lösning för placering av surroundhögtalarna i ditt hemmabiosystem.

Vad finns i förpackningen?

Paketet innehåller två Sonos stativ. Varje stativ består av följande delar:

Obs!Sonos-högtalare säljs separat.

Vad du behöver

Montera ditt Sonos stativ

 1. Packa upp förpackningens innehåll och placera basen i kartongens fack för att stabilisera den inför kommande steg. Koppla ur Sonos-högtalaren och för strömsladdens högtalarände genom basens öppning.

  Stand.png
 2.  

 3. Använd riktningsstiften för att placera strömsladdskanalen antingen fram- eller baktill och för in foten tills den sitter fast ordentligt i basen. Använd de två svarta skruvarna och en stjärnskruvmejsel för att fästa basen.

  Stand-02.jpg
 4.  

 5. För högtalarens strömsladd genom högtalarplattformen.

  Stand-03.png

 6.  

   

 7. Använd de två silverfärgade skruvarna för att fästa högtalarplattformen på fotens överdel och trä försiktigt igenom strömkabeln. Tryck på bottenplattan med kabelkanalen baktill och montera plattformen på foten.

  Stand-04.png

 8. Koppla in strömsladden i högtalaren igen och placera den på det övre fästet samtidigt som du drar ner eventuell överflödig kabel. Dra åt skruvarna och sätt fast locket med skåran vänd mot högtalaren.

  Stand-05.png
 9.  

 10. Pressa in strömsladden i foten, arbeta uppifrån och ner. Dra ner resten av kabeln från basen.

  Stand-06.png
 11.  

 12. Luta stativet en aning framåt för att vira överflödig sladd runt basens botten. Koppla in högtalarens strömkabel i vägguttaget och njut av musiken!

  Stand-07.png