Sonos One

Sonos One har Amazon Alexa innebygget, slik at du kan starte og styre musikken på Sonos med stemmen –

Merknad:Etter hvert kommer vi til å legge til flere stemmetjenester og funksjoner. Stemmestyring er foreløpig ikke støttet i alle land. Denne funksjonen vil bli tilgjengelig så snart Sonos og en stemmetjeneste lanseres samtidig i din region.

Kontroller og lys

Volumkontroll

• Trykk og hold inne for å endre volumet raskt:

• Volum opp (høyre). Volum ned (venstre).

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Neste/forrige

• Sveip til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste låt.

• Sveip til venstre for å gå til forrige sang.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du lytter til en radiostasjon.

Mikrofonindikator

• Trykk på mikrofonlampen for å slå mikrofonen på eller av.

• Når lyset er på, er stemmestyring aktivert og du kan bruke stemmekommandoer.

• Når lyset er av, er stemmestyring deaktivert.

Merknad:Hvis lampen er slått av, trykker og holder du inne mikrofonindikatoren for å snakke med Alexa. Slipp knappen for å slå stemmestyring av igjen.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Join-knapp

Trykk for å koble under konfigureringen.

Ethernet-port

Bruk en Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Strømforsyning

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning).

Merknad:Sett strømkabelen helt inn til den står jevnt med sokkelen på høyttaleren.

Velg en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. Her er noen retningslinjer:

Høyttalerfester og -stativer

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine.

Mikrofon på/av

Ta på el_rey_microphone.jpg for å slå mikrofonen på og av. (Mikrofonen vil være deaktivert hvis du ikke har installert en stemmetjeneste.)

Når mikrofonlyset er på, er stemmestyring aktivert og Alexa er klar til bruk. Når mikrofonlyset er av, er stemmestyring deaktivert.

Hvis du har installert en stemmetjeneste og mikrofonen er av, kan du likevel bruke stemmekommandoer. Det er bare å trykke og holde inne el_rey_microphone00026.jpg mens du snakker til Alexa – ikke noe behov for å begynne med et vekkeord. Når du slipper opp mikrofonknappen, vil stemmekontroll bli deaktivert igjen.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

To digitale forsterkere i klasse D.

Diskanthøyttaler

Én diskanthøyttaler skaper en klar og tydelig lyd i de høye frekvensene.

Mellomtonehøyttaler

Én mellomtonehøyttaler gir god gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtoneregisteret og dyp, fyldig bass.

Stereopar

Gjør to høyttalere om til høyttalere for venstre og høyre kanal for å skape bredere og dypere lyd.

Hjemmekino

Legg til to høyttalere som surroundhøyttalere for å få en ekte surroundlydopplevelse.

Mikrofoner

• Fjernfeltsmikrofoner.

• Et LED-lys er koblet til mikrofonen, slik at du har full kontroll på om den er aktiv.

Stemmestyring

Integrert stemmestyring.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V ~, 50–60 Hz, 1 A vekselstrøm-universalinngang

Dimensjoner (H x B x D)

161,45 x 119,7 X 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 tommer)

Vekt

1,85 kg

Driftstemperatur

0º til 40º C

Sluttbehandling

Hvit med hvitt gitter; svart med svart gitter

Pakkens innhold

Sonos One, strømledning og hurtigstartsveiledning.