Sonos One

Sonos One har Amazon Alexa innebygget, slik at du kan starte og styre musikken på Sonos med stemmen –

Merknad: Etter hvert kommer vi til å legge til flere stemmetjenester og ferdigheter. Stemmestyring er foreløpig ikke støttet i alle land. Denne funksjonen vil bli tilgjengelig så snart Sonos og en stemmetjeneste lanseres samtidig i regionen din.

Kontroller og lys

Volumkontroll

• Trykk og hold inne for å endre volumet raskt:

• Volum opp (høyre); Volum ned (venstre).

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Neste/forrige

• Sveip til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste sang.

• Sveip til venstre for å gå til forrige sang.

Merknad: Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du lytter til en radiostasjon.

Mikrofonindikator

• Trykk på mikrofonlampen for å slå mikrofonen på eller av.

• Når lyset er på, er stemmestyring aktivert og du kan bruke stemmekommandoer.

• Når lyset er av, er stemmestyring deaktivert.

Merknad: Hvis lampen er slått av, trykker og holder du inne mikrofonindikatoren for å snakke med Alexa. Slipp knappen for å slå stemmestyring av igjen.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på
https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Koble til-knapp

Trykk for å koble til under oppsetting.

Ethernet-port

Bruk den medfølgende Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning).

Merknad: Sett strømkabelen helt inn til den står jevnt med sokkelen på høyttaleren.

Velg en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. Her er noen retningslinjer:

Høyttalerfester og -stativer

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine.

Mikrofon av/på

Ta på el_rey_microphone.jpg for å slå mikrofonen av og på. (Mikrofonen vil være deaktivert hvis du ikke har installert en stemmetjeneste.)

Når mikrofonlyset er på, er stemmestyring aktivert og Alexa er klar til bruk. Når mikrofonlyset er av, er stemmestyring deaktivert.

Hvis du har installert en stemmetjeneste og mikrofonen er av, kan du likevel bruke stemmekommandoer. Det er bare å trykke og holde inne el_rey_microphone00086.jpg mens du snakker til Alexa – ikke noe behov for å begynne med et vekkeord. Når du slipper opp mikrofonknappen, vil stemmekontroll bli deaktivert igjen.