Sonos One SL

Høyttaleren for stereopar og surroundhøyttalere for hjemmekino.

Kontroller og lys

Volumkontroll

• Trykk og hold inne for å endre volumet raskt:

• Volum opp (høyre). Volum ned (venstre).

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Neste/forrige

• Sveip til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste låt.

• Sveip til venstre for å gå til forrige sang.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Join-knapp

Trykk for å koble under konfigureringen.

Ethernet-port

Bruk en Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning).

Merknad:Sett strømkabelen helt inn til den står jevnt med sokkelen på høyttaleren.

Velg en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. Her er noen retningslinjer:

Høyttalerfester og -stativer

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

To digitale forsterkere i klasse D.

Diskanthøyttaler

Én diskanthøyttaler skaper en klar og tydelig lyd i de høye frekvensene.

Mellomtonehøyttaler

Én mellomtonehøyttaler gir god gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtoneregisteret og dyp, fyldig bass.

Stereopar

Gjør to høyttalere om til høyttalere for venstre og høyre kanal for å skape bredere og dypere lyd.

Hjemmekino

Legg til to høyttalere som surroundhøyttalere for å få en ekte surroundlydopplevelse.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V ~, 50–60 Hz, 1 A vekselstrøm-universalinngang

Dimensjoner (H x B x D)

161,45 x 119,7 X 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 tommer)

Vekt

1,85 kg

Driftstemperatur

0º til 40º C

Sluttbehandling

Hvit med hvitt gitter; svart med svart gitter

Pakkens innhold

Sonos One SL, strømledning og hurtigstartsveiledning.