Playbase

Full kinolyd og musikkstrømming for TV på stativer og møbler:

Spill og styr musikken med Sonos-appen eller berøringskontrollene.

Kontroller og lys

Volumkontroll

• Trykk og hold inne for å endre volumet raskt:

• Volum opp (høyre). Volum ned (venstre).

Spill av / sett på pause

Trykk for å spille av lyden eller sette den på pause.

Neste/forrige sang

• Sveip til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste låt.

• Sveip til venstre for å gå til forrige sang.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på https://faq.sonos.com/led.

IR-sensorlampe

IR-sensoren mottar signalene som sendes fra en fjernkontroll. Når Playbase mottar en volum- eller dempekommando, lyser IR-signallampen et øyeblikk.

Koblingspanel

Ethernet-port

Bruk den medfølgende Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt). Du skal bare bruke denne porten til å koble til en Playbase, Sonos Bridge eller Boost.

Digital lydinngang (optisk)

Bruk en optisk lydkabel til å koble Playbase til TV-en.

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning).

Merknad:Stikk strømledningen helt inn til den står jevnt med høyttaleren.

Join-knapp

Trykk for å koble til under oppsettingen.

Velg en plassering

Du kan plassere Playbase under TV-en eller på en hylle.

Merknad:Ikke plasser gjenstander som veier mindre enn 2,3 kg på toppen av Playbase, ellers kan lyden få dem til å fly.

Koble til kablene

1. Koble eksisterende hjemmekino- eller surroundlydutstyr fra TV-en.

2. Koble eksterne enheter, som en kabelboks eller DVD-spiller, direkte til TV-en.

Koble Playbase til TV-en

1. Fjern beskyttelseshettene fra endene på den optiske lydkabelen.

2. Koble den optiske lydkabelen fra TV-ens digitale lydutgang OUT (optisk) til den digitale lydinngangen IN (optisk) på Playbase. Ikke vri eller bøy kabelen.

Merknad:Den digitale lydinngangen merket IN på Playbase og den optiske kabelen er D-formet. Pass på at pluggen er rettet riktig inn etter porten.

Koble til strømledningen

Sett i strømledningen, og koble den til Playbase. Stikk strømledningen helt inn i Playbase til den står jevnt
med overflaten
.

Last ned appen fra appbutikken hvis du ikke allerede har den. Du bruker den til å sette opp og betjene
Sonos-anlegget. Se Komme i gang.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

Ti digitale forsterkere i klasse D.

Høyttalere

Ti forsterkede høyttalerdrivere, hvorav seks mellomtonehøyttalere, tre diskanthøyttalere og én bass.

Systemkrav

TV med optisk lydutgang, bredbåndstilkobling og Sonos-appen.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V ~, 50–60 Hz, 2,3 A vekselstrøm-universalinngang

Dimensjoner (H x B x D)

56 x 720 x 380 mm (2,20 x 28,35 x 14,96 tommer)

Vekt

9,8 kg

Driftstemperatur

0 til 40 °C

Lagringstemperatur

−20 til 70 °C

Styring

Bruk fjernkontrollen, stemmen, berøringskontrollene eller Sonos-appen.

Støttede enheter

Du kobler Playbase til TV-en med en enkelt optisk kabel, og den spiller av alle kilder som er koblet til TV-en, inkludert kabelbokser og spillkonsoller.

Pakkens innhold

Playbase, strømledning, Ethernet-kabel, optisk lydkabel og hurtigstartsveiledning.