Play:5

Vår største høyttaler med den kraftigste lyden.

Merknad: Frontgitteret kan ikke fjernes. Det kan skade Play:5 hvis gitteret modifiseres.

Kontroller og lys

Volumkontroll

Trykk og hold inne for å endre volumet raskt:

• Volum opp (høyre)

• Volum ned (venstre)

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Neste/forrige sang

• Sveip til høyre over berøringskontrollene for å hoppe til neste sang.

• Sveip til venstre for å gå til forrige sang.

Merknad: Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på
https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Koble til-knapp

Trykk for å koble til under oppsettingen.

Ethernet-port

Bruk den medfølgende Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Strømforsyningsinngang

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning).

Merknad: Sett strømledningen helt inn til den står jevnt med sokkelen på høyttaleren.

Stereolydinngang (3,5 mm / 1/8 tomme)

Brukes til å koble til eksterne musikkspillere.

Velge en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. For maksimal ytelse, har vi noen få retningslinjer:

Høyttalerfester og -stativer

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine. Følg anvisningene som følger med.

Line-in

Se Fra andre lydenheter for å lære hvordan du kobler en ekstern kilde som en forforsterket platespiller til en hvilken som helst Sonos-høyttaler som har en linjeinngang.