PLAY:3

En mellomstor høyttaler med stereolyd:

Merknad:Frontgitteret kan ikke fjernes. Det kan skade Play:3 hvis gitteret modifiseres.

Kontroller og lys

Volum opp (+)

Volum ned (−)

Trykk for å justere volumet.

Merknad:Du kan også bruke appen.

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk to ganger for å hoppe til neste sang (hvis det er aktuelt for den valgte musikkilden).

• Trykk tre ganger for å gå tilbake til forrige sang.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Gjenget feste 1/4" / 20-tråders

Innebygget monteringsfeste slik at den kan monteres på veggen (brakett er ikke inkludert). Høyttalerfester og -stativer gir mer informasjon.

Ethernet-port

Bruk den medfølgende Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning). Stikk strømledningen helt inn til den står jevnt med høyttaleren.

Velg en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. For maksimal nytelse har vi noen få retningslinjer:

Høyttalerfester og -stativer

Play:3 har et standard 1/4"-20-gjenget monteringsfeste. Hvis det er ønskelig, kan du enkelt montere den med en passende brakett (ikke inkludert). Velg bare en plassering som er nært et elektrisk uttak (strømledningen er 2 m), hvor du passer på å unngå varme, damp, vanndrypp og skjulte kabler, og følg instruksjonene som følger med veggmonteringssettet.

Merknad:Pass på at monteringsbraketten du kjøper, tåler minst 4,5 kg og har en 1/4"-20 gjenget bolt.

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine. Følg anvisningene som følger med.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

Tre digitale forsterkere i klasse D.

Høyttalere

System med tre høyttalere: to 3 tommers mellomtonehøyttalere og en diskanthøyttalere. Hver driver av produktet er individuelt strømført av en egen forsterker.

Bassradiator

En skikkelig bakre bass med en overflate på 60 cm².

Stereopar

Gjør to høyttalere om til høyttalere for venstre og høyre kanal for å skape bredere og dypere lyd.

Hjemmekino

Legg til to høyttalere som surroundhøyttalere for å få en ekte surroundlydopplevelse.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V, 50–60 Hz, 2 A vekselstrøm-universalinngang.

Fysiske mål (H x B x D)

132 x 268 x 160 mm (5,2 x 10,5 x 6,3 tommer)

Vekt

2,6 kg

Gjenget feste

Standard 1/4"-20 gjenget monteringsbolt.

Driftstemperatur

0 til 40 ºC

Lagringstemperatur

−20 til +70 ºC

Sluttbehandling

Hvit med lettmetallgitter; svart med grafittgitter

Pakkens innhold

Play:3, strømledning, Ethernet-kabel, og hurtigstartsveiledning.