Play:1

En liten høyttaler med mektig lyd.

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk to ganger for å hoppe til neste sang (hvis det er aktuelt for den valgte musikkilden).

• Trykk tre ganger for å gå tilbake til forrige sang.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Koblingspanel

Gjenget feste 1/4" / 20-tråders

Innebygget monteringsfeste slik at den kan monteres på veggen (brakett er ikke inkludert). Høyttalerfester og -stativer gir mer informasjon.

Ethernet-port

Bruk den medfølgende Ethernet-kabelen hvis du vil koble til en ruter, datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) (valgfritt).

Strømforsyning

Bruk bare den medfølgende strømledningen (garantien er ugyldig hvis du bruker en tredjeparts strømledning). Stikk strømkabelen helt inn til den står jevnt med høyttaleren.

Velg en plassering

Du kan sette høyttaleren din nesten hvor som helst. For maksimal nytelse har vi noen få retningslinjer:

Konfigurasjon

Se Komme i gang når du er klar til å konfigurere høyttaleren.

Høyttalerfester og -stativer

Play:1 har en standard 1/4"-20-gjenget monteringsfeste. Hvis det er ønskelig, kan du enkelt montere den med en passende brakett (ikke inkludert). Velg bare en plassering som er nært et elektrisk uttak (strømledningen er 2 m), pass på å unngå varme, damp, dryppende vann eller skjulte kabler, og følg instruksjonene som følger med veggmonteringssettet ditt. Du kan henge den med høyre side opp (knappene øverst) eller opp-ned (knappene nederst).

Merknad:Pass på at monteringsbraketten du kjøper, tåler minst 3,5 kg og har en 1/4"-20 gjenget bolt.

Gå til Tilbehør på nettstedet vårt hvis du er ute etter veggmonteringssett eller stativer som passer perfekt til Sonos-produktene dine. Følg anvisningene som følger med.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

To digitale forsterkere i klasse D.

Diskanthøyttaler

Én diskanthøyttaler skaper en klar og tydelig lyd i høy frekvens.

Mellomtonehøyttaler

Én mellomtonehøyttaler gir god gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtoneregisteret og dyp, fyldig bass.

Stereopar

Gjør to høyttalere om til høyttalere for venstre og høyre kanal for å skape bredere og dypere lyd.

Hjemmekino

Legg til to høyttalere som surroundhøyttalere for å få en ekte surroundlydopplevelse.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V, 50–60 Hz, 1 A vekselstrøm-universalinngang.

Dimensjoner (H x B x D)

161,45 x 119,7 x 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 tommer)

Vekt

1,85 kg

Gjenget feste

Standard 1/4"-20 gjenget monteringsbolt

Driftstemperatur

0º til 40 ºC

Lagringstemperatur

−20 til +70 ºC

Tåler fuktighet

Konstruert for å motstå høy luftfuktighet, som på et bad med en dusj som kjører. (Den er ikke vanntett eller vannbestandig.)

Sluttbehandling

Hvit med lettmetallgitter, svart med grafittgitter

Pakkens innhold

Play:1, strømledning, Ethernet-kabel, og hurtigstartsveiledning.