Sonos-appen

Last ned appen til mobilenheten din. Du bruker den til å sette opp og betjene Sonos-systemet.

Når systemet er satt opp, kan du også styre musikken fra datamaskinen. Last ned appen
for datamaskinen din.

Ting du kan gjøre:

Betjeningsenheter

Merknad:Du kan hoppe over innhold ved å trykke på quick_skip_rewind.jpg eller mobile-app00004.jpg (bare tilgjengelig med enkelte tjenester).

Trykk på et ikon for å finne og spille av musikk.

Min Sonos

Her kan du lagre og spille favorittmusikken og samlingene dine, slik at du alltid vet hvor
du finner musikken du liker best.

Bla gjennom

Bla gjennom musikktjenester, musikkbiblioteket og musikken på mobilenheten din.
Når du finner musikk du liker, kan du spille den av i rommene du ønsker.

Rom

Se hva som spilles i rommene dine. Grupper rom for å spille samme musikk i forskjellige rom, eller overalt.

Søke

Søk i musikkildene dine.

Innstillinger

Legg til musikk- og stemmetjenester, still inn alarmer, gå til hjelp og tips
og anleggsinnstillinger.

Når du spiller av en låt, blir den automatisk lagt til i musikkøen. Du kan også legge til låter i køen mens du blar gjennom. Endre, slett eller lagre køen som en Sonos-spilleliste slik at du enkelt kan høre på den igjen senere. Trykk på H_queue.jpg eller Vis kø (nettbrett) for å komme til alternativer, inkludert:

Få mer informasjon på nettsiden vår.