Komme i gang

Dette trenger du:

Merknad:Få mer informasjon om de siste kravene til Sonos-anlegget.

Ny med Sonos?

Last ned appen fra appbutikken på mobilenheten din. Åpne appen, så skal vi veilede deg gjennom konfigureringen.

Når Sonos-anlegget er konfigurert, kan du også styre musikken fra datamaskinen. Last ned appen for PC eller Mac fra www.sonos.com/support.

Få mer informasjon om de siste anleggskravene og kompatible lydformater.

Konfigurasjonsalternativer

For de fleste hjem er det nok å konfigurere Sonos med Wi-Fi.

Hvis Wi-Fi-nettverket er tregt, ikke når alle rommene der du ønsker å bruke Sonos eller det allerede er svært opptatt, kan du koble et Sonos-produkt til ruteren med en Ethernet-kabel for å opprette et eget trådløst nettverk bare for Sonos-anlegget.

Merknad:Sonos-produktene og mobilenheten med Sonos-appen må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk.

Du kan skifte mellom kablet og trådløs konfigurering hvis noe endres hjemme hos deg. Finn ut mer om å konfigurere Sonos-produkter.

Har du allerede Sonos?

Du kan enkelt legge til et nytt Sonos-produkt når som helst – bare plugg det inn, åpne Sonos-appen på mobilenheten og trykk på ALL_more_sm.jpg > System > Legg til produkt.