Connect:Amp

Forsterkeren som oppgraderer musikkstrømmingen for favoritthøyttalerne dine innendørs eller utendørs –

Betjeningsenheter og lys

Volum opp (+)

Volum ned (−)

Trykk for å justere volumet.

Merknad:Du kan også bruke appen.

Spill av / sett på pause

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk to ganger for å hoppe til neste sang (hvis det er aktuelt for den valgte musikkilden).

• Trykk tre ganger for å gå tilbake til forrige sang.

• Trykk og hold for å legge til musikken som spilles i et annet rom.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Statuslys

Viser statusen. Du finner mer informasjon på https://faq.sonos.com/led.

Koblingspanel

Ethernet-porter (2)

Du kan bruke en Ethernet-kabel (følger med) til å koble til en ruter, datamaskin eller en annen nettverksenhet som en NAS-enhet.

LED-indikatorer:

• Grønn (tilkobling av forbindelse)

• Blinkende gul (nettverksaktivitet)

Høyre høyttalerterminaler

Bruk høyttalerkabel av høy kvalitet til å koble høyre høyttaler til Connect:Amp.

Venstre høyttalerterminaler

Bruk høyttalerkabel av høy kvalitet til å koble venstre høyttaler til Connect:Amp.

Spenningsvalg

100–120 V ~ / 220–240 V ~ 50–60 Hz

Velg riktig spenningsinnstilling for landet der du bor.

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen til å koble til strømuttaket (hvis du bruker en tredjeparts strømledning, annulleres garantien).

Analog lydinngang

Du kan bruke en standard RCA-lydkabel til å koble de analoge lydinngangene på Connect:Amp til lydutgangene fra en egen lydkomponent, som en platespiller.

Subwoofer-utgang

Merknad:Hvis du kobler fra subwooferen, må du også koble subwooferkabelen fra Connect:Amp-utgangen.

Du kan koble til en strømført subwoofer til denne utgangen med en standard RCA-kabel. Systemet vil registrere når en kabel er koblet til subwoofer-utgangen og justere krysningsfrekvensen automatisk.

Koble til kablene

Koble til de ønskede høyttalerne

Høyttalereffekten bør være minst 55 W for 8-ohmshøyttalere og minst 100 W for 4-ohmshøyttalere. Ikke koble til høyttalere med mindre impedans enn 4 ohm.

1. Bruk tommelen eller fingeren din til å dytte den fjærbelastede høyttalerporten innover for å avdekke kontakthullet.

2. Sett inn den avdekte enden av høyttalerledningen i hullet, og frigjør deretter. Den avdekte delen bør fanges riktig opp i kontakten.

3. Merknad:Koble til den røde (+) og den svarte (−) terminalen på hver høyttaler til de tilsvarende terminalene på Connect:Amp. Hvis polariteten ikke stemmer overens vil dette resultere i svak sentrallyd, og lydretningen blir vanskelig å oppdage.

4. Gjenta for å montere de andre høyttalerkablene.

Hvis høyttalerne har banankontakter, kan du i stede sette pluggene direkte inn i banankontaktene på baksiden av Connect:Amp.

Koble til strømledningen

Sett i strømledningen, og koble den til Connect:Amp.

Last ned appen fra appbutikken hvis du ikke allerede har den. Du bruker den til å sette opp og betjene Sonos-anlegget. Se Komme i gang.

Line-in

Koble til en ekstern kilde som en phono-forforsterker (platespilleren kan ha en innebygd forforsterker), eller en annen lydenhet. Finn ut mer.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

Klasse D

Nominell utgangsspenning

110 W RMS (2 x 55 W kontinuerlig gjennomsnittlig effekt til 8 ohm, THD+N < 0,02 %)*

Høyttalertilkoblinger

Fjærbelastede terminaler (i Nord-Amerika har Connect:Amp fjærbelastede terminaler som er kombinert med banankontakter).

Line-in-tilkoblinger

Automatisk registrerende RCA-type

Subwoofer-utgang

Automatisk registrerende RCA-type, 80 Hz krysning

Hjemmekino

Par med Sonos hjemmekinohøyttaler for å oppleve ekte surroundlyd. Du må bruke Ethernet-kabler for å koble begge Sonos-produktene til ruteren når du bruker Connect:Amp for surroundlyd.

Nettverk*

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Ethernet-port

To 10/100 Mbps Ethernet-porter. Du kan plugge et Sonos-produkt direkte inn i ruteren hvis Wi-Fi er ustabil.

Generelt

Strømforsyning

100–120 V ~ / 220–240 V ~ 50–60 Hz 2 A

Fysiske mål (H x B x D)

89 x 185 x 207 mm (3,50 x 7,28 x 8,15 tommer)

Vekt

2,3 kg

Driftstemperatur

0 til 40 ºC

Lagringstemperatur

−20 til +70 ºC

Sluttbehandling

Aluminiumskasse laget av maskin-anodisert presis ekstrudering Aluminiumskasse gir også mulighet til passiv avkjøling.

Pakkens innhold

Connect:Amp, strømledning, Ethernet-kabel, og hurtigstartsveiledning.