Sub

Sonos Sub bringer lydopplevelsen opp til et nytt nivå –

Merknad: Sonos Sub er konstruert for bruk med de fleste Sonos-høyttalerne, unntatt Sonos Connect, Port og Move. Pass på at du har konfigurert minst én høyttaler før du legger til Sub.

Kontroller og lys

Join-knapp

Trykk for å koble til under konfigureringen.

Statuslys

Viser statusen. Finn ut mer

Hvis lyset er forstyrrende, kan du slå det av i rominnstillingene.

Koblingspanel

Ethernet-port

Koble Sub til hjemmenettverket med en ethernet-kabel.

Vekselstrøminngang (strømnett)

Bruk bare den medfølgende strømledningen til å koble til strømuttaket (hvis du bruker en tredjeparts strømledning, ugyldiggjøres garantien). Sørg for at du bruker riktig strømadapter for landet ditt. Sett strømledningen helt inn i Sub til pluggen er i flukt med overflaten.

Velg en plassering

Velg en plassering – den er konstruert for å gi optimal lyd uansett hvor du setter den.

Merknad:Sub inneholder sterke magneter. Ikke plasser den i nærheten av utstyr som er følsomt for magnetfelt.

Sett på føttene (valgfritt)

Hvis du plasserer Sub vannrett på et gulv, kan du feste permanente filtknotter (kjøpes separat) som beskyttelse for gulvet. Du behøver ikke å feste på filtknottene hvis du plasserer den på et teppe eller setter den loddrett.

Merknad: Filtknottene kan ikke fjernes. Et sterkt lim holder dem permanent festet til Sub.

1. Legg Sub ned slik at Sonos-logoen vender ned. Pass på at du fester filtknottene til den siden som ikke har Sonos-logoen.

2. Plasser den medfølgende veiledningen på et hjørne av enheten, og fold klaffene over kanten.

3. Fjern fliken av én av føttene.

4. Press filtknotten (limsiden ned) på enheten på innsiden av den sirkelformede delen av plasseringsguiden.

5. Fest de andre 3 filtknottene på samme måte.

Koble til kablene

Sett i strømledningen, og koble den til Sub. Sett strømledningen helt inn i Sub til den er i flukt med overflaten.

Last ned appen fra App Store hvis du ikke allerede har den. Du bruker den til å sette opp og betjene Sonos-anlegget. Se Komme i gang. Pass på at du har konfigurert minst én høyttaler før du legger til Sub.

Merknad: Når Sub er paret med en Sonos-høyttaler, vil den ikke vises separat i System. Alle endringer du gjør på Sonos-høyttaleren (volum, demping, musikkvalg) påvirker også Sub.

Sub-innstillinger

Subs innstillinger gjøres under den første konfigureringsprosessen, men du kan gjøre endringer når som helst.

1. Gå til lydinnstillingene for rommet som er knyttet til Sub.

2. Det vises som Rom (+Sub) i listen med rom.

3. Trykk på Sub-lyd.

4. Velg ett av følgende alternativer:

Du kan ønske å velge en annen krysningsfrekvens hvis:

Pare Sub med en annen høyttaler

Det er enkelt å sette Sub i par med en annen Sonos-høyttaler (unntatt Sonos Connect).

Hvis du flytter Sub til et nytt rom, må du vente på at statuslampen slutter å blinke etter at du har plugget den inn igjen.

1. Gå til lydinnstillingene for rommet som er knyttet til Sub.

2. Det vises som Rom (+Sub) i listen med rom.

3. Fjern Sub.

4. Du kan sette Sub i par med et annet Sonos-produkt eller velge å ikke bruke Sub akkurat nå. Den vil vises i System som Sub (ubrukt) til du parer den med en annen Sonos-høyttaler.

Spesifikasjoner

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

To digitale forsterkere i klasse D.

Høyttalere

To kraftdempende høyttalere plassert mot hverandre for dypere og mer detaljert lyd uten summing eller knitring i kassen.

Doble akustiske porter

Justert for å øke Subs ytelse.

Frekvensrespons

Spiller ned til 25 Hz.

Heldigital lyd

Alle filterinnstillinger, aktiv utjevning og tidsjustering gjøres digitalt gjennom en toppmoderne DSP-krets (Digital Signal Processing) for null tap av lydkvalitet og energi.

Automatisk utjevning

Anlegget justerer automatisk lydinnstillinger for alle tilkoblede komponenter.

Nettverk*

Ethernet-port

Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Du kan koble et Sonos-produkt direkte til ruteren hvis det trådløse nettet er ustabilt.

Trådløs tilkobling

Kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt med en 802.11b/g/n-ruter.

Nettverkskonfigurasjoner som bare støtter 802.11n, kan ikke brukes. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren.

Generelt

Strømforsyning

Automatisk vekslende 100–240 V, 50–60 Hz, 2 A vekselstrøm-universalinngang.

Dimensjoner (H x D x B)

389 x 158 x 402 mm

Vekt

16 kg

Driftstemperatur

0 til 40 °C

Lagringstemperatur

−20 til +70 °C

Flere stillinger

Kan stå oppreist eller ligge flatt for fleksibel plassering.

Gummiføtter og filtknotter

Innebygde gummiføtter, valgfrie filtknotter.

Støttede enheter

Sub fungerer med alle Sonos-produkter unntatt Sonos Connect, som ikke har forsterker.

Pakkens innhold

Sonos Sub, strømledning og hurtigstartsveiledning.

* Spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Viktig sikkerhetsinformasjon

1. Les disse instruksjonene.

2. Ta vare på disse instruksjonene.

3. Følg alle advarsler.

4. Følg alle instruksjonene.

5. Ikke bruk dette apparatet i nærheten av vann.

6. Rengjør bare med en tørr, myk klut. Vaskemidler eller løsemidler kan skade overflaten på Sonos-komponentene dine.

7. Ikke blokker noen av ventilasjonsåpningene. Installer i henhold til produsentens instruksjoner.

8. Må ikke installeres i nærheten av eventuelle varmekilder slik som radiatorer, varmluftskanaler, ovner eller andre apparater som produserer varme.

9. Beskytt strømkabelen mot å bli gått på eller klemt, særlig ved kontakter, stikkontakter og stedet der de kommer ut av apparatet.

10. Bruk bare tilbehør og utstyr som er spesifisert av produsenten.

11. Koble fra apparatet under tordenvær eller når det ikke brukes over lengre tidsperioder.

12. Overlat all service til kvalifisert Sonos-servicepersonell. Det er nødvendig med service når apparatet har blitt skadet på noen måte, slik som at strømledningen eller -pluggen er skadet, hvis det er sølt væske på eller fremmedlegemer har kommet inn i apparatet, hvis apparatet har blitt utsatt for regn eller fuktighet, ikke fungerer som det skal eller det har falt i gulvet.

13. Strømkontakten skal være lett tilgjengelig for å koble fra utstyret.

14. Warning_GS.jpgAdvarsel: Ikke utsett apparatet for regn eller fuktighet, det kan medføre fare for brann eller elektrisk støt.

15. Ikke utsett enheten for drypp eller sprut og ikke plasser gjenstander som er fylt med væske, slik som vaser, oppå apparatet.