Roam

Sonos Roam er den bærbare smarthøyttaleren for lytting hjemme og når du er på farten.

Kontroller og lys

Volumkontroll

Volum opp (+), Volum ned (-)

Merknad:Trykk og hold inne for å endre volumet raskt.

Avspillingskontroll og lydbytte

• Trykk én gang for å spille av musikk eller sette den på pause.

• Trykk og hold inne for å gruppere med andre høytta­lere.
    Fortsett å holde knappen inne for å flytte lyden til og fra den nærmeste Sonos-høyttaleren.

• Dobbelttrykk for neste spor.

• Trippeltrykk for forrige spor.

Merknad:Du kan ikke hoppe fremover eller gå tilbake når du hører på en radiostasjon.

Mikrofon

Trykk på mikrofonknappen for å slå mikrofonen av eller på.

Hvis du har en stemmeassistent er stemmestyring på når lyset er på – når lyset er av, er stemmestyring av.

Statuslys

Viser høyttalerstatusen.

• Jevnt hvitt: på.

• Blinker blått: Bluetooth-paringsmodus.

• Jevnt blått: koblet til enheten via Bluetooth.

• Blinkende oransje: Hvis produktet blir for varmt, blinker statuslyset oransje og produktet piper tre ganger. Flytt produktet til et kjøligere sted, uten direkte sollys.

Finn ut mer

Batterilys

Blinker når batterinivået er lavt.

Lyset slås på i 10 sekunder når ladingen starter. Finn ut mer

Merknad:Den gjenværende batterimengden til Roam er bestandig synlig i Sonos-appen.

Bakpanel

USB-C-port

Bruk kabelen som følger med til å koble til en kompatibel 7,5 W eller høyere USB-A-strømkilde.

Av/på-knapp

Strøm/Bluetooth

Trykk for å slå på.

Trykk og hold inne for å slå av.

Merknad:Når Roam er på, vil ett enkelt trykk aktivere dvalemodus for å spare batteritid. Bare trykk på på-/av-knappen for å vekke den.

For å pare en Bluetooth-enhet, trykk og hold til du hører paringstonen.

Lading

USB-C til USB-A

Bruk kabelen som følger med til å koble til en kompatibel 7,5 W (5V / 1,5A) eller høyere USB-A-lader. (Valgfri Sonos USB-strømadapter selges separat.)

Merknad:Roams gjenværende batteritid er synlig i Sonos-appen.

Sonos trådløs lader
(selges separat)

Bare sett Roam på den glatte, magnetiske siden av laderen for enkel opplading – ingen ekstra ledninger eller kabler er nød­vendig.

Retningslinjer for plassering og bruk

Du kan bruke høyttaleren din nesten hvor som helst. Her er noen få ting du bør huske på:

Vanntett konstruksjon

Roam er IP67-klassifisert – den er støvtett og vanntett og kan ligge på 1 meters dyp i opptil 30 minutter. Hvis Roam blir gjennomvåt, kan du tørke den på denne måten:

1. Skyll Roam med vann fra springen, og rist den deretter raskt.

2. Plasser høyttaleren vertikalt i noen sekunder til vannet renner ut, så legger du den med forsiden ned (logo-siden ned) på et tørt håndkle i noen minutter.

3. Start å spille av litt lyd for å hjelpe med å bli kvitt vannet.

Merknad:Ikke spill av lyd når Roam ligger under vann.

Automatisk Trueplay

Automatisk Trueplay-justering optimaliserer lyden for stedet du er på og hva du måtte lytte til. Høyttalerens mikrofon brukes til
å oppdage omgivelsene, slik at automatisk Trueplay kan gjøre periodevise justeringer og levere den beste lyden.

Mikrofon av/på

Mikrofonen brukes til stemmestyring og automatisk Trueplay-justering. Trykk på ALL_mic00006.png for å slå mikrofonen av eller på – mikrofonlyset lar deg vite når stemmeassistenten din lytter.

Når mikrofonlyset er på:

Når mikrofonlyset er av:

Tilbehør

For tilleggsutstyr som er tilpasset for å passe Roam perfekt, gå til Tilbehør på nettstedet vårt.

Spesifikasjoner

Sonos Roam

Funksjon

Beskrivelse

Lyd

Forsterker

To digitale forsterkere i klasse H.

Diskanthøyttaler

Én diskanthøyttaler gir skarpe høye frekvenser.

Mellom-woofer

Én mellom-woofer sikrer sann gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtoneregisteret.

Justerbar EQ

Bruk Sonos S2-appen til å justere bass, diskant og loudness.

Mikrofonsett

Et mikrofonsett med utvidet rekkevidde bruker avansert stråleforming og flerkanals ekkokansellering slik at det blir enklere å aktivere stemmeassistenten.

Programvare

Sonos S2

Konfigurer og kontroller Roam med den nyeste generasjonen av Sonos-appen.

Apple AirPlay 2

Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter med iOS 11.4 og høyere.

Stemme

Fungerer med Google Assistent.

Automatisk Trueplay™

Denne justeringsteknologien bruker romfølelse for rask justering av lyden etter høyttalerens orientering (vertikal/horisontal), plassering og innholdet som spilles av. Fungerer på Wi-Fi og Bluetooth. Mikrofonen må være på.

Lydbytte

For å gruppere Roam med andre Sonos-høyttalere, trykk og hold inne Spill av / sett på pause-knappen i 1 sekund.
For å flytte lyden til eller fra Roam, fortsett å holde knappen inne.

Detaljer

IP-klassifisering

IP67 (høyttaleren kan ligge på 1 meters dybde i opptil 30 minutter)

Mål (H x B x D)

168 x 62 x 60 mm

Vekt

0,43 kg

Minne

1GB SDRAM, 4GB NV

CPU

Quad Core, 1,3 GHz A-53

Driftstemperatur

5–35 ºC

Lagringstemperatur

-20–63 ºC

Pakkens innhold

Sonos Roam, USB-kabel (1,2 m) og hurtigstartsveiledning

Strøm og tilkoblingsmuligheter

Wi-Fi

Kobles til Wi-Fi-nettverk med alle slags 802.11 a/b/g/n/ac-rutere som kan kringkaste på 2,4 eller 5 GHz

Bluetooth

Bluetooth 5.0 støtter lydstrømming fra smarttelefonen din og andre enheter

Innganger

USB-C for lading

Batteri

18 Wh-batteri gir opptil 10 timer med kontinuerlig avspilling på én enkelt ladning

Lading

Lad opp med USB-C-kabelen koblet til enhver 7,5 W (5V / 1,5A) eller høyere USB-strømadapter, en trådløs Qi-lader eller Sonos trådløs lader

Ladetid

0 % til 50 % på 1 time fra USB, 2 timer trådløst

* Spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Les disse instruksjonene, og følg alle advarsler. Oppbevar instruksjonene på et passende sted, og sørg for at alle i familien vet hvor de er.

Viktig:Ikke koble USB-kabelen til Roam mens du bruker NFC-taggen.

1. Les disse instruksjonene.

2. Behold disse instruksjonene.

3. Følg alle advarsler.

4. Følg alle instruksjonene.

5. Rengjør med en fuktig eller tørr, myk klut. Ikke bruk husholdningsvaskemidler eller løsemidler siden de kan skade overflaten på Sonos-produktene dine.

6. Ikke blokker noen av ventilasjonsåpningene. Installer i henhold til produsentens instruksjoner.

7. Må ikke installeres i nærheten av eventuelle varmekilder slik som radiatorer, varmluftskanaler, ovner eller andre apparater som produserer varme.

8. Beskytt strømkabelen mot å bli gått på eller klemt, særlig ved kontakter, stikkontakter og punktet hvor de kommer ut av produktet.

9. Bruk bare tilbehør og utstyr som er spesifisert av produsenten.

10. Koble fra apparatet under tordenvær eller når det ikke brukes over lengre tidsperioder.

11. Overlat all service til kvalifisert Sonos-servicepersonell. Det er nødvendig med service når apparatet har blitt skadet på noen måte, slik som at strømledningen eller -pluggen er skadet, hvis det er sølt væske på eller fremmedlegemer har kommet inn i apparatet, hvis apparatet har blitt utsatt for regn eller fuktighet, ikke fungerer som det skal eller det har falt i gulvet.

12. Strømkontakten skal være lett tilgjengelig for å koble fra utstyret.

13. Roam er vanntett til IP67-klassifisering.