Sonos One SL

De speaker voor stereoparen en home cinema surroundspeakers.

Toetsen en lampjes

Volumeregeling

• Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen:

• Volume omhoog (rechts); Volume omlaag (links).

Play/Pauze

• Druk één keer om muziek af te spelen of te pauzeren.

• Houd ingedrukt voor het toevoegen van de muziek die in een andere kamer wordt afgespeeld.

Volgende/Vorige

• Swipe naar rechts over de touch-toetsen voor het volgende nummer.

• Swipe naar links om naar het vorige nummer te gaan.

Opmerking:Je kunt geen nummer overslaan of naar een vorig nummer gaan als je naar een radiostation luistert.

Statuslampje

Geeft de status aan. Ga voor meer informatie naar https://faq.sonos.com/led.

Connectorpaneel

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Ethernetpoort

Gebruik een ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel)

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan het bijgeleverde netsnoer vervalt de garantie).

Opmerking:Sluit het netsnoer stevig aan tot het op één lijn is met de onderkant van de unit.

Locatie selecteren

Je kunt je speaker zo ongeveer overal neerzetten. Hier zijn een aantal richtlijnen:

Beugels en standaards voor speakers

Zie Accessoires op onze website voor muurbeugelkits of standaards die speciaal zijn ontworpen voor je Sonos-producten.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Twee digitale klasse-D-versterkers.

Tweeter

Een tweeter creëert een heldere en nauwkeurige respons in de hoge frequenties.

Mid-woofer

Een mid-woofer zorgt voor een getrouwe reproductie van stemmen in de middenfrequenties, en een diepe, rijke bass.

Stereopaar

Gebruik twee speakers als aparte linker- en rechterkanaalspeaker voor een bredere, diepere sound.

Home-cinema

Voeg twee speakers toe als surroundspeakers voor een echte surround sound-ervaring.

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk met elke 802.11b/g/n-router.

802.11n only-netwerkconfiguraties worden niet ondersteund. Verander de instellingen van je router naar 802.11b/g/n of sluit een Sonos-product op je router aan.

Inhoud verpakking

Sonos One SL, netsnoer en snelstartgids.