Playbase

Compleet bioscoopgeluid en muziek streamen voor tv's op een standaard of meubel.

Gebruik de Sonos-app of de touchbediening om je muziek te bedienen en af te spelen.

Toetsen en lampjes

Volumeregeling

• Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen:

• Volume omhoog (rechts); Volume omlaag (links).

Play/Pauze

Druk op deze knop om geluid af te spelen of te pauzeren.

Volgend/vorig nummer

• Swipe naar rechts over de touch-toetsen voor het volgende nummer.

• Swipe naar links om naar het vorige nummer te gaan.

Opmerking:Je kunt geen nummer overslaan of naar een vorig nummer gaan als je naar een radiostation luistert.

Statuslampje

Geeft de status aan. Ga voor meer informatie naar https://faq.sonos.com/led.

Lampje IR-sensor

De IR (infrarood)-sensor ontvangt de signalen die worden verstuurd door een afstandsbediening. Als de Playbase een opdracht voor volume of dempen ontvangt, licht het IR-signaallicht tijdelijk op.

Connectorpaneel

Ethernetpoort

Gebruik de bijgeleverde ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel) Gebruik deze poort alleen voor het aansluiten van de Playbase of een Sonos Bridge of Boost.

Digitale audio-ingang (optisch)

Gebruik een optische geluidskabel om de Playbase op je tv aan te sluiten.

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan het bijgeleverde netsnoer vervalt de garantie).

Opmerking:Sluit het netsnoer goed aan op de speaker tot de stekker niet meer uitsteekt.

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Locatie selecteren

Je kunt de Playbase onder je tv plaatsen of op een plank.

Opmerking:Plaats geen voorwerpen die lichter zijn dan 2,3 kg op je Playbase, want ze zouden kunnen omvallen door het geluid.

Kabels aansluiten

1. Koppel bestaande homecinema- of surroundsoundsystemen los van je tv.

2. Sluit externe apparaten, zoals een digitale ontvanger of dvd-speler, rechtstreeks aan op je tv.

Sluit de Playbase aan op je tv

1. Verwijder beide beschermingsdopjes van de optische audiokabel.

2. Sluit de optische audiokabel van de digitale audio-uitgang (optisch) van de tv aan op de digitale audio-ingang (optisch) van de Playbase. Buig of draai de kabel niet.

Opmerking:De digitale audio-ingang van de Playbase en de optische kabel hebben de vorm van een 'D'. Sluit de connector goed aan op de poort.

Sluit het netsnoer aan

Sluit het netsnoer aan en sluit de Playbase aan op netstroom. Steek het netsnoer goed in de Playbase totdat de stekker niet meer uitsteekt.

Als je de app niet hebt, download deze dan uit de app-store. Je gebruikt de app voor het installeren en bedienen van je Sonos-systeem. Zie Aan de slag.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Twee digitale klasse-D-versterkers

Speakers

Tien versterkte speakerdrivers, zes voor de middentonen, drie tweeters en een woofer.

Systeemvereisten

Tv met optische audio-uitgang, breedbandinternet, Sonos Controller-app.

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk met elke 802.11b/g/n-router.

802.11n only-netwerkconfiguraties worden niet ondersteund. Verander de instellingen van je router naar 802.11b/g/n of sluit een Sonos-product op je router aan.

Ethernetpoort

Eén 10-/100Mbps-ethernetpoort. Je kunt een Sonos-product rechtstreeks aansluiten op je router als je wifi instabiel is.

Algemeen

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V ~ 50-60 Hz 2,3 A AC universele ingang.

Afmetingen (H x B x D)

56 x 720 x 380 mm (2,20 x 28,35 x 14,96 inch)

Gewicht

9,8 kg

Bedrijfstemperatuur

0 tot 40°C

Opslagtemperatuur

-20 tot 70°C

Bedienen

Gebruik je afstandsbediening, je stem, touch-toetsen of de Sonos-app.

Ondersteunde apparaten

De Playbase wordt met één optische kabel aangesloten op je tv en hij speelt alle bronnen af die op je tv zijn aangesloten, dus ook je digitale ontvanger en gameconsole.

Inhoud verpakking

Playbase, AC netsnoer, ethernetkabel, optische audiokabel en snelstartgids.