Sonos Move

Move is de duurzame smart speaker met batterij waarmee je binnen én buiten kunt luisteren.

Toetsen en lampjes

Volumeregeling

• Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen:

• Volume omhoog (rechts); Volume omlaag (links).

Play/Pauze

• Druk één keer om muziek af te spelen of te pauzeren.

• Houd ingedrukt voor het toevoegen van de muziek die in een andere kamer wordt afgespeeld.

Volgende/Vorige

• Swipe naar rechts over de touch-toetsen voor het volgende nummer.

• Swipe naar links om naar het vorige nummer te gaan.

Opmerking:Je kunt geen nummer overslaan of naar een vorig nummer gaan als je naar een radiostation luistert.

Microfoonindicator

Tik op het microfoonlampje om de microfoon in of uit te schakelen.

• Als het lampje brandt, is automatische Trueplay tuning ingeschakeld. Als je een spraakservice hebt ingesteld, staat stembediening ook aan.

• Als het lampje niet brandt, zijn stembediening en automatische Trueplay uitgeschakeld.

Statuslampje

Geeft de status van de speaker weer. Ga voor meer informatie naar https://faq.sonos.com/led.

Aan/uit-lampje

• Zichtbaar en knippert langzaam als de speaker aanstaat.

• Bij de eerste keer opladen knipperen het statuslampje en het aan/uit-lampje binnen 3 seconden.

Achterpaneel

Knop Verbinden

Druk op de knop om verbinding te maken met je Sonos-systeem tijdens het installeren.

USB-C-poort

Gebruik voor opladen onderweg en voor diagnostische doeleinden (kan geen grote gegevensbestanden, zoals muziekbestanden, streamen).

Opmerking:USB-C-kabel niet inbegrepen.

Aan/uit-knop

Druk op de knop om de speaker aan te zetten; houd de knop ingedrukt om de speaker uit te zetten.

Bluetooth/wifi-schakelknop

Schakelt tussen bluetooth en wifi. Gebruik wifi voor het installeren en om thuis te luisteren. Schakel over op bluetooth als wifi niet beschikbaar is.

Handvat

Hieraan kun je de speaker gemakkelijk optillen en dragen, zodat je de speaker overal mee naartoe kunt nemen.

Move opladen

Oplader

• Je laadt Move heel eenvoudig op door hem op de oplader te plaatsen; hiervoor zijn geen extra snoeren of kabels nodig.

• De oplader kan alleen binnen worden gebruikt. Zorg ervoor dat hij droog blijft.

• De resterende batterijduur van Move is altijd zichtbaar in de Sonos-app.

Netvoeding

100-240 VAC, ~50/60 Hz, 1,2 A. Uitvoer: 18 VDC, 2,5 A

Oplaadcontactpunten

Zorg ervoor dat de speaker goed op de oplader staat en de oplaadcontactpunten elkaar raken.

Locatie selecteren

Je kunt je speaker zo ongeveer overal neerzetten. Hier zijn een aantal richtlijnen:

Automatische Trueplay

Je kunt Sonos Move zo ongeveer overal neerzetten. Automatische Trueplay tuning optimaliseert het geluid overal waar je bent en waar je ook naar luistert. De microfoon van de speaker wordt gebruikt om de omgeving te detecteren, zodat automatische Trueplay het geluid van tijd tot tijd kan aanpassen en het beste geluid kan produceren.

Als je niet wilt dat de microfoon altijd aanstaat, zorg dan dat je hem aanzet als je de speaker verplaatst. Als je Sonos Move oppakt, begint hij zich opnieuw in te stellen en blijft het geluid aanpassen tot een paar minuten nadat je hem op een nieuwe plek hebt neergezet.

Opmerking:Automatische Trueplay uitgeschakeld terwijl je bluetooth gebruikt.

Microfoon aan/uit

De microfoon wordt voor stembediening en voor automatische Trueplay tuning gebruikt. Raak el_rey_microphone.jpg aan om de microfoon in of uit te schakelen.

Als het lampje van de microfoon brandt:

Als het lampje van de microfoon niet brandt:

Van modus veranderen

Installeer Move op wifi, gebruik daarna de modusschakelaar aan de achterkant van Move om tussen bluetooth en wifi te schakelen. Wanneer je bluetooth voor de eerste keer gebruikt, moet je Move koppelen aan je mobiele apparaat. Als ze eenmaal zijn gekoppeld, zullen ze de volgende keer automatisch verbinding maken.

Bluetooth-koppeling

1. Zet bluetooth aan in de instellingen van je mobiele apparaat.

2. Druk op de modusknop aan de achterkant van Move om hem over te schakelen op bluetooth.

3. Kies Move uit de lijst met beschikbare apparaten op je mobiele apparaat. Zie je hem niet staan, houd de modusknop ingedrukt en kies daarna Move uit de lijst als hij verschijnt.

Je mobiele apparaat maakt de volgende keer automatisch verbinding met Move.

Stroombronnen

Accessoires

Zie Accessoires op onze website voor extra's die speciaal zijn ontworpen voor je Move.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Twee digitale klasse-D-versterkers.

Tweeter

Een tweeter creëert een heldere en nauwkeurige respons in de hoge frequenties.

Mid-woofer

Een mid-woofer zorgt voor een getrouwe reproductie van stemmen in de middenfrequenties, en een diepe, rijke bass.

Microfoons

• Far field-microfoonopstelling.

• Ledmicrofoon, met kabel naar de stemmicrofoons voor extra privacycontrole, zodat je altijd kunt zien of de microfoon is geactiveerd.

Spraakbesturing

Geïntegreerde spraakbesturing

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Maakt verbinding met uw wifi-thuisnetwerk met elke router die ondersteunt

802.11b / g / n in 2,4 GHz of 802.11a / n in 5 GHz.

Algemeen

Netvoeding

Oplader:100-240 VAC, ~50/60 Hz, 1,2 A. Uitvoer: 18 VDC, 2,5 A.

USB-poort: USB type C PD netvoeding met 45 W, 20 V/2,25 A.

Batterij

Vermogen: 2420-2500 maH

Vervangende batterij: Ga naar onze website op www.sonos.com voor meer informatie.

Weggooien: Neem contact op met je lokale afvalverwerker of recyclingbedrijf voor de juiste verwijderingsmethode in jouw regio.

Afmetingen (H x B x D)

240 x 160 x 126 mm

Gewicht

3,0 kg (inclusief batterij)

Bedrijfstemperatuur

0º tot 45ºC

Opslagtemperatuur

-25º tot 70ºC

Vochtbestendig

Move heeft een water- en stofbestendigheidsniveau van IP56. Maar laat hem niet buiten staan tijdens een stortbui.

Opmerking:De oplader die wordt meegeleverd met Move kan alleen binnen worden gebruikt

Productafwerking

Zwart met een zwarte grille

Inhoud verpakking

Sonos Move, oplader en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

Lees deze instructies aandachtig en neem alle waarschuwingen in acht. Bewaar deze instructies op een gemakkelijk vindbare plaats en zorg ervoor dat iedereen in huis ervan op de hoogte is.

Let op:Als de batterij op onjuiste wijze wordt vervangen, ontstaat er explosiegevaar. Vervang de batterij alleen door hetzelfde of een vergelijkbaar type.

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Neem alle waarschuwingen in acht.

4. Volg alle aanwijzingen op.

5. Maak alleen schoon met een droge, zachte doek. Huishoudelijke schoonmaak- of oplosmiddelen kunnen de afwerking van de Sonos-componenten beschadigen.

6. Blokkeer de ventilatiegaten niet. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

7. Installeer apparaten niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte afgeven.

8. Stel batterijen (geïnstalleerde batterijpack of batterijen) niet bloot aan extreme warmtebronnen zoals zonlicht en vuur.

9. Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat hij knoopvrij is, vooral bij stekkers, stopcontacten en daar waar hij uit het apparaat komt.

10. Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde accessoires.

11. Haal bij onweer of als je het apparaat langere tijd niet gebruikt, de stekker uit het stopcontact.

12. Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker is beschadigd, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, niet naar behoren functioneert of op de grond is gevallen.

13. De stekker in het stopcontact moet gemakkelijk bereikbaar zijn om de stroomvoorziening af te kunnen sluiten.

14. Warning_GS.jpgWaarschuwing: Move voldoet aan IP56-waterbestendigheidsniveaus. Stel het apparaat niet bloot aan heftige regenval om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.