Boost

Als bestaande wifi niet betrouwbaar genoeg is voor het streamen van muziek:

Wanneer gebruik je een Boost

Toetsen en lampjes

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Statuslampje

Geeft de status aan. Ga voor meer informatie naar https://faq.sonos.com/led.

Connectorpaneel

Ethernetpoorten (2)

Gebruik een ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel).

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan de bijgeleverde voedingskabel vervalt de garantie).

Opmerking:Gebruik de juiste netvoedingsadapter voor jouw land.

Locatie selecteren

Als je een Boost hebt gekocht ter vervanging van een Sonos-product dat op je router is aangesloten, voeg dan eerst de Boost toe aan je Sonos-systeem. Sluit hem vervolgens aan op je router en verwijder het product dat er oorspronkelijk op was aangesloten.

Heb je een Boost gekocht om het bereik van je Sonos-systeem uit te breiden, plaats de Boost dan tussen de Sonos-speaker die niet kan worden bereikt en de rest van het Sonos-systeem.

Montage aan de muur

1. Kies een plek dicht bij een stopcontact (netsnoer is 1,8 m lang) uit de buurt van warmtebronnen, verborgen bedrading, gasleidingen, enz.

2. Schroef een lenskopschroef van 3,5 mm (Amerikaanse standaard - lenskopschroef #6) in de muur en laat ongeveer 3,3 mm van de schroefkop uitsteken.

3. Opmerking:Je kunt ook een platkopschroef gebruiken.

4. Plaats de BOOST tegen de muur en schuif hem naar beneden, zodat de kop van de schroef achter het smalste deel van het montagebeugeltje aan de achterkant van de BOOST haakt.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Ethernetverbinding

Switch met twee poorten, 10 / 100 Mbps, Auto MDI / MDIX

Netwerkbruggen

Schakelaar met 2 poorten voor aansluiting op het netwerk of andere Sonos-speakers. Breid het bereik van SonosNet uit. Gebruik een Boost om het SonosNet-signaal uit te breiden naar ruimtes die het Sonos-systeem niet kan bereiken.

Draadloze verbindingen

Werkt op SonosNet™, een beveiligd, AES-gecodeerd, peer-to-peer draadloos mesh-netwerk, specifiek voor je Sonos-systeem dat wifi-interferentie vermindert.

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V ~ 50-60 Hz 1 0,3 A AC universele ingang.

Afmetingen (H x B x D)

33 x 115 x 115 mm (1,3 x 4,5 x 4,5 inch)

Gewicht

0,191 kg

Aanbevolen schroef voor bevestiging

Lenskopschroef van 3,5 mm (Amerikaanse standaard - lenskopschroef #6)

0°C tot 40°C

Voltooien

Wit/hoogwaardig polycarbonaat

Inhoud verpakking

Sonos Boost, stroomkabel, ethernetkabel en snelstartgids.