One

Amazon Alexa is in de Sonos One geïntegreerd, zodat je je stem kunt gebruiken om de muziek op Sonos te starten en te bedienen.

Opmerking: In de toekomst voegen we meer spraakservices en skills toe. Spraakbesturing wordt nog niet in elk land ondersteund. De functie is beschikbaar zodra Sonos samen met een spraakservice in jouw regio worden gelanceerd.

Toetsen en lampjes

Volumeregeling

• Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen:

• Volume omhoog (rechts); Volume omlaag (links).

Play/Pauze

• Druk één keer om muziek af te spelen of te pauzeren.

• Houd ingedrukt voor het toevoegen van de muziek die in een andere kamer wordt afgespeeld.

Volgende/Vorige

• Swipe naar rechts over de touch-toetsen voor het volgende nummer.

• Swipe naar links om naar het vorige nummer te gaan.

Opmerking: Je kunt geen nummer overslaan of naar een vorig nummer gaan als je naar een radiostation luistert.

Microfoonindicator

• Tik op het microfoonlampje om de microfoon in of uit te schakelen.

• Als het lampje brandt, is spraakbesturing ingeschakeld en kun je spraakopdrachten geven.

• Als het lampje niet brandt, is spraakbesturing uitgeschakeld.

Opmerking: Als het lampje niet brandt, houd je de Microfoonindicator ingedrukt om met Alexa te praten. Laat de knop los om de spraakbesturing weer uit te schakelen.

Statuslampje

Geeft de status aan. Meer informatie

Als je dit lampje storend vindt, kun je het uitschakelen in de instellingen van de kamer.

Opmerking: Als je niet wilt dat iemand (bijvoorbeeld een kind) het afspelen kan bedienen of het volume kan aanpassen met de touch-toetsen van de speaker, kun je ze uitschakelen in de kamerinstellingen.

Connectorpaneel

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Ethernetpoort

Gebruik een ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel).

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan het bijgeleverde netsnoer vervalt de garantie).

Opmerking: Sluit het netsnoer stevig aan tot het op één lijn is met de onderkant van de unit.

Locatie selecteren

Je kunt je speaker zo ongeveer overal neerzetten. Hier zijn een aantal richtlijnen:

Beugels en standaards voor speakers

Zie Accessoires op onze website voor muurbeugelkits of standaards die speciaal zijn ontworpen voor je Sonos-producten.

Microfoon aan/uit

Raak el_rey_microphone.jpg aan om de microfoon in of uit te schakelen. (Als je geen spraakservice hebt geïnstalleerd, is de microfoon niet actief.)

Als het lampje van de microfoon brandt, is spraakbesturing ingeschakeld en Alexa klaar voor spraakopdrachten. Als het lampje van de microfoon niet brandt, is spraakbesturing uitgeschakeld.

Als je een spraakservice hebt ingeschakeld en de microfoon is uitgeschakeld, kun je nog steeds spraakopdrachten geven. Houd de knop el_rey_microphone00040.jpg ingedrukt om met Alexa te praten. Het activeringswoord is niet nodig. Zodra je de knop van de microfoon loslaat, wordt de spraakbesturing weer uitgeschakeld.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Twee digitale klasse-D-versterkers.

Tweeter

Een tweeter creëert een heldere en nauwkeurige respons in de hoge frequenties.

Mid-woofer

Een mid-woofer zorgt voor een getrouwe reproductie van stemmen in de middenfrequenties, en een diepe, rijke bass.

Stereopaar

Gebruik twee speakers als aparte linker- en rechterkanaalspeaker voor een bredere, diepere sound.

Home cinema

Voeg twee speakers toe als surroundspeakers voor een echte surround sound-ervaring.

Microfoons

• Far field-microfoonopstelling.

• Ledmicrofoon, met kabel naar de stemmicrofoons voor extra privacycontrole, zodat je altijd kunt zien of de microfoon is geactiveerd.

Spraakbesturing

Geïntegreerde spraakbesturing

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk met elke 802.11b/g/n-router.

802.11n only-netwerkconfiguraties worden niet ondersteund. Verander de instellingen van je router naar 802.11b/g/n of sluit een Sonos-product op je router aan.

Ethernetpoort

Eén 10-/100-Mbps ethernetpoort. Je kunt een Sonos-product rechtstreeks aansluiten op je router als je wifi instabiel is.

Algemeen

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V ~ 50-60 Hz 1 A AC universele ingang.

Afmetingen (H x B x D)

161,45 x 119,7 X 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 inch)

Gewicht

1,85 kg

Bedrijfstemperatuur

0º to 40ºC

Opslagtemperatuur

-20º tot 70ºC

Vochtbestendig

Bestand tegen hoge vochtigheid, zoals in een badkamer met een douche die aan is. (De Sonos One is niet waterdicht of waterafstotend.)

Productafwerking

Wit met witte voorplaat; zwart met zwarte voorplaat

Inhoud verpakking

Sonos One, netsnoer en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Neem alle waarschuwingen in acht.

4. Volg alle aanwijzingen op.

5. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water.

6. Maak alleen schoon met een droge, zachte doek. Huishoudelijke schoonmaak- of oplosmiddelen kunnen de afwerking van de Sonos-componenten beschadigen.

7. Blokkeer de ventilatiegaten niet. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8. Installeer apparaten niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte afgeven.

9. Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat hij knoopvrij is, vooral bij stekkers, stopcontacten en daar waar hij uit het apparaat komt.

10. Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde accessoires.

11. Haal bij onweer of als je het apparaat langere tijd niet gebruikt, de stekker uit het stopcontact.

12. Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker is beschadigd, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, niet naar behoren functioneert of op de grond is gevallen.

13. De stekker in het stopcontact moet gemakkelijk bereikbaar zijn om de stroomvoorziening af te kunnen sluiten.

14. Warning_GS.jpgWaarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.