Play:5

Onze grootste home-speaker. Met het krachtigste geluid.

Opmerking: De grille kan niet worden verwijderd. Wanneer je aan de grille zit, kan dit tot beschadiging van de Play:5 leiden.

Toetsen en lampjes

Volumeregeling

Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen:

• Volume omhoog (rechts)

• Volume omlaag (links)

Play/Pauze

• Druk één keer om muziek af te spelen of te pauzeren.

• Houd ingedrukt voor het toevoegen van de muziek die in een andere kamer wordt afgespeeld.

Volgend/vorig nummer

• Swipe naar rechts over de touch-toetsen voor het volgende nummer.

• Swipe naar links om naar het vorige nummer te gaan.

Opmerking:Je kunt geen nummer overslaan of naar een vorig nummer gaan als je naar een radiostation luistert.

Statuslampje

Geeft de status aan. Meer informatie

Als je dit lampje storend vindt, kun je het uitschakelen in de instellingen van de kamer.

Opmerking: Als je niet wilt dat iemand (bijvoorbeeld een kind) het afspelen kan bedienen of het volume kan aanpassen met de touch-toetsen van de speaker, kun je ze uitschakelen in de kamerinstellingen.

Connectorpaneel

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Ethernetpoort

Gebruik de bijgeleverde ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel)

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan het bijgeleverde netsnoer vervalt de garantie).

Opmerking:Sluit het netsnoer stevig aan tot het op één lijn is met de onderkant van de unit.

Stereo-ingang (3,5 mm)

Voor het aansluiten van externe muziekspelers.

Locatie selecteren

Je kunt je speaker zo ongeveer overal neerzetten. Houd voor een optimaal resultaat de volgende richtlijnen aan:

Beugels en standaards voor speakers

Zie Accessoires op onze website voor muurbeugelkits of standaards die speciaal zijn ontworpen voor je Sonos-producten. Volg de instructies van de kit.

Lijningang

Sluit een externe bron aan, zoals een phono-voorversterker (het kan zijn dat je platenspeler een ingebouwde phono-voorversterker heeft) of een ander audioapparaat. Meer informatie.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Audio

Versterker

Zes D-klasse digitale versterkers zijn perfect afgestemd op de zes speciale speaker-drivers en de akoestische architectuur.

Tweeter

Drie tweeters creëren de helderste en duidelijkste hoge-frequentierespons.

Mid-woofer

Drie mid-woofers zorgen voor een getrouwe weergave van stemmen in de middenfrequenties en een diepe, rijke bass, en dat zonder vervorming, zelfs bij een hard volume.

Gefaseerde speakeropstelling (drie drivers boven en drie onder)

Creëert een breed stereogeluidveld dat het geluid naar links, rechts en het midden richt.

Stereopaar

Gebruik twee speakers als aparte linker- en rechterkanaalspeaker voor een bredere, diepere sound.

Home cinema

Voeg twee speakers toe als surroundspeakers voor een echte surround sound-ervaring.

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk met elke 802.11b/g/n-router.

802.11n only-netwerkconfiguraties worden niet ondersteund. Verander de instellingen van je router naar 802.11b/g/n of sluit een Sonos-product op je router aan.

Ethernetpoort

Eén 10-/100-Mbps ethernetpoort. Je kunt een Sonos-product rechtstreeks aansluiten op je router als je wifi instabiel is.

Algemeen

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V ~ 50-60 Hz 2,3 A AC universele ingang.

Lijningang

Automatisch detecterende audiolijningang (3,5 mm).

Afmetingen (H x B x D)

364 x 203 x 154 mm (14,33 x 8,03 x 6,06 inch)

Gewicht

6,36 kg

Montagepunt met schroefdraad

Geen

Bedrijfstemperatuur

0º to 40ºC

Opslagtemperatuur

-20º tot 70ºC

Vochtbestendig

Bestand tegen hoge vochtigheid, zoals in een badkamer met een douche die aan is. (De Sonos One is niet waterdicht of waterafstotend.)

Productafwerking

Wit of zwarte (matte afwerking), grafietkleurige voorplaat

Inhoud verpakking

Play:5, netsnoer, ethernetkabel en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Neem alle waarschuwingen in acht.

4. Volg alle aanwijzingen op.

5. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water.

6. Maak alleen schoon met een droge, zachte doek. Huishoudelijke schoonmaak- of oplosmiddelen kunnen de afwerking van de Sonos-componenten beschadigen.

7. Blokkeer de ventilatiegaten niet. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8. Installeer apparaten niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte afgeven.

9.Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat hij knoopvrij is, vooral bij stekkers, stopcontacten en daar waar hij uit het apparaat komt.

10.Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde accessoires.

11.Haal bij onweer of als je het apparaat langere tijd niet gebruikt, de stekker uit het stopcontact.

12.Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker is beschadigd, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, niet naar behoren functioneert of op de grond is gevallen.

13.De stekker in het stopcontact moet gemakkelijk bereikbaar zijn om de stroomvoorziening af te kunnen sluiten.

14.Warning_GS.jpgWaarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.

15.Stel het apparaat niet bloot aan druppels of spatten en plaats geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals vazen, op het apparaat.