Aan de slag

Dit is wat je nodig hebt:

Opmerking: Lees meer informatie over de nieuwste Sonos-systeemeisen.

Nieuw bij Sonos?

Download de app uit de app store op je mobiele apparaat. Open de app en we leggen je uit wat je moet doen.

Als je Sonos-systeem eenmaal is ingesteld, kun je ook je computer gebruiken om de muziek te bedienen. Download de app voor je pc of Mac vanaf www.sonos.com/nl-nl/support.

Lees meer informatie over de nieuwste systeemeisen en compatibele geluidsopmaken.

Installatie-opties

Sonos installeren op je wifi-thuisnetwerk is voor de meeste huizen de beste keuze.

Is je wifi traag, bereikt het niet alle kamers waar je Sonos wilt gebruiken of wordt het al zwaar belast, dan kun je een Sonos-product via een ethernetkabel verbinden met je router en zo een apart draadloos netwerk creƫren alleen voor je Sonos-systeem.

Opmerking: Je Sonos-producten en het mobiele apparaat met de Sonos-app moeten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

Als er iets verandert in huis, kun je wisselen tussen een bekabelde en draadloze installatie. Lees meer over het instellen van je Sonos-producten.

Heb je al Sonos?

Je kunt op elk moment heel eenvoudig een nieuw Sonos-product toevoegen. Steek gewoon de stekker in het stopcontact, open de Sonos-app op je mobiele apparaat en tik op ALL_more_sm.jpg > Systeem > Product toevoegen.

Een ander Sonos-systeem toevoegen

Sonos geeft je snel en eenvoudig toegang tot elk ander Sonos-systeem. Wanneer je een ander Sonos-systeem toevoegt in de app, maakt hij automatisch verbinding wanneer je van de ene naar de andere plek gaat. Op die manier kun je thuis genieten van Sonos, maar ook bij vrienden of in je vakantiehuis, zonder dat je iets hoeft te missen.

Lees meer over verbinding maken met een bestaand Sonos-systeem op een andere locatie.

Lees meer over een nieuw Sonos-systeem installeren op een nieuwe locatie.