Boost

Als bestaande wifi niet betrouwbaar genoeg is voor het streamen van muziek:

Wanneer gebruik je een Boost

Toetsen en lampjes

Knop Verbinden

Druk op deze knop om tijdens de installatie verbinding te maken.

Statuslampje

Geeft de status aan. Meer informatie

Als je dit lampje storend vindt, kun je het uitschakelen in de instellingen van de kamer.

Connectorpaneel

Ethernetpoorten (2)

Gebruik een ethernetkabel voor aansluiting op een router, computer of NAS (Network Attached Storage)-apparaat (optioneel).

Netvoedingsingang

Gebruik uitsluitend het bijgeleverde netsnoer (bij gebruik van een andere dan de bijgeleverde voedingskabel vervalt de garantie).

Opmerking:Gebruik de juiste netvoedingsadapter voor jouw land.

Locatie selecteren

Als je een Boost hebt gekocht ter vervanging van een Sonos-product dat op je router is aangesloten, voeg dan eerst de Boost toe aan je Sonos-systeem. Sluit hem vervolgens aan op je router en verwijder het product dat er oorspronkelijk op was aangesloten.

Heb je een Boost gekocht om het bereik van je Sonos-systeem uit te breiden, plaats de Boost dan tussen de Sonos-speaker die niet kan worden bereikt en de rest van het Sonos-systeem.

Montage aan de muur

1. Kies een plek dicht bij een stopcontact (netsnoer is 1,8 m lang) uit de buurt van warmtebronnen, verborgen bedrading, gasleidingen, enz.

2. Schroef een lenskopschroef van 3,5 mm (Amerikaanse standaard - lenskopschroef #6) in de muur en laat ongeveer 3,3 mm van de schroefkop uitsteken.

3. Opmerking:Je kunt ook een platkopschroef gebruiken.

4. Plaats de BOOST tegen de muur en schuif hem naar beneden, zodat de kop van de schroef achter het smalste deel van het montagebeugeltje aan de achterkant van de BOOST haakt.

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Ethernetverbinding

Switch met twee poorten, 10 / 100 Mbps, Auto MDI / MDIX

Netwerkbruggen

Schakelaar met 2 poorten voor aansluiting op het netwerk of andere Sonos-speakers. Breid het bereik van SonosNet uit. Gebruik een Boost om het SonosNet-signaal uit te breiden naar ruimtes die het Sonos-systeem niet kan bereiken.

Draadloze verbindingen

Werkt op SonosNet™, een beveiligd, AES-gecodeerd, peer-to-peer draadloos mesh-netwerk, specifiek voor je Sonos-systeem dat wifi-interferentie vermindert.

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V ~ 50-60 Hz 1 0,3 A AC universele ingang.

Uitgang: 5,0 V, 2,0 A, 10,0 W.

Gemiddelde actieve efficiëntie: 79,1%

Onbelast stroomverbruik: 0,03 W.

Afmetingen (H x B x D)

33 x 115 x 115 mm (1,3 x 4,5 x 4,5 inch)

Gewicht

0,191 kg

Aanbevolen schroef voor bevestiging

Lenskopschroef van 3,5 mm (Amerikaanse standaard - lenskopschroef #6)

Bedrijfstemperatuur

0°C tot 40°C

Voltooien

Wit/hoogwaardig polycarbonaat

Inhoud verpakking

Sonos Boost, stroomkabel, ethernetkabel en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Neem alle waarschuwingen in acht.

4. Volg alle aanwijzingen op.

5. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water.

6. Maak alleen schoon met een droge, zachte doek. Huishoudelijke schoonmaak- of oplosmiddelen kunnen de afwerking van de Sonos-componenten beschadigen.

7. Blokkeer de ventilatiegaten niet. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8. Installeer apparaten niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte afgeven.

9. Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat hij knoopvrij is, vooral bij stekkers, stopcontacten en daar waar hij uit het apparaat komt.

10. Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde accessoires.

11. Haal bij onweer of als je het apparaat langere tijd niet gebruikt, de stekker uit het stopcontact.

12. Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker is beschadigd, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, niet naar behoren functioneert of op de grond is gevallen.

13. De stekker in het stopcontact moet gemakkelijk bereikbaar zijn om de stroomvoorziening af te kunnen sluiten.

14.Warning_GS.jpg Waarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.

15. Stel het apparaat niet bloot aan druppels of spatten en plaats geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals vazen, op het apparaat.