Opmerking: Gooi de sjabloon niet weg. De sjabloon kan voor verpakkingsmateriaal worden aangezien.

1. Plak de kartonnen sjabloon boven of onder de tv op de muur. Gebruik een waterpas. Houd (minimaal)
    25 mm ruimte om bij de touch-toetsen van de Beam te kunnen. (Installeer Beam niet verticaal.)

2. Markeer het midden van de montagegaten en verwijder de sjabloon.

3. ELRey_wall_mount_Step2.jpg

4. Boor de gaten voor met een boor van 8 mm (zie Informatie over montage aan de muur).

5. wall_mount_Step3.jpg

6. Plaats en bevestig de muurpluggen (gebruik geen pluggen bij boren in hout).

7. ELRey_wall_mount_Step4.jpg

8. Plaats de beugel tegen de muur en draai schroeven losjes aan om de beugel te bevestigen. Controleer met een waterpas en draai de schroeven vervolgens vast.

9. ELRey_wall_mount_Step5.jpg

10. Sluit het netsnoer en de HDMI-kabel aan op de Beam.

11. ELRey_wall_mount_Step6.jpg

12. Plaats de Beam op de beugel.

13. ELRey_wall_mount_Step7.jpg

14. Monteer de Beam aan de beugel met de bevestigingsschroeven en schroef deze vast.

Informatie over montage aan de muur

Soort muur

Voorboren

Pluggen gebruiken

Schroeven gebruiken

Houten muur (skeletbouw)

Boor van 3 mm

Nee

Ja

Stenen muur (kalkzandsteen)

Boor van 8 mm

Ja

Ja

Hardboard of dubbele gipsplaatmuur

Boor van 8 mm

Ja

Ja

Pleisterwerk

Boor van 8 mm

Nee, hiervoor is een tuimelplug nodig

Ja

Betonnen of bakstenen muur

Boor van 8 mm

Ja

Ja

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Vijf digitale klasse-D-versterkers.

Elliptische woofer

Vier woofers met volledig bereik zorgen voor een getrouwe reproductie van stemmen in de middenfrequenties, en een diepe, rijke bas.

Tweeter

Een tweeter creëert een glasheldere respons in de hoge frequenties.

Microfoons

• Vijf far field-microfoons voor verregaande straalvorming en multidirectionele echoreductie.

• Ledmicrofoon, met kabel naar de stemmicrofoons voor extra privacycontrole, zodat je altijd kunt zien of de microfoon is geactiveerd.

Spraakbesturing

Geïntegreerde spraakbesturing

Systeemvereisten

Tv met HDMI ARC of optische audio-uitgang, breedbandinternet en de Sonos-app.

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Bij gebruik van Sonos S2: Maakt verbinding met een wifi-netwerk met iedere 802.11b/g/n-router van 2,4 GHz.

Bij gebruik van Sonos S1: Maakt verbinding met een wifi-netwerk met iedere 802.11b/g-router van 2,4 GHz. Verander de instellingen van je router naar 802.11b/g/n of sluit een Sonos-product op je router aan.

Ethernetpoort

Eén 10-/100Mbps-ethernetpoort. Je kunt een Sonos-product rechtstreeks aansluiten op je router als je wifi instabiel is.

Algemeen

Netvoeding

Automatisch schakelende 100-240 V, 50-60 Hz 2,5 A AC universele ingang.

Afmetingen (H x B x D)

68 x 651 x 100 mm (2,68 x 25,63 x 3,94 inch)

Gewicht

2,8 kg

Bedrijfstemperatuur

0 tot 40°C

Opslagtemperatuur

-20°C tot 50°C

Bedienen

Gebruik je afstandsbediening, je stem, touch-toetsen of de Sonos-app.

Ondersteunde apparaten

Sluit aan op de tv met een HDMI-kabel (bevestigd met of zonder optische adapter). Speelt af van bronnen die op de tv zijn aangesloten, waaronder digiboxen en gameconsoles.

Inhoud verpakking

Beam, AC stroomkabel, HDMI-kabel, optische adapter en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Neem alle waarschuwingen in acht.

4. Volg alle aanwijzingen op.

Als je product aan de muur is bevestigd:

• Incorrecte of gebrekkige installatie kan ertoe leiden dat het apparaat valt en persoonlijk letsel veroorzaakt.

• Ga nooit aan je Sonos-product of de muurbeugel hangen.

• Is het product eenmaal aan de muur bevestigd, controleer dan regelmatig of de schroeven nog goed vastzitten.

5. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water.

6. Maak alleen schoon met een droge, zachte doek. Huishoudelijke schoonmaak- of oplosmiddelen kunnen de afwerking van de Sonos-componenten beschadigen.

7. Blokkeer de ventilatiegaten niet. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8. Installeer apparaten niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte afgeven.

9. Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat hij knoopvrij is, vooral bij stekkers, stopcontacten en daar waar hij uit het apparaat komt.

10. Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde accessoires.

11. Haal bij onweer of als je het apparaat langere tijd niet gebruikt, de stekker uit het stopcontact.

12. Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker is beschadigd, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, niet naar behoren functioneert of op de grond is gevallen.

13. De stekker in het stopcontact moet gemakkelijk bereikbaar zijn om de stroomvoorziening af te kunnen sluiten.

14.Warning.png Waarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.