Opmerking:Gooi het plaatsingssjabloon niet weg. Het sjabloon kan voor verpakkingsmateriaal worden aangezien.

1. Als je tv aan de muur is bevestigd, moet je het plaatsingssjabloon tegen de muur houden en de bovenrand uitlijnen met de onderkant van de tv. Er moet 140 mm ruimte zitten tussen de bovenkant van het muurbeugel en de tv.

2. Apollo_wall_mount_2.jpg

3. Markeer waar de schroeven moeten komen en verwijder het sjabloon. Raadpleeg Informatie over montage aan de muur voor hulp bij het plaatsen.

4. Als je de meegeleverde pluggen gebruikt, boor dan de gaten voor met een boor van 8 mm en duw de pluggen in de gaten. Gebruik de pluggen niet als je in hout of kunststof boort.

5. Apollo_wall_mount_4.jpg

6. Plaats de muurbeugel over de gemarkeerde schroefgaten en gebruik een waterpas om te kijken of hij recht is. Gebruik een kruiskopschroevendraaier of een boormachine om de beugel aan de muur te schroeven. Zorg ervoor dat de pijlen in het midden omhoog wijzen.

7. Apollo_wall_mount_5.jpg

8. Schroef de 2 knoppen in de achterkant van de soundbar totdat ze volledig zijn aangedraaid.

9. Apollo_wall_mount_6_new.jpg

10. Sluit de stroom- en HDMI-kabel aan op de achterkant van de soundbar.

11. Opmerking:Als je op dit moment de kabels op de tv aansluit, zorg er dan voor dat je de HDMI-kabel aansluit op de HDMI ARC- of eARc-poort van de tv.

12. Schuif de soundbar naar beneden zodat de knoppen in de gleuven van de muurbeugel passen. Zorg ervoor dat de touch-toetsen omhoog gericht zijn en dat de soundbar volledig geplaatst is.

Informatie over montage aan de muur

Soort muur

Voorboren

Pluggen gebruiken

Schroeven gebruiken

Houten muur (skeletbouw)

Boor van 3 mm

Nee

2

Stenen muur (kalkzandsteen, geen skeletbouw)

Boor van 8 mm

Ja

6

Pleisterwerk

Boor van 8 mm

Nee, hiervoor is een tuimelplug nodig (niet inbegrepen)

2-6

Betonnen of bakstenen muur

Boor van 8 mm

Ja

2-6

Specificaties

Kenmerk

Beschrijving

Geluid

Versterker

Elf D-klasse digitale versterkers

Elliptische woofer

Acht woofers met volledig bereik zorgen voor een getrouwe reproductie van stemmen in de middenfrequenties, en een diepe, rijke bass.

Tweeter

Drie tweeters met een zijden conus zorgen voor een heldere en duidelijke weergave van hoge frequenties.

Microfoons

• Array met vier microfoons.

• Led met kabel aangesloten op stemmicrofoons voor extra privacycontrole zodat je kunt zien of de microfoon is geactiveerd.

Spraakbesturing

Geïntegreerde spraakbesturing

Systeemvereisten

Tv met HDMI ARC- of optische audio-uitgang, breedbandinternet en de Sonos S2-app.

Netwerktechnologie*

Draadloze verbindingen

Zie Installatie-opties.

Ethernetpoort

Eén 10-/100Mbps-ethernetpoort. Je kunt deze rechtstreeks aansluiten op je router als je wifi hapert.

Algemeen

Netvoeding

Schakelende voeding van 100-240 V, 50-60 Hz 3,5 A AC, universele ingang.

Afmetingen (h x b x d)

87 x 1141,7 x 115,7 mm

Gewicht

6,25 kg

Bedrijfstemperatuur

0°C tot 40°C

Opslagtemperatuur

-20°C tot 50°C

Bedienen

Gebruik je afstandsbediening, je stem, touch-toetsen of de Sonos S2-app.

Ondersteunde apparaten

Sluit aan op de tv met een HDMI-kabel (bevestigd met of zonder optische adapter). Speelt af van bronnen die op de tv zijn aangesloten, waaronder digiboxen en gameconsoles.

Inhoud verpakking

Sonos Arc, AC stroomkabel, HDMI-kabel, optische audioadapter en snelstartgids.

* Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

1. Lees deze aanwijzingen.

2. Bewaar deze aanwijzingen.

3. Let op alle waarschuwingen.

4. Volg alle aanwijzingen.

Als je product aan de muur is bevestigd:

• Incorrecte of gebrekkige installatie kan ertoe leiden dat het apparaat valt en persoonlijk letsel veroorzaakt.

• Ga nooit aan je Sonos-product of de muurbeugel hangen.

• Is het product eenmaal aan de muur bevestigd, controleer dan regelmatig of de schroeven nog goed vastzitten.

5. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water.

6. Alleen reinigen met een droge, zachte doek Huishoudelijke schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen kunnen de afwerking van je Sonos-componenten beschadigen.

7. Blokkeer geen ventilatieopeningen. Laat 10 cm ruimte vrij rondom het apparaat. Installeer volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8. Installeer niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren, verwarmingsroosters, kachels of andere apparaten die warmte produceren.

9. Zorg ervoor dat er niet over de stroomkabel kan worden gelopen en dat de kabel niet wordt bekneld, vooral bij de stekkers, stopcontacten en waar hij uit het apparaat komt.

10. Gebruik alleen door de fabrikant gespecificeerde hulpstukken/accessoires.

11. Haal bij onweer of als je het apparaat lang niet gebruikt de stekker uit het stopcontact.

12. Laat alle onderhoud door gekwalificeerd Sonos-onderhoudspersoneel uitvoeren. Onderhoud is nodig als het apparaat schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld wanneer een stroomkabel of een stekker beschadigd is, een vloeistof of een voorwerp in het apparaat is terechtgekomen, het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, het apparaat niet normaal werkt of wanneer het apparaat is gevallen.

13. De stekker van de stroomkabel moet gemakkelijk bereikbaar zijn om het apparaat los te kunnen koppelen.

14. Warning_GS.jpgWaarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.

15. Stel het apparaat niet bloot aan druppels of spatten en plaats geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals vazen, op het apparaat.