Sub

Sonos Sub siirtää äänikokemuksen aivan uudelle tasolle –

Huomautus: Sonos Sub on suunniteltu käytettäväksi useimpien Sonos-kaiuttimien, paitsi Sonos Connect-, Port- ja Move -kaiuttimien kanssa. Varmista, että asennat ainakin yhden kaiuttimen ennen Subin lisäämistä.

Säätimet ja valot

Liitä-painike

Paina yhdistääksesi asennuksen aikana.

Tilan merkkivalo

Näyttää tilan. Lue lisää

Jos valo häiritsee, voit sammuttaa sen huoneasetuksista.

Liitinpaneeli

Ethernet-portti

Liitä Sub kotiverkkoon Ethernet-kaapelilla.

AC-virran sisääntulo (verkkovirta)

Käytä vain mukana toimitettua virtajohtoa (muun toimittajan virtajohdon käyttäminen mitätöi takuun). Varmista, että käytät omassa maassasi sallittua muuntajaa. Työnnä virtajohto kunnolla Subin sisään, kunnes se on samalla tasolla pinnan kanssa.

Valitse sijainti

Valitse sijainti – se on suunniteltu tuottamaan optimaalista ääntä missä tahansa.

Huomautus:Subissa on voimakkaita magneetteja. Älä sijoita sen lähelle laitteita, jotka ovat herkkiä magneettikentille.

Tassujen kiinnitys (vapaaehtoinen)

Jos sijoitat Subin vaakasuuntaan lattialle, voit kiinnittää pysyvät huopatassut (saatavilla tilauksesta, ota yhteyttä Sonos-tukeen) lattian suojaamiseksi. Jos sijoitat sen maton päälle tai käytät sitä pystysuunnassa, huopatassuja ei tarvita.

Huomautus: Huopatassuja ei voi irrottaa – voimakas liima kiinnittää ne pysyvästi Subiin.

1. Aseta Sub alaspäin niin, että Sonos-logo osoittaa alaspäin. Varmista, että kiinnität huopatassut sille sivulle, jossa ei ole Sonos-logoa.

2. Aseta mukana tuleva ohjain laitteen yhteen kulmaan ja taita siivekkeet reunan yli.

3. Kuori tausta pois yhdestä tassusta.

4. Paina huopatassu (liimapuoli alaspäin) ohjaimen ympyränmuotoisen osan sisälle.

5. Kiinnitä loput kolme huopatassua samalla tavalla.

Yhdistä kaapelit

Kiinnitä virtajohto ja liitä Subiin. Varmista, että virtajohto työnnetään kunnolla Subin sisään, kunnes se on samalla tasolla pinnan kanssa.

Jos sinulla ei ole Sonos-sovellusta, voit ladata sen sovelluskaupasta. Sitä käytetään Sonos-järjestelmän määrittämiseen ja hallintaan. Katso kohta Aluksi. Varmista, että asennat ainakin yhden kaiuttimen ennen Subin lisäämistä.

Huomautus: Kun Subista on muodostettu laitepari Sonos-kaiuttimen kanssa, et näe sitä erikseen S2-system@2x.png-valikossa. Kaikki mahdolliset Sonos-kaiuttimelle tehdyt muutokset (äänenvoimakkuus, mykistys, musiikin valinta) vaikuttavat myös Subiin.

Sub-asetukset

Sub-asetukset valitaan alkuasennuksessa, mutta voit muuttaa niitä milloin tahansa.

1. Siirry Subiin liittyvän huoneen asetuksiin.

2. Se näkyy muodossa huone (+Sub) huoneiden luettelossa.

3. Napauta kohtaa Sub Audio.

4. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Jakosuodattimeen kannattaa valita eri taajuus, jos:

Muodosta Subista laitepari toisen kaiuttimen kanssa

Voit muodostaa Subista kätevästi laiteparin toisen Sonos-kaiuttimen kanssa (paitsi Sonos Connectin).

Jos siirrät Subin uuteen huoneeseen, odota, että tilan merkkivalon vilkkuminen päättyy, kun olet kytkenyt sen uudelleen.

1. Siirry Subiin liittyvän huoneen asetuksiin.

2. Se näkyy muodossa huone (+Sub) huoneiden luettelossa.

3. Poista Sub.

4. Voit muodostaa laiteparin Subista ja muusta Sonos-tuotteesta tai olla käyttämättä Subia juuri nyt. Se näkyy S2-system@2x00076.png-valikossa muodossa Sub (käyttämätön), kunnes muodostat siitä laiteparin toisen Sonos-kaiuttimen kanssa.

Tekniset tiedot

Toiminto

Kuvaus

Ääni

Vahvistin

Kaksi D-luokan digitaalivahvistinta.

Kaiuttimet

Kaksi voimia tasaavaa kaiutinta sijoitettuna vastakkain syvemmän, rikkaamman äänen aikaansaamiseksi ja kotelon särinän tai värinän poistamiseksi.

Akustiset kaksoisportit

Viritetty Subin suorituskyvyn parantamiseksi.

Taajuusvaste

Toistaa 25 Hz taajuuteen saakka.

Täysin digitaalinen ääni

Kaikki suodattimen asetukset, aktiivinen taajuuskorjaus ja aikakohdistus tapahtuvat digitaalisesti nykyaikaisen DSP-piirin (Digital Signal Processing) avulla ilman äänen laadun ja virran menetystä.

Automaattinen taajuuskorjaus

Järjestelmä säätää ääniasetukset automaattisesti kaikkiin kytkettyihin komponentteihin.

Verkko*

Ethernet-portti

Yksi 10/100 Mbps Ethernet-portti. Voit kytkeä Sonos-tuotteen suoraan reitittimeesi, jos langaton WiFi-yhteys on epävakaa.

Langaton yhteys

Yhdistetään WiFi-verkkoon millä tahansa 802,11a/b/g/n 2,4- tai 5 GHz -yhteysreitittimellä.

Yleistä

Virtalähde

Automaattikytkeytyvä 100–240 V, 50–60 Hz 2 A AC yleinen sisääntulo.

Mitat (K × L × S)

389 x 158 x 402 mm (15,3 x 6,2 x 15,8 tuumaa)

Paino

16 kg

Käyttölämpötila

0–40 °C

Varastointilämpötila

-20–70 °C

Useita suuntauksia

Aseta pysty- tai vaaka-asentoon, sijoitettavissa joustavasti.

Kumi- ja huopatassut

Kiinteät kumitassut; lisävarusteena huopatassut.

Tuetut laitteet

Sonos Sub on suunniteltu käytettäväksi useimpien Sonos-kaiuttimien, paitsi Sonos Connect-, Port- ja Move -kaiuttimien kanssa.

Paketin sisältö

Sonos Sub, verkkovirtajohto ja pika-aloitusopas.

* Tekniset tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tärkeitä turvallisuustietoja

1. Lue nämä ohjeet.

2. Pidä nämä ohjeet tallessa.

3. Ota huomioon kaikki varoitukset.

4. Noudata kaikkia ohjeita.

5. Älä käytä tätä laitetta veden lähellä.

6. Puhdista vain kuivalla, pehmeällä liinalla. Kotitalouspuhdistusaineet tai liuottimet voivat vahingoittaa Sonos-tuotteiden pintoja.

7. Älä tuki tuuletusaukkoja. Asenna valmistajan ohjeiden mukaisesti.

8. Älä asenna lämmönlähteiden, kuten pattereiden, lämpöelementtien, uunien tai muiden lämpöä tuottavien laitteiden läheisyyteen.

9. Suojaa virtajohto päälle astumiselta tai puristukselta, etenkin pistokkeiden, pistorasioiden ja laitteesta lähtevien liitosten kohdalla.

10. Käytä vain valmistajan määrittelemiä lisälaitteita/lisävarusteita.

11. Irrota tämä laite pistorasiasta ukkosmyrskyjen ajaksi tai kun sitä ei käytetä pitkään aikaan.

12. Anna kaikki huoltotehtävät Sonosin pätevälle huoltohenkilöstölle. Huoltoa tarvitaan, jos laite on millään tavalla vahingoittunut, kuten virtajohto tai pistoke on vaurioitunut, laitteen päälle on läikkynyt nestettä tai pudonnut esineitä, laite on altistunut sateelle tai kosteudelle, ei toimi normaalisti tai on pudonnut.

13. Verkkopistorasian tulee olla käytännöllisessä paikassa laitteen irrottamiseksi.

14. Warning.pngVaroitus: Tulipalon tai sähköiskun vaaran vähentämiseksi älä altista tätä laitetta sateelle tai kosteudelle.

15. Älä anna nesteiden tippua tai roiskua laitteiden päälle, äläkä aseta laitteiden päälle nesteillä täytettyjä esineitä, kuten kukkamaljakoita.