Aluksi

Tarvitset seuraavia:

Huomautus: Hanki lisätietoja uusimmista Sonos-järjestelmävaatimuksista.

Oletko uusi Sonos-käyttäjä?

Lataa sovellus mobiililaitteellesi sovelluskaupasta. Avaa sovellus, ja ohjaamme sinut asennuksen läpi.

Kun Sonos-järjestelmäsi on asennettu, voit toistaa musiikkia myös tietokoneesi kautta. Hanki sovellus
PC:lle tai Macillesi osoitteessa www.sonos.com/support.

Hanki lisätietoja uusimmista järjestelmävaatimuksista ja yhteensopivista ääniformaateista.

Asennusvalinnat

Sonosin asettaminen kotiisi WiFi on vastaus useimpiin koteihin.

Jos langaton WiFi-yhteys on hidas, ei tavoita kaikkia huoneita, joissa haluat käyttää Sonosia, tai jos verkossasi on jo paljon liikennettä, voit kytkeä Sonos-tuotteen reitittimeen Ethernet-kaapelilla luodaksesi erillisen langattoman verkon vain Sonos-järjestelmällesi.

Huomautus: Sonos-kaiuttimien ja mobiililaitteen, johon Sonos-sovellus on asennettu, on oltava samassa
Wi-Fi-verkossa.

Voit vaihtaa langallisen ja langattoman asennuksen välillä, jos jotain muuttuu kotona. Lue lisää Sonos-tuotteiden asentamisesta.

Onko sinulla jo Sonos?

Voit helposti lisätä uuden Sonos-tuotteen milloin tahansa liittämällä pistokkeen, avaamalla Sonos-sovelluksen mobiililaitteellasi ja napauttamalla S2-settings-grey.png > Järjestelmä > Lisää tuote.

Lisää erilainen Sonos-järjestelmä

Sonos mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn mihin tahansa Sonos-järjestelmään. Kun lisäät sovellukseen toisen Sonos-järjestelmän, se muodostaa yhteyden automaattisesti siirtyessäsi paikasta toiseen, joten voit nauttia Sonosista kotona, ystäväsi luona tai loma-asunnossasi hukkaamatta yhtäkään biittiä.

Lue lisää yhteyden muodostamisesta olemassa olevaan Sonos-järjestelmään toisessa paikassa.

Lue lisää uuden Sonos-järjestelmän asentamisesta uuteen sijaintipaikkaan.