Rum

Alle i huset kan lytte til noget forskelligt, eller du kan gruppere dine Sonos-produkter og afspille den samme musik til en fest.

Tryk på H_Rooms.jpg for at se, hvad der bliver afspillet i hvert rum. For at ændre på det, der afspiller, tryk på rummet, og vælg noget andet indhold fra Gennemse, Søg eller Mit Sonos.

Tryk H_group.png for at afspille den samme musik i mere end ét rum. Hvis du er i nærheden af en højttaler, tryk og hold ALL_play_pause.jpg-knappen nede for nemt at tilføje musikken fra et andet rum. Hvis der afspilles forskelligt indhold i forskellige rum, skal du bare trykke og holde ALL_play_pause00161.jpg nede, indtil du hører den lyd du ønsker.

Rumindstillinger

Du kan tilpasse Sonos-produkter til dine omgivelser.

Trueplay

Trueplay analyserer omgivelserne i et rum og justerer dernæst hver woofer og tweeter, så du får den bedst mulige lyd i det rum. Få mere at vide

EQ-indstillinger

Sonos-produkter leveres med forudindstillede equalizer-indstillinger. Du kan ændre indstillingerne for lyd (bas, diskant, balance eller styrke), så de passer til dine personlige præferencer. Få mere at vide

Navn på rum

Hvis du flytter din højttaler til et andet rum, kan du ændre dens navn under indstillinger for rummet.

Statuslys

Der er en statuslampe på alle produkter. Hvis lyset distraherer dig, kan du slukke det under indstillingerne for rummet. Hvis dette lys nogensinde blinker orange, skal du gå til https://faq.sonos.com/led og se yderligere oplysninger.

Touch-betjening af højttalere

Du kan deaktivere touchbetjeningsknapperne på din højttaler. Det kan være, at du ønsker at gøre dette for at forhindre, at et barn eller et nysgerrigt kæledyr ved en fejltagelse kommer til at justere afspilningen eller lydstyrken. Få mere at vide

Indstil maks. lydstyrke

Du kan indstille en maks. lydstyrke for hvert rum.
Få mere at vide

Så WiFi fra

Du kan vælge at slå din højttalers WiFi fra, når den bliver tilsluttet dit netværk med et ethernetkabel. Dette reducerer strømforbruget og kan forbedre forbindelsen for nogle kabelbaserede højttalere.

For produkter som Amp, Connect og Connect:Amp kan det sænke den interne temperatur, når de er anbragt i et stativ eller stablet, hvis du slår WiFi fra. Få mere at vide

Ekstern kilde

Du kan tilslutte en lydenhed som f.eks. en pladespiller eller en stereo- eller MP3-afspiller til en Play:5, Amp, Connect eller Connect:Amp og streame lyden til Sonos. Få mere at vide

Stereopar

Du kan parre to Sonos-højttalere i samme rum for at skabe en bredere stereooplevelse. Den ene højttaler fungerer som den venstre kanal, og den anden højtaler fungerer som den højre kanal.

Bemærk:Sonos-højttalerne i stereoparret skal være af samme type.

Få flere oplysninger om stereopar.