Sonos Move

Move er den holdbare batteridrevne smarthøjttaler, som du kan bruge til at lytte indenfor og i det fri.

Styrefunktioner og lys

Lydstyrkeknap

• For at ændre lydstyrken hurtigt skal du trykke og holde nede:

• Lydstyrke op (højre); Lydstyrke ned (venstre).

Afspil/Pause

• Tryk en gang for at afspille musik eller for at sætte musik på pause.

• Tryk og hold for at tilføje musikken, som spiller i et andet rum.

Næste/Forrige

• Stryg til højre over berøringsknapperne for at gå videre til næste sang.

• Stryg til venstre for at gå til forrige sang.

Bemærk:Du kan ikke gå til næste eller gå tilbage, hvis du lytter til en radiostation.

Mikrofonindikator

Tryk på mikrofon-lyset for at tænde eller slukke for mikrofonen.

• Når lyset er tændt, er automatisk Trueplay-tuning slået til. Hvis du har installeret en stemmetjeneste, så er stemmestyring også slået til.

• Når lyset er slukket, er stemmestyring og Trueplay slået fra.

Statuslys

Angiver højttalerens status. Gå til http://faq.sonos.com/accountlink for flere oplysninger.

Strømlys

• Er synlig og blinker langsomt, når højttaleren er tændt.

• Når den er opladet første gang, efter du har pakket den ud, lyser statuslampen og strømlampen inden for tre sekunder.

Bagpanel

Forbind-knap

Tryk for at slutte dit Sonos-system til under opsætning.

USB-C-port

Bruges til at oplade på farten og til at stille diagnoser (kan ikke streame store datafiler som f.eks. musikfiler).

Bemærk:USB-C-kabel er medfølger ikke.

Tænd/sluk-knappen

Tryk på tænd; tryk og hold på sluk.

Bluetooth/WiFi slå til/fra-knap

Slår Bluetooth og WiFi til/fra. Brug WiFi til opsætning og til at lytte i hjemmet. Skift til Bluetooth, hvis der ikke er WiFi.

Håndtag

Gør den nem at løfte og bære, så du kan tage højttaleren med allevegne.

Oplad Move

Opladningsfod

• Bare sæt Move på opladningsfoden, og lad den lade op. Det er nemt – ingen ekstra ledninger eller kabler.

• Opladningsfoden er kun til indendørsbrug—hold den altid tør.

• Det er altid synligt i Sonos-appen, hvor meget batteri der er tilbage i Move.

Vekselstrøm

100-240 V AC, ~50/60 Hz, 1,2 A. Effekt: 18 V DC, 2,5 A

Opladningskontakter

Tjek at højttaleren er sat rigtigt ned i foden, og at opladningskontakterne rører ved hinanden.

Vælg en placering

Du kan næsten placere din højttaler hvor som helst. Her er nogle retningslinjer:

Automatisk Trueplay

Du kan placere Move næsten hvor som helst. Automatisk Trueplay-tuning optimerer lyden og tilpasser den til der, hvor du er og det, du lytter til. Din højttalers mikrofon bruges til at registrere omgivelserne, så automatisk Trueplay kan foretage periodiske tuning-tilpasninger, så du får den bedst mulige lyd.

Hvis du ikke vil have mikrofonen slået til hele tiden, så sørg for at slå den til, når du flytter højttaleren. Move begynder at retune, når du løfter den op, og fortsætter med at justere lyden i par minutter efter, du har sat den en nyt sted.

Bemærk:Så er automatisk Trueplay slået fra, når du bruger Bluetooth.

Mikrofonknap

Mikrofonen bruges til stemmestyring og til automatisk Trueplay-tuning. Tryk på el_rey_microphone.jpg for at tænde eller slukke for mikrofonen.

Når mikrofonens lys er tændt,

Når mikrofonens lys er slukket,

Skift tilstande

Slut Move til dit WiFi-netværk, og brug så tilstandsknappen bag på Move til at skifte mellem Bluetooth og WiFi. Når du bruger Bluetooth første gang, skal du parre Move med din mobile enhed. Når den er parret én gang, tilsluttes den automatisk næste gang.

Bluetoothparing

1. Slå Bluetooth til i din mobilenheds indstillinger.

2. Tryk på tilstandsknappen bag på Move for at skifte til Bluetooth.

3. Vælg Move i listen over tilgængelige enheder på din mobile enhed. Hvis den ikke er der, så tryk og hold på tilstandsknappen og vælg Move i listen, når den kommer frem.

Din mobile enhed vil automatisk tilslutte Move næste gang.

Strømkilder

Tilbehør

Find tilbehør, der er tilpasset perfekt til din Move, under Tilbehør på vores websted.

Specifikationer

Funktion

Beskrivelse

Lyd

Forstærker

To digitale højtalere fra D-klassen.

Tweeter

Én tweeter skaber en sprød og nøjagtig gengivelse af høje frekvenser.

Mellemtoneenhed

Én mellemtoneenhed sikrer pålidelig afspilning af vokale frekvenser i mellemtonen plus dyb, fyldig bas.

Mikrofoner

• Fjernfeltsmikrofonrække.

• Ekstra privatkontrol med mikrofon-LED indbygget i stemmemikrofonerne, så du altid ved, når mikrofonen er tændt.

Stemmestyring

Integreret stemmestyring

Netværk*

Trådløs forbindelse

Opretter forbindelse til dit hjemlige WiFi-netværk med enhver router, der understøtter 802.11b / g / n i 2.4GHz eller 802.11a / n i 5GHz.

Generelt

Strømforsyning

Opladningsfod:100-240 V AC, ~50/60 Hz, 1,2 A. Effekt: 18 V DC, 2,5 A

USB-port: USB type C PD strøm med 45 W, 20 V/2,25 A).

Batteripakke

Kapacitet: 2420-2500 mAh

Udskiftning: Se vores websted www.sonos.com for flere oplysninger.

Bortskaffelse: Spørg den lokale affaldsordning for at finde ud af, hvordan du skal skille dig af med den i dit område.

Mål (H x B x D)

240 x 160 x 126 mm (9,44 x 6,29 x 4,96 tommer)

Vægt

3,0 kg (inklusive batteri)

Driftstemperatur

0º til 45º C (32º til 113º F)

Opbevaringstemperatur

-25º til 70º C (-13º til 158º F)

Fugtbestandighed

Move lever op til vand- og støvbestandighedsniveauerne i IP56. Du skal bare ikke efterlade den udenfor i silende regn.

Bemærk:Opladningsfoden, der følger med Move er kun til indendørs brug.

Produktoverflade

Sort med sort gitter

Indhold i æsken

Sonos Move, opladningsfod og lynstartsvejledning.

* Specifikationerne kan ændres uden varsel.

Vigtig sikkerhedsinformation

Læs denne vejledning, og overhold alle anvisninger. Opbevar den på et passende sted, og sørg for, at alle i husstanden kender til den.

Advarsel:Der er eksplosionsfare, hvis batteriet udskiftes på ukorrekt vis. Udskift kun med samme eller tilsvarende type.

1. Læs disse instruktioner.

2. Opbevar disse instruktioner.

3. Overhold alle advarsler.

4. Følg alle instruktioner.

5. Rengør kun med en tør, blød klud. Rengørings- og opløsningsmidler til husholdningsbrug kan skade overfladen af Sonos-komponenter.

6. Undlad at blokere ventilationsåbninger. Montér i overensstemmelse med producentens instruktioner.

7. Installér ikke tæt ved varmekilder, som f.eks. radiatorer, ovne eller andre apparater, som producerer varme.

8. Udsæt ikke batterierne (batteripakken eller installerede batterier) for overdreven varme som sol eller ild.

9. Beskyt netkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra apparatet.

10. Brug kun tilslutningsenheder/tilbehør som angivet af producenten.

11. Træk stikket ud fra apparatet i tordenvejr, eller hvis det ikke skal bruges i længere tid.

12. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Serviceeftersyn er påkrævet, hvis apparatet på nogen måde er blevet skadet, ved f.eks. et beskadiget strømforsyningskabel eller stik, hvis der er spildt væske på apparatet, hvis genstande er faldet ned i apparatet, hvis apparatet er blevet udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt, eller er blevet tabt.

13. Netstikket skal nemt kunne kobles fra udstyret.

14. Warning_GS.jpgAdvarsel: Move lever op til vandbestandighedsniveauerne i IP56. Undlad at udsætte apparatet for silende regn for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød.