Kom godt i gang

Det skal du bruge:

Bemærk:Få flere oplysninger om de seneste Sonos-systemkrav.

Er du ny bruger af Sonos?

Download appen fra din mobile enheds app-butik. Åbn appen, så guider vi dig gennem opsætningen.

Når dit Sonos-system er sat op, kan du også bruge din computer til at styre musikken. Hent appen til din computer eller Mac fra www.sonos.com/support.

Få flere oplysninger om de seneste systemkrav og kompatible lydformater.

Opsætningsguide

Opsætning af Sonos på dit WiFi er løsningen for de fleste hjem.

Hvis din WiFi-netværk er langsomt, ikke når ud i alle de rum, hvor du vil bruge Sonos, eller allerede er brugt op, kan du slutte et Sonos-produkt til din router med et ethernetkabel og skabe et separat trådløst netværk udelukkende til dit Sonos-system.

Bemærk:Dine Sonos-produkter og din mobilenhed med Sonos-appen skal være tilknyttet det samme
WiFi-netværk.

Du kan skifte mellem kabelbaseret og trådløs opsætning, hvis der sker ændringer i dit hjem. Få mere at vide om opsætning af dine Sonos-produkter.

Har du allerede Sonos?

Du kan til enhver tid nemt tilføje et nyt Sonos-produkt – bare sæt stikket i, åbn Sonos-appen på din mobile enhed, tryk på ALL_more_sm.jpg > System > Tilføj produkt.