Boost

Til når dit eksisterende WiFi ikke er pålideligt nok til at streame musik—

Hvornår skal man bruge en Boost

Styrefunktioner og lys

Forbind-knap

Tryk for at tilslutte under opsætningen.

Statuslys

Angiver status. Du kan få flere oplysninger på https://faq.sonos.com/led.

Forbindelsespanel

Ethernetporte (2)

Brug et ethernetkabel, hvis du vil oprette forbindelse til en router, computer eller netværkstilknyttet lagringsenhed (NAS). Det er valgfrit.

AC (lysnet)-indgang

Anvend kun den medfølgende lysnetledning (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien).

Bemærk:Kontrollér, at du bruger det korrekte netstik, der anvendes i dit land.

Vælg en placering

Hvis du har købt en Boost som erstatning for et Sonos-produkt, der er tilsluttet din router, skal du først føje din Boost til dit Sonos-system, derefter tilslutte den til din router, og til sidst flytte den oprindeligt kabelforbundne.

Hvis du har købt en Boost til at udvide rækkevidden af dit Sonos-system, så skal du placere den mellem den Sonos-højttaler, der er uden for rækkevidden, og resten af Sonos-systemet.

Vægmontering

1. Vælg en placering, som er tæt ved en stikkontakt (lysnetledningen er 1,8 meter), væk fra varmekilder, skjulte kabler, gasrør osv.

2. Skru en metrisk M3.5 rundhovedet skrue i væggen, og lad der være en afstand mellem væggen og skruehovedet (ca. 3,3 mm).

3. Bemærk:Skruer med fladt hoved kan også anvendes.

4. Placer Boost på væggen og før den lige nedad, så skruehovedet føres ind i den lille nøglehulsåbning på bagsiden af Boost.

Specifikationer

Funktion

Beskrivelse

Ethernetforbindelse

2-ports switch, 10/100 Mbps, auto-MDI/MDIX

Netværks-bridging

Kontakt med to porte gør det muligt at oprette forbindelse til dit netværk eller til andre Sonos-højttalere. Udvid SonosNets rækkevidde — brug en Boost til at udvide SonosNet-signalet til arealer, som ikke kan nås af resten af Sonos-systemet.

Trådløs forbindelse

Virker på SonosNet™, som er et sikkert AFS-krypteret trådløst peer-to-peer-netværk, der er dedikeret udelukkende til Sonos for at reducere WiFi-interferens.

Strømforsyning

Auto-skift 100 - 240V ~ 50-60 Hz 0,3 A AC universal input.

Mål (H x B x D)

33 x 115 x 115 mm (1,3 x 4,5 x 4,5 tommer)

Vægt

0,191 kg

Anbefalet monteringsskrue

Metrisk M3.5 rundhovedet skrue

Driftstemperatur

0 °C til 40 °C

Afslut

Hvidt polycarbonat-materiale af høj kvalitet

Indhold i æsken

Sonos Boost, netledning, ethernetkabel og lynstartsvejledning.