Sub

Sonos Sub løfter din lydoplevelse op på et højere niveau.

Bemærk: Sonos Sub er designet til brug med de fleste Sonos-højttalere, undtagen Sonos Connect, Port og Move. Sørg for at opsætte mindst én højttaler, før du tilføjer din Sub.

Kontrolpanel og lamper

Forbind-knap

Tryk for at tilslutte under opsætningen.

Statuslampe

Viser status. Få mere at vide

Hvis lampen distraherer dig, kan du slukke den under indstillingerne for rummet.

Forbindelsespanel

Ethernetport

Anvend et ethernetkabel til at forbinde Sub til dit hjemmenetværk.

Vekselstrøm (lysnet)-indgang

Anvend kun den medfølgende netledning til tilslutning til en stikkontakt (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien). Kontrollér, at du bruger det korrekte netstik, der anvendes i dit land. Tryk netledningen godt ind i Sub, indtil den flugter med overfladen.

Vælg en placering

Vælg en placering – den er konstrueret til at levere optimal lyd, uanset hvor du placerer den.

Bemærk: Sub indeholder stærke magneter. Placer den ikke i nærheden af udstyr, der er følsomt over for magnetfelter.

Fastgør fødderne (valgfrit)

Hvis du vil anvende Sub vandret på et gulv, kan du fastgøre permanente filtfødder (kan købes separat) for at beskytte dit gulv. Hvis du stiller den på et tæppe eller anvender den lodret, behøver du ikke bruge filtfødder.

Bemærk: Filtfødderne kan ikke fjernes – en stærk lim fastgør dem permanent til Sub.

1. Læg Sub ned, så Sonos-logoet vender nedad. Sørg for, at du klæber filtfødderne til den side af enheden, hvor der ikke er et Sonos-logo.

2. Placer den vedlagte skabelon på et hjørne af enheden, og fold flapperne over siden.

3. Træk beskyttelsen af en af fødderne.

4. Tryk filtfoden (med limsiden nedad) ned mod enheden inden for den cirkulære del af skabelonen.

5. Fastgør de andre 3 filtfødder på samme måde.

Tilslut kablerne

Isæt strømkablet, og tilslut Sub. Sørg for at trykke netledningen godt ind i Sub, indtil den flugter med overfladen.

Hvis du ikke har appen, kan du downloade den fra App Store. Du skal bruge den til at opsætte og styre dit Sonos-system. Se Kom godt i gang. Sørg for at opsætte mindst én højttaler, før du tilføjer din Sub.

Bemærk: Når Sub er parret med en Sonos-højttaler, vises den ikke separat under System. Enhver ændring, du foretager af den Sonos-højttaler (lydstyrke, slå lyden fra, musikvalg), påvirker også Sub.

Sub-indstillinger

Subs indstillinger fastsættes under første opsætning, men du kan ændre dem til enhver tid.

1. Gå til indstillinger for lyd for det rum, som er tilknyttet din Sub.

2. Det vises som rum (+Sub) i din liste over rum.

3. Tryk på Sub-lyd.

4. Vælg en af de følgende muligheder:

Du kan eventuelt vælge en anden delefrekvens, hvis:

Kombiner Sub med en anden højttaler

Du kan nemt kombinere din Sub med en anden Sonos-højttaler (undtagen Sonos Connect).

Hvis du flytter Sub til et andet rum, skal du vente på, at statuslampen stopper med at blinke, efter du har sat den til igen.

1. Gå til indstillinger for lyd for det rum, som er tilknyttet din Sub.

2. Det vises som rum (+Sub) i din liste over rum.

3. Fjern Sub.

4. Du kan kombinere Sub med et andet Sonos-produkt eller vælge ikke at bruge Sub lige nu. Den vises i System som Sub (ikke i brug), indtil du kombinerer den med en anden Sonos-højttaler.

Specifikationer

Funktion

Beskrivelse

Lyd

Forstærker

To digitale klasse D-forstærkere.

Højttalere

To vibrationsreducerende højttalere placeret over for hinanden leverer en dybere, fyldigere lyd uden summen eller raslen i kabinettet.

To akustiske porte

Justeret til at forbedre Subs ydelse.

Frekvensrespons

Afspiller ned til 25 Hz.

Ren digital lyd

Alle filterindstillinger, den aktive udligning og tidsjusteringen foretages digitalt via højt avanceret DSP (Digital Signal Processing)-kredsløb, der betyder lydkvalitet og effekt uden tab.

Automatisk udligning

Systemet justerer automatisk lydindstillingerne på tværs af alle tilsluttede komponenter.

Netværk*

Ethernetport

En 10/100 Mbps ethernetport. Du kan slutte et Sonos-produkt direkte til din router med en ledning, hvis din WiFi er ustabil.

Trådløs forbindelse

Slutter sig til dit WiFi-netværk i hjemmet med en hvilken som helst 802.11b/g/n-router.

Netværk, der kun benytter 802.11n, understøttes ikke. Du kan enten ændre routerindstillingerne til 802.11 b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router.

Generelt

Strømforsyning

Autoskift 100-240 V vekselstrøm, 50-60 Hz, 2 A universel indgang.

Mål (H x D x B)

389 x 158 x 402 mm (15,3 x 6,2 x 15,8 tommer)

Vægt

16 kg (36,3 lb)

Driftstemperatur

0 °C til 40 °C (32 °F til 104 °F)

Opbevaringstemperatur

-20 °C til 70 °C (-4 °F til 158 °F)

Flere retninger

Opretstående eller liggende gør placering fleksibel.

Fødder af gummi og filt

Indbyggede gummifødder, valgfri filtfødder.

Understøttede enheder

Sub fungerer med alle Sonos-produkter undtagen den ikke-forstærkede Sonos Connect.

Indhold i æsken

Sonos Sub, netledning og quick start guide.

* Specifikationerne kan ændres uden varsel.

Vigtig sikkerhedsinformation

1. Læs disse instruktioner.

2. Opbevar disse instruktioner.

3. Overhold alle advarsler.

4. Følg alle instruktioner.

5. Brug ikke dette apparat i nærheden af vand.

6. Rengør kun med en blød, tør klud. Rengøringsmidler eller opløsningsmidler kan beskadige dine Sonos-komponenters finish.

7. Bloker ikke ventilationsåbninger. Monter i overensstemmelse med producentens instruktioner.

8. Monter ikke i nærheden af varmekilder såsom radiatorer, varmluftblæsere, kakkelovne eller andre varmeproducerende apparater.

9. Beskyt strømkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og de steder, hvor de udgår fra produktet.

10. Anvend udelukkende tilbehør, der er specificeret af fabrikanten.

11. Træk netledningen ud i tordenvejr, eller hvis enheden ikke skal bruges i længere tid.

12. Overlad al service til kvalificeret Sonos-servicepersonale. Service er påkrævet, hvis enheden er beskadiget på nogen måde, strømkabel eller -stik er beskadiget, væske er spildt, fremmedlegemer er faldet ind i apparatet, enheden har været udsat for regn eller fugt, enheden ikke fungerer normalt, eller enheden er blevet tabt.

13. Strømkablet skal nemt kunne kobles fra stikkontakten.

14. Warning_GS.jpgAdvarsel: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød.

15. Udsæt ikke apparatet for dryp eller stænk, og placer ikke genstande med væsker, som f.eks. vaser, på apparatet.