Sonos S2 app

Download appen til din mobilenhed. Du skal bruge den til at opsætte og styre dit Sonos-system. Hvis du opgraderer fra Sonos S1 Controller-appen, kan du fjerne den fra din enhed efter opgraderingen.

Bemærk: Produkter lanceret efter maj 2020 er kun kompatible med S2. Hvis du har både ældre og nyere produkter, kan du frakoble de ældre produkter, opgradere dem eller oprette to adskilte systemer – et, der kører S2 med S2-kompatible produkter, og et andet, der kører S1 med produkter, der ikke er kompatible med S2. Få mere at vide.

Ting, du kan gøre:

Styrefunktioner for mobilapp

Bemærk: Du kan springe igennem indhold ved at trykke på S2-reset.png eller S2-FF.png (kun tilgængelig med udvalgte tjenester).

Tryk på et ikon for at finde og afspille musik.

Mit Sonos

Et sted at gemme og afspille din yndlingsmusik og -samlinger, så du altid ved, hvor du kan finde den musik, du elsker.

Gennemse

Gennemse musiktjenester, dit musikbibliotek og musik på din mobile enhed. Når du støder på musik, du kan lide, kan du afspille det i ethvert rum.

System

Se, hvad der bliver afspillet i dine rum. Gruppér rum for at spille den samme musik i forskellige rum eller alle steder.

Søg

Søg i dine musikkilder.

Indstillinger

Tilføj musik og stemmetjenester, indstil alarmer, og gå til Sonos-tips og Systemindstillinger.

Køknapper

Når du afspiller et nummer, bliver det automatisk tilføjet til din musikkø. Du kan kontrollere, hvordan musikken afspilles i køen.

Når du føjer sange til køen, mens du søger, kan du vælge:

Få mere at vide om at bruge køen.

Styrefunktioner til Mac/pc

Afspil/pause

Skifter mellem afspilning og midlertidig afbrydelse.

Sonos-højttalere er udviklet til altid at være tændt. De bruger minimal strøm, når de ikke afspiller lyd.

Næste/fremadspoling

Spring frem til næste sang.

Klik og hold nede for at spole fremad gennem den aktuelle sang.

Forrige/tilbagespoling

Spring frem til begyndelsen af den nuværende sang; klik to gange for at afspille den forrige sang.

Klik og hold nede for at spole tilbage gennem den aktuelle sang.

Gå frem

Springer et par sekunder frem (kun tilgængelig med udvalgte tjenester).

Gå tilbage

Springer et par sekunder tilbage (kun tilgængelig med udvalgte tjenester).

Gentag

Gentager sange i køen.

Indikatoren lyser, når denne funktion er aktiveret.

Shuffle

Ændrer rækkefølgen af sange i køen.

Deaktiver for at gendanne den oprindelige afspilningsrækkefølge. Hvis du aktiverer funktionen igen, får du et nyt mix.

Indikatoren lyser, når denne funktion er aktiveret.

Glidende overgang

Toner den aktuelle sang ud, mens næste sang toner ind for at skabe en glidende overgang mellem sange.

Indikatoren lyser, når denne funktion er aktiveret.