Roam

Sonos Roam er den bærbare smarthøjttaler til lytning derhjemme og på farten.

Betjening og lys

Lydstyrkeknap

Lydstyrke op (+); Lydstyrke ned (–)

Bemærk:Hold nede for at ændre lydstyrken hurtigt.

Betjening af afspilning og sound swap

• Tryk én gang for at afspille musik eller sætte på pause.

• Hold nede for at gruppere med andre højttalere.
    Fortsæt med at holde knappen nede for at flytte lyden til og fra din nærmeste Sonos-højttaler.

• Tryk to gange for at gå til næste nummer.

• Tryk tre gange for at gå til forrige nummer.

Bemærk:Du kan ikke gå til næste eller tilbage, hvis du lytter til en radiostation.

Mikrofon

Tryk på mikrofonknappen for at slå mikrofonen til eller fra.

Hvis du har en stemmeassistent, så er stemmestyring slået til, når lyset er tændt. Når lyset er slukket, er stemmestyring slået fra.

Statuslys

Angiver højttalerens status.

• Konstant hvidt: tændt.

• Blinker blåt: Bluetooth-parringstilstand.

• Konstant blåt: forbundet med enhed via Bluetooth.

• Blinker orange: Hvis produktet bliver for varmt, blinker statuslyset orange, og produktet bipper 3 gange. Flyt pro­duktet til et køligere sted, hvor der ikke er direkte sollys.

Få mere at vide

Batterilys

Blinker ved lavt batteriniveau.

Lyset tændes i 10 sekunder, når opladning starter.
Få mere at vide

Bemærk:Du kan altid se Roams tilbageværende batteritid i
Sonos-appen.

Bagpanel

USB-C-port

Brug det medfølgende kabel til at tilslutte en kompatibel 7,5 W eller mere USB-A-strømforsyning.

Tænd/sluk-knap

Tænd/sluk/Bluetooth

Tryk for at tænde.

Hold nede for at slukke.

Bemærk:Når Roam er tændt, aktiverer et enkelt tryk dvaletilstand for at spare på batteritid. Tryk på tænd/sluk-knappen for at vække den.

For at parre en Bluetooth-enhed skal du holde nede, indtil du hører en parringstone.

Opladning

USB-C til USB-A

Brug det medfølgende kabel til at tilslutte en kompatibel 7,5 W (5V / 1,5A) eller mere USB-A-oplader. (Valgfri Sonos USB-strømadapter sælges separat.)

Bemærk:Du kan se Roams tilbageværende batteritid i
Sonos-appen.

Trådløs Sonos-oplader
(sælges separat)

Bare sæt Roam på den jævne, magnetiske side af opladeren for nem opladning – ingen ekstra ledninger eller kabler behø­ves.

Retningslinjer for placering and brug

Du kan bruge din højttaler næsten hvor som helst. Her er et par ting, du skal huske på:

Vandtæt design

Roam har en IP67-rating – den er støv- og vandtæt og kan nedsænkes i 1 meter vand i op til 30 minutter. Hvis Roam bliver mættet med vand, kan du tørre den sådan her:

1. Skyl Roam med vand fra vandhanen, og ryst den så hurtigt.

2. Placer højttaleren lodret i et par sekunder, indtil vandet løber af, og stil den så omvendt (med logosiden nedad) på et tørt håndklæde i et par minutter.

3. Begynd at afspille noget lyd for at hjælpe med at få vandet af.

Vigtigt:Afspil ikke lyd, når Roam er nedsænket i vand.

Automatisk Trueplay

Automatisk Trueplay-tuning optimerer lyden til, hvor du er, og hvad du lytter til. Din højttalers mikrofon bruges til at registrere omgivelserne, så automatisk Trueplay kan foretage periodiske tuning-tilpasninger for at give den bedst mulige lyd.

Mikrofon til/fra

Mikrofonen bruges til stemmestyring og automatisk Trueplay-tuning. Tryk påALL_mic00006.png for at slå mikrofonen til eller fra – mikrofonens LED-lys viser dig, når din stemmeassistent lytter.

Når mikrofonens lys er tændt:

Når mikrofonens lys er slukket:

Tilbehør

Find tilbehør, der er tilpasset perfekt til din Roam, under Tilbehør på vores hjemmeside.

Specifikationer

Sonos Roam

Funktion

Beskrivelse

Lyd

Forstærker

To digitale klasse H-forstærkere.

Tweeter

Én tweeter giver klare høje frekvenser.

Mid-woofer

Én mid-woofer sikrer naturtro afspilning af vokale frekvenser i mellemtonen.

Justerbar EQ

Brug Sonos S2-appen til at justere bas, diskant og loudness.

Mikrofongruppe

En gruppe fjernfeltsmikrofoner bruger avanceret stråleformning og ekkodæmpning på flere kanaler, så det er nemt at aktivere din stemmeassistent.

Software

Sonos S2

Konfigurer og betjen Roam med den nyeste generation af Sonos-appen.

Apple AirPlay 2

Virker med Airplay 2 på Apple-enheder med iOS 11.4 eller nyere.

Stemme

Virker med Google Assistent.

Automatisk Trueplay™

Denne tuningteknologi bruger oplysninger om rummet til intelligent at justere lyden efter højttalerens orientering (vandret/lodret) og placering og det indhold, der afspilles.
Virker på WiFi og Bluetooth. Mikrofon skal være tændt.

Sound Swap

For at gruppere Roam med andre Sonos-højttalere skal du holde Play/Pause-knap­pen nede
i 1 sekund.
Fortsæt med at holde knappen nede for at flytte lyden til eller fra Roam.

Oplysninger

IP-rating

IP67 (højttaleren kan nedsænkes i 1 m vand i op til 30 minutter)

Mål (H × B × D)

168 x 62 x 60 mm (6,61 x 2,44 x 2,36")

Vægt

0,43 kg (0,95 lb)

Hukommelse

1 GB SDRAM, 4 GB NV

CPU

Quad Core, 1,3 GHz A-53

Driftstemperatur

5 til 35 °C (41 til 95 °F)

Opbevaringstemperatur

-20 til 63 °C (-4 til 145 °F)

Indhold i æsken

Sonos Roam, USB-kabel, 1,2 m (3,9 fod), og quickstartguide

Strøm og tilslutning

WiFi

Slutter sig til WiFi-netværk med en 802.11a/b/g/n/ac 2,4- eller 5-GHz-router.

Bluetooth

Bluetooth 5.0 understøtter streaming af lyd fra din smartphone og andre enheder.

Indgange

USB-C til opladning.

Batteri

18 Wh batteri giver op til 10 timers kontinuerlig afspilning på en enkelt opladning.

Opladning

Oplad med det medfølgende USB-C-kabel tilsluttet en 7,5 W (5V / 1,5A) eller mere USB-strømforsyning, en trådløs Qi-oplader eller den trådløse Sonos-oplader.

Opladningstid

0% til 50% på 1 time på USB; 2 timer trådløst.

* Specifikationerne kan ændres uden varsel.

Vigtig sikkerhedsinformation

Læs disse instruktioner, og overhold alle advarsler. Opbevar dem på et passende sted, og sørg for, at alle i husstanden kender til dem.

Vigtigt:Slut ikke USB-kablet til Roam, når du bruger NFC-tagget.

1. Læs disse instruktioner.

2. Opbevar disse instruktioner.

3. Ret dig efter alle advarsler.

4. Følg alle instruktioner.

5. Rengør med en fugtig eller tør blød klud. Brug ikke rengøringsmidler eller opløsningsmidler til hjemmet, da de kan beskadige overfladen på dine Sonos-produkter.

6. Bloker ikke ventilationsåbninger. Anbring efter producentens vejledning.

7. Anbring ikke i nærheden af varmekilder såsom radiatorer, varmeapparater, ovne eller andre apparater, der pro­ducerer varme.

8. Beskyt strømkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og det sted, hvor de udgår fra appara­tet.

9. Anvend udelukkende tilbehør, der specificeres af producenten.

10. Træk strømkablet ud under tordenvejr, eller hvis apparatet ikke skal bruges i længere tid.

11. Overlad alle service til uddannet Sonos-servicepersonale. Service er påkrævet, når apparatet er beskadiget på nogen måde, som fx hvis væske eller andre fremmedlegemer er trængt ind i apparatet, eller hvis apparatet ikke fungerer normalt eller er blevet tabt.

12. Strømkablet skal nemt kunne kobles fra udstyret.

13. Roam lever op til vandbestandighedsniveauerne i IP67.