Sonos-hjemmebiograf

Sonos-produkter til dit tv giver intens biograflyd og afspiller også musik. Skab et hjemmebiografsystem ved at tilføje et par bagsurroundhøjttalere og en Sub.

Surround-højttalere

Det er nemt at lave to Sonos-højttalere (samme model) eller to af dine foretrukne ikke-Sonos-højttalere (med Amp eller Connect:Amp) om til to separate højre- og venstre-kanaler til din hjemmebiograf. Få flere oplysninger om surround-højttalere.

Surround-indstillinger

Når du tilføjer dine højttalere som surround-højttalere, får du den optimale surroundsound i dit rum. Du kan justere disse indstillinger:

Surround:

Slå surroundsound Til eller Fra.

Tv-niveau

Juster surround-lydstyrken til Tv-lyd.

Musikniveau

Juster surround-lydstyrken til musik.

Musikafspilning

Baggrund (subtil) eller Fuld (højere, fuld rækkevidde).
Gælder ikke for tv-lyd.

Balancér surround-højtalere

Balancer dine surround-højttalere manuelt.

Hjemmebiograf-indstillinger

Brug Sonos-appen til at ændre lydindstillinger eller justere den måde, hvorpå din hjemmebiografhøjttaler fungerer med dit tv.

Indstillinger for tv-dialog

Hvis tv'ets lyd ikke er synkroniseret med billedet, kan du justere lydforsinkelsen (synkronisering af lyd/billede) i indstillinger for rummet. Få mere at vide

Gruppelydforsinkelse

Hvis du har lydproblemer ved afspilning til en gruppe, kan du justere denne indstilling. Få mere at vide   

Tv-autoplay

Tv-autoplay – hvis der afspilles musik eller andet indhold, når du tænder for tv'et, skifter lyden automatisk til tv-lyd (standard). Hvis du ikke vil have, at det sker, slå TV-autoplay fra i indstillinger for rummet.

Opdel gruppe på Autoplay – hvis hjemmebiografhøjttaleren er del af en gruppe med andre produkter, når tv'et tændes, fjernes den automatisk fra gruppen (standard). Hvis du ikke vil have, at det sker, slå Opdel gruppe på Autoplay fra i indstillinger for rummet.

Forbedret talekvalitet

Gør det lettere at høre dialog på tv. Få mere at vide

Nattelyd

Øger lydstyrken af lave lyde og reducerer intensiteten af høje lyde. Slå til for at reducere lydstyrken, men stadig opleve korrekt balance og rækkevidde. Få mere at vide

Konfiguration af fjernbetjening

Under opsætningen skal du indstille en fjernbetjening. Du kan indstille forskellige fjernbetjeninger når som helst. Få mere at vide