Sonos Stand

Med et sæt specialdesignede standere til Sonos One og Play:1 får du en elegant løsning til at placere surroundhøjttalerne til din hjemmebiograf.

Æskens indhold

Sættet indeholder et par Sonosstandere. Hver standerenhed omfatter:

Bemærk: Sonoshøjttalere sælges separat.

Det skal du bruge

Sådan samler du din Sonos Stand

 1. Tag det hele ud af æsken, og læg foden i spalten i emballagen for at stabilisere den under de næste par trin. Tag stikket ud af Sonos-højttaleren, og før så den ende af netledningen, der passer til højttaleren, gennem åbningen i foden.

  Stand.png
 2.  

 3. Sæt stangen godt fast i foden, og brug justeringsstifterne til at placere netledningskanalen enten på for- eller bagsiden. Brug de to sorte skruer og en stjerneskruetrækker til at fastgøre foden.

  Stand-02.jpg
 4.  

 5. Før højttalerens netledning gennem højttalerplatformen.

  Stand-03.png

 6.  

   

 7. Brug de to sølvfarvede skruer til at fastgøre højttalerplatformen på toppen af stangen, og før netledningen forsigtigt. Tryk bundpladen på plads med netledningskanalen på bagsiden, og montér hylden på stammen.

  Stand-04.png

 8. Slut netledningen til højttaleren igen, og anbring højttaleren på platformen. Træk eventuel overskydende ledning ned fra oversiden. Skru skruerne fast, og fastgør topdækslet med hakket vendende imod højttaleren.

  Stand-05.png
 9.  

 10. Tryk netledningen ind i stangen oppefra og nedad. Træk eventuel overskydende ledning ned fra basen.

  Stand-06.png
 11.  

 12. Vip standeren forsigtigt fremad for at rulle den overskydende netledning rundt om fodens bund. Sæt højttalerens netledning i en stikkontakt, og nyd musikken!

  Stand-07.png