Sonos Controller voor pc

De Sonos Controller voor pc is compatibel met Windows® XP SP3 en latere besturingssystemen. (Bezoek onze website http://faq.sonos.com/specs voor informatie over de meest recente systeemvereisten en compatibele audiobestandsindelingen.)

U moet de Sonos Controller voor pc installeren op elke Windows-computer in uw netwerk die muziekbestanden bevat. Als u echter toegang wilt hebben tot muziek die is opgeslagen op een computer waarop bestandsdeling niet is ingeschakeld en de Sonos Controller voor pc niet is geïnstalleerd, gaat u naar onze website op http://faq.sonos.com/sharing voor hulp.

Copyright © 2004-2013 by Sonos, Inc. All rights reserved.
www.sonos.com