SONOS BRIDGE

Ethernet-tilkobling

2-port switch, 10/100 Mbps, auto MDI/MDIX

Nettverksbroer

2-port switch lar Ethernet-enheter koble til gjennom SonosNet™

• Enkel Internett-tilkobling for andre produkter i huset - SonosNet kan streame hvilke som helst data mellom nodene. En BRIDGE har to Ethernet-kontakter på baksiden for å levere standard Internett-tilkobling til dekoderen, PVR-enheten, PC-en, spillkonsollen eller NAS-stasjonen din.

• Utvid rekkevidden til Sonos-systemet - stream musikk trådløst til en ekstern plassering ved å plassere en BRIDGE mellom en Sonos-komponent og resten av Sonos-systemet.

• Utvid den trådløse rekkevidden til controlleren - forbedre controllerens tilgang til SonosNet ved å plassere en BRIDGE i områder hvor den trådløse dekningen må forbedres. Perfekt for ettermonteringer, hvor alle Sonos-komponenter kan være på ett stedet i steder for å være plassert rundt omkring i hjemmet.

Trådløs tilkobling

SonosNet 1,0, et sikkert AES-kryptert, trådløst node til node-serienettverk

Internett-tilkobling

Internett-forbindelse kreves for systembred tilgang til Internett-radiostasjoner, online musikktjenester og programvareoppdateringer. (DSL/kabelmodem eller LAN-basert høyhastighets internettforbindelse kreves.) Internett-funksjonalitet kan kreve betaling av en separat avgift til en tjenesteleverandør. Lokale og/eller rikstelefonavgifter kan gjelde.

Join-knapp

Automatisk kablet eller trådløst oppsett av Sonos-system

Lys på frontpanel

BRIDGE-status

Strømforsyning

Tynn ekstern strømadapter, utgang: DC 5 V, 2 A

Mål (H x B x D)

41 x 110 x 110 mm

Vekt

270 gram

Fullfør

Lysegrå / høykvalitets polykarbonatmateriell

* Spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Copyright © 2004-2013 by Sonos, Inc. All rights reserved.
www.sonos.com