Merkevare

Et brev fra vår CEO

23/1/2020

Alle Sonos-produkter vil fortsatt fungere også etter mai

Vi hørte deg. Vi gjorde ikke dette riktig helt fra starten. Jeg ber om unnskyldning for det, og jeg vil gjerne personlig forsikre deg om veien framover:

For det første, vær sikker på at når mai kommer og vi slutter med programvareoppdateringer på de eldste produktene våre, så vil de fortsette å fungere som de gjør i dag. Vi kommer ikke til å stenge dem, vi tvinger deg ikke til å skifte, og vi fjerner ingen ting. Mange av dere har investert mye i Sonos-anlegget, og vi vil respektere den investeringen så lenge det er mulig. Selv om eldre Sonos-produkter ikke vil få nye programfunksjoner, lover vi å holde dem oppdatert med feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer så lenge det er mulig. Hvis vi støter på noe som er viktig for opplevelsen og som ikke kan rettes, vil vi jobbe for å kunne tilby en alternativ løsning og la deg få vite om eventuelle endringer du vil merke i opplevelsen din.

For det andre, vi har hørt hva dere mener om problemet med at eldre og moderne produkter ikke kan fungere sammen i hjemmet. Vi jobber med en løsning for å dele anlegget slik at moderne produkter fungerer sammen og får de siste funksjonene, mens eldre produkter fungerer sammen og forblir slik de er for øyeblikket. Vi holder på med de siste detaljene i denne planen og vil gi mer informasjon i ukene som kommer.

Selv om vi har mange flotte kommende produkter og funksjoner, vil vi at kundene våre skal oppgradere til de nyeste og beste produktene når de er begeistret over hva de nye produktene kan tilby, ikke fordi de følger at de er tvunget til å gjøre det. Dette er hensikten bak oppgraderingsprogrammet vi lanserte for våre lojale kunder.

Takk for at du er en Sonos-kunde. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger. Jeg håper du vil tilgi oss dette feiltrinnet og la oss gjøre oss fortjent til ny tillit. Uten deg ville ikke Sonos eksistere, og vi vil jobbe hardere enn noensinne for å gjøre oss fortjent til din lojalitet, hver eneste dag.

Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Patrick Spence
CEO, Sonos